Babamda devlet memuruydu canım:)Çocukluğum Erzurum'da geçti 9 yıl kadar:)Sonra 9 yıl tekrar Malatya sonra 7 yıl Elazığ,9.5 yıldır Gaziantepteyim:)Seninki eşinin görev durumundandır :) nerelerde yaşadın :)
Bu kuru fasulyeyi ben hic sevmiyorum Allah affetsin. Bakliyat sevmiyorum aslinda
Ama cok faydali iste
Afiyet olsun
Devam edelimBildiniz kutunuzu mu açalım devam mı edeceksiniz
Bizim ki yemek yemeyi sevmiyor abla, hic bir sey istemiyor cozemedim 6 yildir. Bayilarak yedigi seyi bir dahakine ben bunu sevmem ama eline saglik diyerek yerBeni niye çağırmıyorHep eşimin yüüznden hergün bir şey istiyor
Eşim dün patatesli gözleme istedi:)Gecede diyor yapmasaydın istiyorsun ne yapayımBoğaza düşkün olunca eşler bende de dün etli nohut vardı onu yemedi kalktı tost yaptı hem kendine hem bana
Batıya gelmemişsin hiç :) Malatya memleketin değilmi aslen oralısın:)Babamda devlet memuruydu canım:)Çocukluğum Erzurum'da geçti 9 yıl kadar:)Sonra 9 yıl tekrar Malatya sonra 7 yıl Elazığ,9.5 yıldır Gaziantepteyim:)
Tamam bir kişi daha ekleyecek normalde çok tembel ama bu sefer aşka geldiDevam edelim
Oyle miymis vay gardasim benim
Ben Tarhana çorbasıNe yemek yaptiniz yapacaksiniz yapmayi dusunuyorsunuz
Ben pirasa yapmayi dusunuyorum yanina ne gider pratik
Minikdir o, bu işte kimse eline su dökemezTamam bir kişi daha ekleyecek normalde çok tembel ama bu sefer aşka geldi
Yok adam yemek yemeyi seviyor.Küçükken annesini bana kek,börek yapmazsan yaramazlık yaparım diye tehdit edermişBizim ki yemek yemeyi sevmiyor abla, hic bir sey istemiyor cozemedim 6 yildir. Bayilarak yedigi seyi bir dahakine ben bunu sevmem ama eline saglik diyerek yer
Bende daha cok bana hitap eden seyleri yaparim
Evet Malatyalıyım ama 38yıllık ömrümün(38 olmaya 5 ay kaldı) 12 yılı orada geçmiş:)Batıya gelmemişsin hiç :) Malatya memleketin değilmi aslen oralısın:)
Evet bildinizMinikdir o, bu işte kimse eline su dökemez
Afiyet olsun canimBen Tarhana çorbası
Fırında tavuk kanat ve Patetes yapıcam. Salata ayran yeter
Ben pırasanın yanına az bulgur pilavı ve cacık yapıyorum, çok güzel oluyor
Minişimdir o marifetli tembelim benimTamam bir kişi daha ekleyecek normalde çok tembel ama bu sefer aşka geldi
Pırasaya pirinç koymuyor musun?Ben Tarhana çorbası
Fırında tavuk kanat ve Patetes yapıcam. Salata ayran yeter
Ben pırasanın yanına az bulgur pilavı ve cacık yapıyorum, çok güzel oluyor
Bunu şıppp diye biliyorsunuzMinişimdir o marifetli tembelim benim
Enişte çok şanslıYok adam yemek yemeyi seviyor.Küçükken annesini baba kek,börek yapmazsan yaramazlık yaparım diye tehdit edermişAma kayınvalidem pek bilmiyor.Bende yapmayı seviyorum adam isteyip duruyor Ben bir yaptığım yemeyi 1 ay sonra en erken yaparım hergün başka bir şey:)
Ne kazandım pekiEvet bildiniz
Afiyet olsun canımAfiyet olsun canim
Pirasayi bende genelde tek basina yaparim ya da corba yaparim.
Ama bugun brokoli karnibahar haslasim
Bizimkinin hic arasi yok ne yemek ne pasta borek. Et seviyor birtekYok adam yemek yemeyi seviyor.Küçükken annesini baba kek,börek yapmazsan yaramazlık yaparım diye tehdit edermişAma kayınvalidem pek bilmiyor.Bende yapmayı seviyorum adam isteyip duruyor Ben bir yaptığım yemeyi 1 ay sonra en erken yaparım hergün başka bir şey:)
Hayır, koymuyorum. Kuru domatesle yapıyorumPırasaya pirinç koymuyor musun?