Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben 2 defa demedim,ikisinde de çok kolay oldu. En sevdiğim şey sigaraydi,yemek verme,onu ver o derece. İçten istersen bırakabilirsin.
Mesela sigarasız kahve bana anlamsız geliyor illa arıyorum o zikkimi..
İnşallah bende denemeyi bırakamıyorum,cabaliyorum

Mesela sigarasız kahve bana anlamsız geliyor illa arıyorum o zikkimi..
İnşallah bende denemeyi bırakamıyorum,cabaliyorum
Aç karna,tok karna,kahveyle ,her şeyle şahane gider Ama hasta olmak istemiyorum ,hastalık gelince bıraksam da fayda etmeyecek.Bırakırsın inşallah sen de

Tabii ki,sen göze aldığını gören kendine güvenin tam :) Allah gönlüne göre versin canım .
Ahaha bu tembellige nasil yapacan diyorsun sanirim:)) ben bir tek yarismaya katilmaya useniyorum dermisimm:)
Hayirlisi elbette gelsin de bi sekilde ustesinden geliriz diye dusunuyorum galiba.. :)

Ahaha bu tembellige nasil yapacan diyorsun sanirim:)) ben bir tek yarismaya katilmaya useniyorum dermisimm:)
Hayirlisi elbette gelsin de bi sekilde ustesinden geliriz diye dusunuyorum galiba.. :)
Ay yok,estağfurullah Çok zor o uykusuzluk,gaz sancıları,emdi ,emmedi,yara oldu muhabbetleriBenim oğlan kolikti bir de,tövbeliyim yani

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…