Amin canım,Allah sana da yardım etsin de bırak inşallah :))Ya daha tehlikelidir saniyorum.. hani ne zman gelecegi belli degil ki her ay bekliyoruz burada :)) bakalimm hayirlisi canim insallah iraden galip gelsin..:)
Amiin insallah..:)Amin canım,Allah sana da yardım etsin de bırak inşallah :))
Ben ilk oğluma hamile kaldığımda üye olmuştum buraya o zamanlar baya oldu takip ediyordum ama aktif değildim sonra iptal ettirdim o hesabı çalışmaya da başlayınca giremiyordum sonra işten çıkınca yeni hesap aldım yeniden.
Okumuştum hikayesini umarım bu defa herşey güzel gidiyordur onlar için.
Bebeğine de hayırlısıyla kavuş inşallahAmiin insallah..:)
Kolay şeyler değil di yaşadıkları ama çok güçlü bir yapısı vardı annelik de ona eminim daha güç katmıştır.Çok sıkıntılı dönemler geçirdi,umarım şimdi çok daha mutludur.
Kolay şeyler değil di yaşadıkları ama çok güçlü bir yapısı vardı annelik de ona eminim daha güç katmıştır.
Bir kuzum var canim 10 yasinda 2.yi istiyoruz nasipse rabbim insallah nasip etmistir yas da var bende 40 olduk bu yastan sonra napacagsak bebeyi:)) senin var mi cocuk?Bebeğine de hayırlısıyla kavuş inşallah
Ben hiç yok sandımBir kuzum var canim 10 yasinda 2.yi istiyoruz nasipse rabbim insallah nasip etmistir yas da var bende 40 olduk bu yastan sonra napacagsak bebeyi:)) senin var mi cocuk?
Günaydın :))Günaydın
Benim eşim kullandı bir kutu ikinciye randevu bulamayınca gidemedi.Amin canım,Allah sana da yardım etsin de bırak inşallah :))
Aa super masallah Allah bagislasin canim. Valla kizim istiyor ben de sicak bakiyorum.. babamiz sikintili biraz o da bu yastan sonra napicaz diyor :)Ben hiç yok sandımBenim de 1 oğlum var,12yaşında. Yaş oldu 38,ben hiç düşünemiyorum
Amin canım,cumlemizin evlatlariniAa super masallah Allah bagislasin canim. Valla kizim istiyor ben de sicak bakiyorum.. babamiz sikintili biraz o da bu yastan sonra napicaz diyor :)
Sağlık ocakları da veriyormus sanırım. Sonunda birakacaksa her şeye değer. Zehirlenmek için üste para veriyoruz :/Benim eşim kullandı bir kutu ikinciye randevu bulamayınca gidemedi.
Şimdi gene içiyor.
İlaç bitince gene başladı sigaraya .bende içiyorum ne yazık ki sürekli çabalıyorum ama olumsuzSağlık ocakları da veriyormus sanırım. Sonunda birakacaksa her şeye değer. Zehirlenmek için üste para veriyoruz :/
Ben de onceden oyle diyordum.. baktim 1 sene oldu herkes hamile kaldi doguruyor..Amin canım,cumlemizin evlatlariniBende sabır yok,hal yok,cesaret yok. Allah olmayıp çok isteyene nasip etsin inşallah
Ben 2 defa demedim,ikisinde de çok kolay oldu. En sevdiğim şey sigaraydi,yemek verme,onu ver o derece. İçten istersen bırakabilirsin.İlaç bitince gene başladı sigaraya .bende içiyorum ne yazık ki sürekli çabalıyorum ama olumsuz
Geçmiş olsun canım şu ana kadar yaptığı kaka sayısı normal ama karnı gurulduyor sancıyla yapıyorsa götür tabi ki doktora bi muayene etsinler üşütmüş olabilir en basiti ama küçükken bi kez amipli dizanteri olmuştu bizim oğlan o İshal di işte baya baya 5 dakkada bir dolup taşardı bezi karnı ağrıyarak yapardı. Bol bol sıvı şeyler vermelisin gidene kadar doktora susuz kalmasın vücüdu ishali kesmek değilde giden sıvıyı dengelemek önemli olan canım mikropları atıyor o şekilde inşallah basit birşeydir.günaydın hanımlar,
oğlum ishal olmuş dünden beri bol bol su veriyorum haşlanmış patates, muz veriyorum sık sık emziriyorum geçmiyor doktora gitmem şart oldu galiba öyle mi dersiniz?
Sağlıkla yaş almani dilerim kukrimcim.ikisi de değil canım bu hesabı aldığımda 27 idim şimdi 31 oldum