Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Canım sen bekleme götür doktora. Bağırsak iltihaplanması da olabilir, kızımın okulunda çok oldu bu sene. İnşaAllah değildir ama yine de göster doktora.
vuslat abla beni korkutma:KK57:

Telas etme mikropluk durum belli ederdi kendini halsizlik keyifsizlik yememezlik var mi?
yok gayet keyfi yerinde iştahı da yerinde sadece sık, mukuslu ve gazlı yapıyor.

Bir arkadaşin çocuğu aynı şekilde hastalanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam sütün içine nişasta koyup içirmişti ...anında kesmiş...ona mesaj yazıp teyit istedim. Yazarım buraya...Çok geçmiş olsun.

alimiyon alimiyon canım ishal için üç yemek kaşığı yoğurdun içine bir tatlı kaşığı nişastayı karıştırıp yedirirebilirmişsin. Ayrıca sütle nişasta muhallebi şeklinde yapılıp verilebilirmiş. Doktora gidinceye kadar en azından deneyebilirsin. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.:KK200:
ilginiz için teşekkür ederim ama oğlum henüz 7 aylık bunu vermem doğru olur mu? henüz hiç inek sütü vermedim intörelansı olup olmadığını bilmiyorum daha kötü olmasın :KK43:

Geçmiş olsun canım şu ana kadar yaptığı kaka sayısı normal ama karnı gurulduyor sancıyla yapıyorsa götür tabi ki doktora bi muayene etsinler üşütmüş olabilir en basiti ama küçükken bi kez amipli dizanteri olmuştu bizim oğlan o İshal di işte baya baya 5 dakkada bir dolup taşardı bezi karnı ağrıyarak yapardı. Bol bol sıvı şeyler vermelisin gidene kadar doktora susuz kalmasın vücüdu ishali kesmek değilde giden sıvıyı dengelemek önemli olan canım mikropları atıyor o şekilde inşallah basit birşeydir.:dua:
tam olarak hanım ablaya tarif ettiğim gibi yapıyor karnı gurultulu ama gaz çıkarmak için ıkınırken yapıyor bezi doldurmuyor lekelenme şeklinde oluyor

Çok geçmiş olsun canım:anne:

Canım zaten küçük bebeklerde dışkısına bakarak teşhis konuluyor.İnşaallah çabuk atlatır:KK43:
teşekkür ederim nevoş abla yanımda kirlettiği bezinden götürsem mi? :KK51:

ilginiz için teşekkür ederim ama oğlum henüz 7 aylık bunu vermem doğru olur mu? henüz hiç inek sütü vermedim intörelansı olup olmadığını bilmiyorum daha kötü olmasın :KK43:

tam olarak hanım ablaya tarif ettiğim gibi yapıyor karnı gurultulu ama gaz çıkarmak için ıkınırken yapıyor bezi doldurmuyor lekelenme şeklinde oluyor

Canım korkacak bşy yok gibi anlıyorum yazdıklarından sen anlarsın zTen maşallah yemesi de iyiymiş yoğurt verebilirsin doğal probiyotik bağırsaklarını düzenler

Yok kuzum korkma değildir:KK60: Her ihtimale karşı göster demek istedim doktora:) Basit üşütmekten kaynaklıdır eminim:KK19: Bu sene grip bile tehlikeli ya, o yüzden en hafif soğuk algınlığında bile doktora görünmek lazım:)

Canım korkacak bşy yok gibi anlıyorum yazdıklarından sen anlarsın zTen maşallah yemesi de iyiymiş yoğurt verebilirsin doğal probiyotik bağırsaklarını düzenler
maşaallah henüz hiç hastalanmadı:nazar:
o yüzden endişelendim keyfinde yemesinde bir anormallik sık yapınca telaş yaptım:anne:yoğurdu boş yemiyor meyle mi karıştırsam?

Yok kuzum korkma değildir:KK60: Her ihtimale karşı göster demek istedim doktora:) Basit üşütmekten kaynaklıdır eminim:KK19: Bu sene grip bile tehlikeli ya, o yüzden en hafif soğuk algınlığında bile doktora görünmek lazım:)
ben acemiyim beni korkutma:KK17:

o yüzden endişelendim keyfinde yemesinde bir anormallik sık yapınca telaş yaptım:anne:yoğurdu boş yemiyor meyle mi karıştırsam?
Olur canım muzla karıştırabilirsin seviyorsa eğer sevdiği meyveyle telaş yapma canım böyle böyle büyüyorlar her hastalanması onların bağışıklık kazanmasını sağlıyor yeterki bakteriyel bi durum olmasın zaten ciddi bir şey olsa duramazsın bekletmez akşama kadar durmaz bebek rahatsızlığını belli eder kakasında ki mukus da diş çıkarma dönemlerinde salyası çok olur ondandır muhtemelen.

Muz veya elma koyabilirsin canım:)
ben acemiyim beni korkutma:KK17:
Korkma canım, ben de ilk anneliğimde en ufak şeyde evham yapıyordum:) Ne ishaller atlattım:KK48:

Yoğurt vereceksen az bişi muzla karıştır ver.
muzu az önce öyle boş yedi elma koysam bi şey olur mu?
Olur canım muzla karıştırabilirsin seviyorsa eğer sevdiği meyveyle telaş yapma canım böyle böyle büyüyorlar her hastalanması onların bağışıklık kazanmasını sağlıyor yeterki bakteriyel bi durum olmasın zaten ciddi bir şey olsa duramazsın bekletmez akşama kadar durmaz bebek rahatsızlığını belli eder kakasında ki mukus da diş çıkarma dönemlerinde salyası çok olur ondandır muhtemelen.
ek gıda öncesi hep mukusluydu çünkü ağzı çeşme gibiydi ek gıdayla birlikte mukus görmedim yoğunlaştığını fark ettim

Muz veya elma koyabilirsin canım:)

Korkma canım, ben de ilk anneliğimde en ufak şeyde evham yapıyordum:) Ne ishaller atlattım:KK48:
abla geceden beri neler okudum neler bir görsen ister istemez evham yaptım :deli:

ek gıda öncesi hep mukusluydu çünkü ağzı çeşme gibiydi ek gıdayla birlikte mukus görmedim yoğunlaştığını fark ettim

abla geceden beri neler okudum neler bir görsen ister istemez evham yaptım :deli:

Elma verebilirsin yoğurtla beraber.

Bşy Olmaz canım ayına uygun bi meyve olsun yeterli düzelir inşallah :KK36:

X