Gıybet,çekemiyolla biziDürüstlük her yerde iyi olmuyor diyollaaaaa
Amin insallah herkesin gonlune gore :)Allah gönlüne göre versin canım :))
Gelsin tabiiKiyamam sana da yer var jenna canim az ote kay :))
Canım zaten küçük bebeklerde dışkısına bakarak teşhis konuluyor.İnşaallah çabuk atlatıröncelikle okuyanlardan özür dilerim sabah sabah kaka betimlediğim için iğrenç bulanlar olabilir :/
ablacım şöyle mukuslu yapıyor. hani katı gıdaya geçmeden bebeğin ağzı salyalanınca kaka da mukuslu olur ya o şekilde yapıyor ve karın ağrısı gazla yapıyor. aslında gaz çıkarırken bir miktar da kaka yapmış oluyor. ama salyasının azaldığını ağzının kuruduğunu fark edip endişelendim yoksa muz, buharda pişmiş patates, sık sık su verip emzirerek geçirmeye çalışıyordum.
Yaa evet az politik olmak gerek diyolla:))Dürüstlük her yerde iyi olmuyor diyollaaaaa
AmiiiiinAmin insallah herkesin gonlune gore :)
Söyle çok konuştukları için yeni kategoriye katılacaklar
Söyle çok konuştukları için yeni kategoriye katılacaklar
Kiyamam sana da yer var jenna canim az ote kay :))
Neden ki bunlar mı bozuyor senin havanı ben yokken
Sen bana kendini beğenmiş mi diyorsunHoşgeldin bacım
Yok ilham değil PC elime geçmezse konuşamıyorumTelden yazmaya üşeniyorum Teşekkürler de benim çorbayı beğenmemiş keratalar oyum az Bir zamanlar ben de 7.takımdaydım ,ayıptır söylemesi azmedip 6 kilo verdim Kaptan beni çok dövüyordu,neymiş çok kaçamak yapıyormuşum Hangi smileyin sırıtanın mı? Bana sırıtıyor mu diyorlar yoksa Hakkımda ne dedikodu yapıyorlar
Bu smileyi de eski kaptan N Nana bacım çok kullanıyor
Hadi ikisi katılır daSöyle çok konuştukları için yeni kategoriye katılacaklar
Eşimle atistik o aragelmedin , küsüm sana
Misafirligin kısası makbuldürHoşbuldum sağ olasın. Muzip sırıtan smileyi evet...Lunya yi da tanıyorum bizim 8. takımda arkadaşı var bonus ...bir arkadaşa bakıp çıkacak kadar misafir oldu. Çok fazla dedikodu yapmadılar ama seni bayağı özledikleri ve sevdikleri belli...Keyifli güzel bir gün diliyorum.
Ama benim hava fısss diye söndüEşimle atistik o ara
Bana neden çok duruyorsun tuvalette dediiçerde oğlan ödev yalarken kız rahat bırakmamış
Bende sen olmayınca ben hep böyleyim dedim
Haklısın Lunyacım.Misafirligin kısası makbuldür
Sen bana anca kısa misafir mi olabilirsin demek istedinHaklısın Lunyacım.misafirler için evet
Sen bana misafirsin burada fazla kaldın hadiii bacım .....demediysen ben de sana anca kısa misafir olabilirsin ...dememişimdir.Sen bana anca kısa misafir mi olabilirsin demek istedin
Teşekürler begenmenize sevindimValide Sultan, meyir çorbalari ve 3. hakkimiz olsaydi kara çorba :)) Adiyaman'i henuz görememiş olsam da bu forumda bazi ön bilgiler edindimNAVLEE yorgun anneanne