Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Evet abla sanırım ilgi çekmek için sonra sarıldık koklaştık barıştık oluyor öyle kazalar cana gelmesin
Ne yemek yaptiniz yapacaksiniz yapmayi dusunuyorsunuz
Ben pirasa yapmayi dusunuyorum yanina ne gider pratik
Benim çorbam var sonra kuru fasülyem var yeter bu günlük bize bir de salata yapacağım turşu filan
Emekli bir çorba kıymetli olmuştur:)
kesinlikle abla çok güzelmiş valla

Ben henüz bulamadımEşim olmayınca karar veremiyorum:)
Ben pırasa yapınca yanına bir şey yapmıyorum
Bende karar veremiyorum iste brokoli ve karnibahar havuc haslamistim ben zeytinyagli sosladim ,bence yeter pirasayla birlikte.
Istemsizce saglikli menuler olusturuyorum bu aralar. Diyet beni cagiriyorrr

Aslen Çorumluyum 6. Sınıfa kadar Çorumdaydık.. Benim babam alkolikti hoş hala öyle.. Annemle babamm biz 5. Sınıfa giderken boşandı 1 sene sonra annemi bizimle tehdit edip babam getirdi ama şart koştu annem burada yeterince rezil olduk başka şehire taşıncaz dedi. Velhasıl 7. Sınıfa başlamadan Ankaraya taşındık. 2011e kadar Ankarada yaşadım 2011den beri Konyadayım :)

Ben de senin gibi çok gezdim:)Yaşadığım 4. şehir:)Hepsinde en az 7-8 yıl kaldım.:)

Bende karar veremiyorum iste brokoli ve karnibahar havuc haslamistim ben zeytinyagli sosladim ,bence yeter pirasayla birlikte.
Istemsizce saglikli menuler olusturuyorum bu aralar. Diyet beni cagiriyorrr
Beni niye çağırmıyorHep eşimin yüüznden hergün bir şey istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…