- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
vuslat abla beni korkutmaCanım sen bekleme götür doktora. Bağırsak iltihaplanması da olabilir, kızımın okulunda çok oldu bu sene. İnşaAllah değildir ama yine de göster doktora.
yok gayet keyfi yerinde iştahı da yerinde sadece sık, mukuslu ve gazlı yapıyor.Telas etme mikropluk durum belli ederdi kendini halsizlik keyifsizlik yememezlik var mi?
Bir arkadaşin çocuğu aynı şekilde hastalanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam sütün içine nişasta koyup içirmişti ...anında kesmiş...ona mesaj yazıp teyit istedim. Yazarım buraya...Çok geçmiş olsun.
ilginiz için teşekkür ederim ama oğlum henüz 7 aylık bunu vermem doğru olur mu? henüz hiç inek sütü vermedim intörelansı olup olmadığını bilmiyorum daha kötü olmasınalimiyon canım ishal için üç yemek kaşığı yoğurdun içine bir tatlı kaşığı nişastayı karıştırıp yedirirebilirmişsin. Ayrıca sütle nişasta muhallebi şeklinde yapılıp verilebilirmiş. Doktora gidinceye kadar en azından deneyebilirsin. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
tam olarak hanım ablaya tarif ettiğim gibi yapıyor karnı gurultulu ama gaz çıkarmak için ıkınırken yapıyor bezi doldurmuyor lekelenme şeklinde oluyorGeçmiş olsun canım şu ana kadar yaptığı kaka sayısı normal ama karnı gurulduyor sancıyla yapıyorsa götür tabi ki doktora bi muayene etsinler üşütmüş olabilir en basiti ama küçükken bi kez amipli dizanteri olmuştu bizim oğlan o İshal di işte baya baya 5 dakkada bir dolup taşardı bezi karnı ağrıyarak yapardı. Bol bol sıvı şeyler vermelisin gidene kadar doktora susuz kalmasın vücüdu ishali kesmek değilde giden sıvıyı dengelemek önemli olan canım mikropları atıyor o şekilde inşallah basit birşeydir.
Çok geçmiş olsun canım
teşekkür ederim nevoş abla yanımda kirlettiği bezinden götürsem mi?Canım zaten küçük bebeklerde dışkısına bakarak teşhis konuluyor.İnşaallah çabuk atlatır