vuslat abla beni korkutmaCanım sen bekleme götür doktora. Bağırsak iltihaplanması da olabilir, kızımın okulunda çok oldu bu sene. İnşaAllah değildir ama yine de göster doktora.
yok gayet keyfi yerinde iştahı da yerinde sadece sık, mukuslu ve gazlı yapıyor.Telas etme mikropluk durum belli ederdi kendini halsizlik keyifsizlik yememezlik var mi?
Bir arkadaşin çocuğu aynı şekilde hastalanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam sütün içine nişasta koyup içirmişti ...anında kesmiş...ona mesaj yazıp teyit istedim. Yazarım buraya...Çok geçmiş olsun.
ilginiz için teşekkür ederim ama oğlum henüz 7 aylık bunu vermem doğru olur mu? henüz hiç inek sütü vermedim intörelansı olup olmadığını bilmiyorum daha kötü olmasınalimiyon canım ishal için üç yemek kaşığı yoğurdun içine bir tatlı kaşığı nişastayı karıştırıp yedirirebilirmişsin. Ayrıca sütle nişasta muhallebi şeklinde yapılıp verilebilirmiş. Doktora gidinceye kadar en azından deneyebilirsin. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
tam olarak hanım ablaya tarif ettiğim gibi yapıyor karnı gurultulu ama gaz çıkarmak için ıkınırken yapıyor bezi doldurmuyor lekelenme şeklinde oluyorGeçmiş olsun canım şu ana kadar yaptığı kaka sayısı normal ama karnı gurulduyor sancıyla yapıyorsa götür tabi ki doktora bi muayene etsinler üşütmüş olabilir en basiti ama küçükken bi kez amipli dizanteri olmuştu bizim oğlan o İshal di işte baya baya 5 dakkada bir dolup taşardı bezi karnı ağrıyarak yapardı. Bol bol sıvı şeyler vermelisin gidene kadar doktora susuz kalmasın vücüdu ishali kesmek değilde giden sıvıyı dengelemek önemli olan canım mikropları atıyor o şekilde inşallah basit birşeydir.
Çok geçmiş olsun canım
teşekkür ederim nevoş abla yanımda kirlettiği bezinden götürsem mi?Canım zaten küçük bebeklerde dışkısına bakarak teşhis konuluyor.İnşaallah çabuk atlatır
Canım korkacak bşy yok gibi anlıyorum yazdıklarından sen anlarsın zTen maşallah yemesi de iyiymiş yoğurt verebilirsin doğal probiyotik bağırsaklarını düzenlervuslat abla beni korkutma
yok gayet keyfi yerinde iştahı da yerinde sadece sık, mukuslu ve gazlı yapıyor.
ilginiz için teşekkür ederim ama oğlum henüz 7 aylık bunu vermem doğru olur mu? henüz hiç inek sütü vermedim intörelansı olup olmadığını bilmiyorum daha kötü olmasın
tam olarak hanım ablaya tarif ettiğim gibi yapıyor karnı gurultulu ama gaz çıkarmak için ıkınırken yapıyor bezi doldurmuyor lekelenme şeklinde oluyor
teşekkür ederim nevoş abla yanımda kirlettiği bezinden götürsem mi?
Ben bilmem, ben anladım anlayacağımıSen bana misafirsin burada fazla kaldın hadiii bacım .....demediysen ben de sana anca kısa misafir olabilirsin ...dememişimdir.
