- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Ben siz gibi hazırcı değilim el emeğim var sunumumdaDedi tabi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben siz gibi hazırcı değilim el emeğim var sunumumdaDedi tabi ki
Minik'in sunumda çok güzel oldu:)Ben siz gibi hazırcı değilim el emeğim var sunumumda
Benimkinde el emeği yok mu diyorsun sunumu satın mi aldı diyorsunBen siz gibi hazırcı değilim el emeğim var sunumumda
Ne yapıyorsun
Birazdan onu da sunayim diyeti al aşağgi ediyorumNe yapıyorsun
Teşekkür ederim canım
Doğum günün kutlu olsun lunyacım yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin sana
Teşekkür ederim canım
Zorla hatırlatmış gibi oldum ama olsun, yönetim hariç diğerleri beni unutmuş
Çorbalar geldi eyvah gurtmingotam
Ama geç olmadan kutladık
Teşekkür ederim canım
Zorla hatırlatmış gibi oldum ama olsun, yönetim hariç diğerleri beni unutmuş
Olsun, daha sabahım köründe yönetimin güzel mesajını gördümAma geç olmadan kutladık
O otomatik geliyordur:)Benimde geçtiğimiz yıl doğum günümü sadece o mesaj kutladıOlsun, daha sabahım köründe yönetimin güzel mesajını gördüm
Kim yazıyor mesajı acaba, çok güzel yazmışlar, bura vesilesiyle tekrar teşekkür ederim
Ondan önceki yıl ben kutlamıştım bu sene yoktumO otomatik geliyordur:)Benimde geçtiğimiz yıl doğum günümü sadece o mesaj kutladı
Canım seninki kaçıydı doğum gününün benimkide yakın bende istiyooom o msjdan . Buarada Hayırlı sağlıklı Ömrün olsun sevdiklerinle beraber canımOlsun, daha sabahım köründe yönetimin güzel mesajını gördüm
Kim yazıyor mesajı acaba, çok güzel yazmışlar, bura vesilesiyle tekrar teşekkür ederim
Dogum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu senelereOlsun, daha sabahım köründe yönetimin güzel mesajını gördüm
Aleyküm selam canım
Hamd olsun, bebiş iyi diyelim biraz sıkıntılarımız var araştırma aşamasındayız, şimdilik iyi çok şükür. Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor? Takvimini görünce, mide yanmamı hatırladım az çekmedimAleyküm selam canım
Nasılsın, bebiş nasıl?