Onun gibi beceriklisi yok bizi hiç bırakmıyor
Taş attım kanadı galibaAlllahhh kafammm
Gecen sene corbalardan beri burdayim ama 9. Katilisim olmus buOnun gibi beceriklisi yok bizi hiç bırakmıyor
Tamam tamam bişey demedim abla
Sanada maşaallahGecen sene corbalardan beri burdayim ama 9. Katilisim olmus buarada fire vermisim
TaşmıııTaş attım kanadı galiba
Daha git desen de gitmem, Allah omur verdikceSanada maşaallah
Yerine gitmesi önemli:)Taşmııı
Kayamıydı o neydi altında kaldım
Yazacaktım yazmadım:)Daha gitmezsin diyecektimDaha git desen de gitmem, Allah omur verdikcebasiniza bela aldiniz siz
Bir Çorumlu leb demeden anlarYerine gitmesi önemli:)
Sağol ablacımEmeğine sağlık canım
Açılınca artık canım süprüzü kaçmasınNevreste spoiler vermez bize sen versene buraya at sunumu
iyi yiyip bitirmeden geldi aklıma röntgen çekip atardım tarihini artık içerdenHahah bende sunum yaptim cektim bitirdim baktim tarih yok, bu seferde baska ortu serip sunum yapip tarihi ekledim
sağol ablacım bırakırmıyım hiç seviyorum burayı benOnun gibi beceriklisi yok bizi hiç bırakmıyor
Öhöm öhömYazacaktım yazmadım:)Daha gitmezsin diyecektimBaşımın datlu belası
Çorumlu musun:)Ben senin nereli olduğunu çözemedim:)Bir Çorumlu leb demeden anlar
1 kase mi yaptin hemen bitti nasil bitirdin kalabalik misinjzSağol ablacım
Açılınca artık canım süprüzü kaçmasın
iyi yiyip bitirmeden geldi aklıma röntgen çekip atardım tarihini artık içerden
sağol ablacım bırakırmıyım hiç seviyorum burayı benama oğlan bu sefer fena yordu beni tam çorbayı pişiriyorum sen al reçel şişesini koltuğa dök iyi ki örtü vardı altında da alez sermiştim su döküyor diye Şansa Alezli olana dökmüş yoksa koltuk mahvolacaktı
Çorumlu musun:)Ben senin nereli olduğunu çözemedim:)
Aman iyi ki örtü ve alez varmışSağol ablacım
Açılınca artık canım süprüzü kaçmasın
iyi yiyip bitirmeden geldi aklıma röntgen çekip atardım tarihini artık içerden
sağol ablacım bırakırmıyım hiç seviyorum burayı benama oğlan bu sefer fena yordu beni tam çorbayı pişiriyorum sen al reçel şişesini koltuğa dök iyi ki örtü vardı altında da alez sermiştim su döküyor diye Şansa Alezli olana dökmüş yoksa koltuk mahvolacaktı
Allah korusunbende nereye aitim onu çözemedim herif bana seni toprak paklar diyor haklı galiba
Ben henüz bulamadımNe yemek yaptiniz yapacaksiniz yapmayi dusunuyorsunuz
Ben pirasa yapmayi dusunuyorum yanina ne gider pratik
bizde seni ozledik canım çok iyi yaptın
Patlatcak misin bizlere o güzel ellerinden enfes bi çorba