- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
İnşaallahİnşaallah gelir
kem gözlü fışkı gızdır bu, gaylüünün laneti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallahİnşaallah gelir
Hahahah Allah seni de guldursun insallah Hahahahahİnşaallah gelir
Evet sonundaaaHadi hayırlı olsun:)Ev hanımı oldun :)
AminHahahah Allah seni de guldursun insallah Hahahahah
Yok ben daha materyal topluyorum
Bunlar değil:)
GurtmingotammmmmYarışmaya en çok katılanlardan biri
Topla artik metaryelini yap corbayi icimiz isinsinYok ben daha materyal topluyorum
Az kaldı azzzz bitmek üzere el emeği bişeyler yapıyorum gülüm :)Topla artik metaryelini yap corbayi icimiz isinsin
Eveeeeeeett yükledim tarihi unutmuşum dışarı çıktım geldim çorbayı içtim yarısını şimdi aklıma geldi yarım çorbayla çekiverdim tarihigurtmingotam çorba hazır mı
Bizim kafalara bak en çok deyince hemen Aslı yı bildikgurtmingotam çorba hazır mı
Supla oruyorum demeAz kaldı azzzz bitmek üzere el emeği bişeyler yapıyorum gülüm :)
Emeğine sağlık canımEveeeeeeett yükledim tarihi unutmuşum dışarı çıktım geldim çorbayı içtim yarısını şimdi aklıma geldi yarım çorbayla çekiverdim tarihi
Nevreste spoiler vermez bize sen versene buraya at sunumuEveeeeeeett yükledim tarihi unutmuşum dışarı çıktım geldim çorbayı içtim yarısını şimdi aklıma geldi yarım çorbayla çekiverdim tarihi
Hahah bende sunum yaptim cektim bitirdim baktim tarih yok, bu seferde baska ortu serip sunum yapip tarihi ekledimEveeeeeeett yükledim tarihi unutmuşum dışarı çıktım geldim çorbayı içtim yarısını şimdi aklıma geldi yarım çorbayla çekiverdim tarihi
Onun gibi beceriklisi yok bizi hiç bırakmıyorBizim kafalara bak en çok deyince hemen Aslı yı bildik
Nevreste spoiler vermez bize sen versene buraya at sunumu