Yok kuzum korkma değildirvuslat abla beni korkutma
yok gayet keyfi yerinde iştahı da yerinde sadece sık, mukuslu ve gazlı yapıyor.
ilginiz için teşekkür ederim ama oğlum henüz 7 aylık bunu vermem doğru olur mu? henüz hiç inek sütü vermedim intörelansı olup olmadığını bilmiyorum daha kötü olmasın
tam olarak hanım ablaya tarif ettiğim gibi yapıyor karnı gurultulu ama gaz çıkarmak için ıkınırken yapıyor bezi doldurmuyor lekelenme şeklinde oluyor
teşekkür ederim nevoş abla yanımda kirlettiği bezinden götürsem mi?
maşaallah henüz hiç hastalanmadıCanım korkacak bşy yok gibi anlıyorum yazdıklarından sen anlarsın zTen maşallah yemesi de iyiymiş yoğurt verebilirsin doğal probiyotik bağırsaklarını düzenler
ben acemiyim beni korkutmaYok kuzum korkma değildirHer ihtimale karşı göster demek istedim doktora:) Basit üşütmekten kaynaklıdır eminim Bu sene grip bile tehlikeli ya, o yüzden en hafif soğuk algınlığında bile doktora görünmek lazım:)
maşaallah henüz hiç hastalanmadı
o yüzden endişelendim keyfinde yemesinde bir anormallik sık yapınca telaş yaptımyoğurdu boş yemiyor meyle mi karıştırsam?
Olur canım muzla karıştırabilirsin seviyorsa eğer sevdiği meyveyle telaş yapma canım böyle böyle büyüyorlar her hastalanması onların bağışıklık kazanmasını sağlıyor yeterki bakteriyel bi durum olmasın zaten ciddi bir şey olsa duramazsın bekletmez akşama kadar durmaz bebek rahatsızlığını belli eder kakasında ki mukus da diş çıkarma dönemlerinde salyası çok olur ondandır muhtemelen.maşaallah henüz hiç hastalanmadı
o yüzden endişelendim keyfinde yemesinde bir anormallik sık yapınca telaş yaptımyoğurdu boş yemiyor meyle mi karıştırsam?
Muz veya elma koyabilirsin canım:)maşaallah henüz hiç hastalanmadı
Korkma canım, ben de ilk anneliğimde en ufak şeyde evham yapıyordum:) Ne ishaller atlattımben acemiyim beni korkutma
Kıyamam ben sanaAma benim hava fısss diye söndü
muzu az önce öyle boş yedi elma koysam bi şey olur mu?Yoğurt vereceksen az bişi muzla karıştır ver.
ek gıda öncesi hep mukusluydu çünkü ağzı çeşme gibiydi ek gıdayla birlikte mukus görmedim yoğunlaştığını fark ettimOlur canım muzla karıştırabilirsin seviyorsa eğer sevdiği meyveyle telaş yapma canım böyle böyle büyüyorlar her hastalanması onların bağışıklık kazanmasını sağlıyor yeterki bakteriyel bi durum olmasın zaten ciddi bir şey olsa duramazsın bekletmez akşama kadar durmaz bebek rahatsızlığını belli eder kakasında ki mukus da diş çıkarma dönemlerinde salyası çok olur ondandır muhtemelen.
abla geceden beri neler okudum neler bir görsen ister istemez evham yaptımMuz veya elma koyabilirsin canım:)
Korkma canım, ben de ilk anneliğimde en ufak şeyde evham yapıyordum:) Ne ishaller atlattım
muzu az önce öyle boş yedi elma koysam bi şey olur mu?
ek gıda öncesi hep mukusluydu çünkü ağzı çeşme gibiydi ek gıdayla birlikte mukus görmedim yoğunlaştığını fark ettim
abla geceden beri neler okudum neler bir görsen ister istemez evham yaptım
Bizi begenmiyon muBen geldim kimse yok
Bşy Olmaz canım ayına uygun bi meyve olsun yeterli düzelir inşallahmuzu az önce öyle boş yedi elma koysam bi şey olur mu?
ek gıda öncesi hep mukusluydu çünkü ağzı çeşme gibiydi ek gıdayla birlikte mukus görmedim yoğunlaştığını fark ettim
abla geceden beri neler okudum neler bir görsen ister istemez evham yaptım
YoktunBizi begenmiyon mu
Buralardayım canım da uzaktan okuyorum :))))Yoktun