- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.657
Acayip güneş telin ekranı n giremiyorum son parlaklık daGüneşli havada fotoğraf çekimi daha güzel oluyor
:)Acayip güneş telin ekranı n giremiyorum son parlaklık da
Evet yapılacak:)Lebeniye çorbası yapan bir üye çıkar umarım
Senin yoğunluğun hiç bitmiyor çok geziyorsunevet beceriksizim bu ara iddialilari görünce baktm hic sansm yok hemen kactm 15 tatil girince yogundm
En az 6-7 kişi sordu:)Aynı isimle olmasa bile farklı isimlerde:)
Var olmaz mı eklenmiş olabilir yada eklenecek efsane olmuşBugun corba yapacak var mi
Var olmaz mı eklenmiş olabilir yada eklenecek efsane olmuş
Hepsi efsane oluyor:)Yandık bu kategoride
Daha guzel iste firsati kacirma, ben gunes bulamiyorumBen de bugün baktım çok güneşli yoksa yapacaktım
Ben her kategori yanıyorum zaten, yana yana külü kaldıHepsi efsane oluyor:)Yandık bu kategoride
Geri gelir yada başka bir şey bulunur diye umuyorum:)Onda yıl bekledim 3. madalyayı:)Ben her kategori yanıyorum zaten, yana yana külü kaldı
Bu arada az emek vermediniz madalya kazandınız, hepsi uçtu gitti
Var olmaz mı eklenmiş olabilir yada eklenecek efsane olmuş
Yarışmaya en çok katılanlardan biriheyecanla bekliyorum kim yapti aceba
Biz buna @azerinnn laneti diyoruz ahahahahBen her kategori yanıyorum zaten, yana yana külü kaldı
Bu arada az emek vermediniz madalya kazandınız, hepsi uçtu gitti
Aynen ya:)Biz buna @azerinnn laneti diyoruz ahahahah
Eevet canım işi bıraktım :)Sen evde misin artık canım :))
Bilemedim simdi tanidigim herkes tarif aldiysa kim olabilir buYarışmaya en çok katılanlardan biri
Hadi hayırlı olsun:)Ev hanımı oldun :)Eevet canım işi bıraktım :)
İnşaallah gelirGeri gelir yada başka bir şey bulunur diye umuyorum:)Onda yıl bekledim 3. madalyayı:)
kem gözlü fışkı gızdır bu, gaylüünün lanetiBiz buna @azerinnn laneti diyoruz ahahahah
Neyse bekleyin biraz gelir:)Bilemedim simdi tanidigim herkes tarif aldiysa kim olabilir bu