Hayırdır dişçi randevusu mu:)
UtandımİnşaAllah canım, bugün yapmayı düşünüyordum ama dışarda işlerim vardı kaldı. Yarın da doktor randevum var, erken biterse yaparım yarın İnşaAllah
Yok kız 1 tencere1 kase mi yaptin hemen bitti nasil bitirdin kalabalik misinjz
Emekli bir çorba kıymetli olmuştur:)Yok kız 1 tenceredaha aklıma gelmeseydi akşama kadar biterdi o derece lezzetli bşy
Evet abla sanırım ilgi çekmek için sonra sarıldık koklaştık barıştıkAman iyi ki örtü ve alez varmışYa sen çocuğu birak dün ben vişne reçeli kasesini halıya düşürdüm ve kırıldı Neyse hemen temizlendi:)
Yani öyle kazalar olabiliyorEmeğine sağlık annesinin ilgisini çekmek istemiş
Benim çorbam var sonra kuru fasülyem var yeter bu günlük bize bir de salata yapacağım turşu filanNe yemek yaptiniz yapacaksiniz yapmayi dusunuyorsunuz
Ben pirasa yapmayi dusunuyorum yanina ne gider pratik
kesinlikle abla çok güzelmiş vallaEmekli bir çorba kıymetli olmuştur:)
Bende karar veremiyorum isteBen henüz bulamadımEşim olmayınca karar veremiyorum:)
Ben pırasa yapınca yanına bir şey yapmıyorum
Aslen Çorumluyum 6. Sınıfa kadar Çorumdaydık.. Benim babam alkolikti hoş hala öyle.. Annemle babamm biz 5. Sınıfa giderken boşandı 1 sene sonra annemi bizimle tehdit edip babam getirdi ama şart koştu annem burada yeterince rezil olduk başka şehire taşıncaz dedi. Velhasıl 7. Sınıfa başlamadan Ankaraya taşındık. 2011e kadar Ankarada yaşadım 2011den beri Konyadayım :)Allah korusun
Yok kız 1 tenceredaha aklıma gelmeseydi akşama kadar biterdi o derece lezzetli bşy
Afiyet olsun canımEvet abla sanırım ilgi çekmek için sonra sarıldık koklaştık barıştıkoluyor öyle kazalar cana gelmesin
Benim çorbam var sonra kuru fasülyem var yeter bu günlük bize bir de salata yapacağım turşu filan
kesinlikle abla çok güzelmiş valla
Tamam kaçırmayayim senin dediğin olsun ama isim bittiğinde ya güneş giderseDaha guzel iste firsati kacirma, ben gunes bulamiyorum
Ben de senin gibi çok gezdim:)Yaşadığım 4. şehir:)Hepsinde en az 7-8 yıl kaldım.:)Aslen Çorumluyum 6. Sınıfa kadar Çorumdaydık.. Benim babam alkolikti hoş hala öyle.. Annemle babamm biz 5. Sınıfa giderken boşandı 1 sene sonra annemi bizimle tehdit edip babam getirdi ama şart koştu annem burada yeterince rezil olduk başka şehire taşıncaz dedi. Velhasıl 7. Sınıfa başlamadan Ankaraya taşındık. 2011e kadar Ankarada yaşadım 2011den beri Konyadayım :)
Bırak işi gücü başla çorbaya :)Tamam kaçırmayayim senin dediğin olsun ama isim bittiğinde ya güneş giderse
Bildiniz kutunuzu mu açalım devam mı edeceksiniz
Corba yapmak kolay benim en sevdigin kategori. 30 dk da hazir hemen masani kur hazirla 1 saatte tamam benceTamam kaçırmayayim senin dediğin olsun ama isim bittiğinde ya güneş giderse
Evi m.k götürüyor şuan var ya kızın kurcaladigi yer kalmadı bense burdaBırak işi gücü başla çorbaya :)
Seninki eşinin görev durumundandır :) nerelerde yaşadın :)Ben de senin gibi çok gezdim:)Yaşadığım 4. şehir:)Hepsinde en az 7-8 yıl kaldım.:)
Beni niye çağırmıyorBende karar veremiyorum istebrokoli ve karnibahar havuc haslamistim ben zeytinyagli sosladim ,bence yeter pirasayla birlikte.
Istemsizce saglikli menuler olusturuyorum bu aralar. Diyet beni cagiriyorrr
Bu kuru fasulyeyi ben hic sevmiyorum Allah affetsin. Bakliyat sevmiyorum aslindaYemek olarak Kuru Fasulye düşünüyorum yanına bulgur pilavı salata turşu :)
Boğaza düşkün olunca eşler bende de dün etli nohut vardı onu yemedi kalktı tost yaptı hem kendine hem banaBeni niye çağırmıyorHep eşimin yüüznden hergün bir şey istiyor