Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Utandım İnşaAllah canım, bugün yapmayı düşünüyordum ama dışarda işlerim vardı kaldı. Yarın da doktor randevum var, erken biterse yaparım yarın İnşaAllah
Aman iyi ki örtü ve alez varmışYa sen çocuğu birak dün ben vişne reçeli kasesini halıya düşürdüm ve kırıldıNeyse hemen temizlendi:)
Yani öyle kazalar olabiliyorEmeğine sağlık annesinin ilgisini çekmek istemiş
Bende karar veremiyorum iste brokoli ve karnibahar havuc haslamistim ben zeytinyagli sosladim ,bence yeter pirasayla birlikte.
Istemsizce saglikli menuler olusturuyorum bu aralar. Diyet beni cagiriyorrr
Aslen Çorumluyum 6. Sınıfa kadar Çorumdaydık.. Benim babam alkolikti hoş hala öyle.. Annemle babamm biz 5. Sınıfa giderken boşandı 1 sene sonra annemi bizimle tehdit edip babam getirdi ama şart koştu annem burada yeterince rezil olduk başka şehire taşıncaz dedi. Velhasıl 7. Sınıfa başlamadan Ankaraya taşındık. 2011e kadar Ankarada yaşadım 2011den beri Konyadayım :)
Aslen Çorumluyum 6. Sınıfa kadar Çorumdaydık.. Benim babam alkolikti hoş hala öyle.. Annemle babamm biz 5. Sınıfa giderken boşandı 1 sene sonra annemi bizimle tehdit edip babam getirdi ama şart koştu annem burada yeterince rezil olduk başka şehire taşıncaz dedi. Velhasıl 7. Sınıfa başlamadan Ankaraya taşındık. 2011e kadar Ankarada yaşadım 2011den beri Konyadayım :)
Bende karar veremiyorum iste brokoli ve karnibahar havuc haslamistim ben zeytinyagli sosladim ,bence yeter pirasayla birlikte.
Istemsizce saglikli menuler olusturuyorum bu aralar. Diyet beni cagiriyorrr