Mesela sigarasız kahve bana anlamsız geliyor illa arıyorum o zikkimi..Ben 2 defa demedim,ikisinde de çok kolay oldu. En sevdiğim şey sigaraydi,yemek verme,onu ver o derece. İçten istersen bırakabilirsin.
Amin canımBen de onceden oyle diyordum.. baktim 1 sene oldu herkes hamile kaldi doguruyor..isteyen herkese hayirlisiyla diyorum canim..
Sağol canım hepimiz inşallahSağlıkla yaş almani dilerim kukrimcim.
Ahaha ben öluyum o zaman 2 sene var ya ne cok sey degisiyor insanda... neyse hayirlisi bakalim.. kismet Rabbim verirse basimizin ustune vermezse de canimiz sag olsun diyoruz.:)Amin canımYok ama ,ben kendimi biliyorum Risk alacak yaşı geçtim
Aç karna,tok karna,kahveyle ,her şeyle şahane giderMesela sigarasız kahve bana anlamsız geliyor illa arıyorum o zikkimi..
İnşallah bende denemeyi bırakamıyorum,cabaliyorum
İnşallah canimmAç karna,tok karna,kahveyle ,her şeyle şahane giderAma hasta olmak istemiyorum ,hastalık gelince bıraksam da fayda etmeyecek.Bırakırsın inşallah sen de
Tabii ki,sen göze aldığını gören kendine güvenin tam :) Allah gönlüne göre versin canım .Ahaha ben öluyum o zaman 2 sene var ya ne cok sey degisiyor insanda... neyse hayirlisi bakalim.. kismet Rabbim verirse basimizin ustune vermezse de canimiz sag olsun diyoruz.:)
Ahaha bu tembellige nasil yapacan diyorsun sanirim:)) ben bir tek yarismaya katilmaya useniyorum dermisimm:)Tabii ki,sen göze aldığını gören kendine güvenin tam :) Allah gönlüne göre versin canım .
Ay yok,estağfurullahAhaha bu tembellige nasil yapacan diyorsun sanirim:)) ben bir tek yarismaya katilmaya useniyorum dermisimm:)
Hayirlisi elbette gelsin de bi sekilde ustesinden geliriz diye dusunuyorum galiba.. :)
Nolduu gelmeyince de etiket yapiyonuz konusunca da konustu
Ödülleri ona göre versin
Hep bana suç atıyorlar bugün çok tel görüşmesi yaptım baktım ortalık size kalmış çekemedim iyi miNolduu gelmeyince de etiket yapiyonuz konusunca da konustu
Ayy zormus senin kolik bebek haklisin... ama ikinci farkli diyorlar tatmak istiyorum kismetse:))Ay yok,estağfurullahÇok zor o uykusuzluk,gaz sancıları,emdi ,emmedi,yara oldu muhabbetleri Benim oğlan kolikti bir de,tövbeliyim yani
Dürüsttür miniğim :))Hep bana suç atıyorlar bugün çok tel görüşmesi yaptım baktım ortalık size kalmış çekemedim iyi mi
Yokluğun belli olmasın diye yaptikHep bana suç atıyorlar bugün çok tel görüşmesi yaptım baktım ortalık size kalmış çekemedim iyi mi
Dürüstlük her yerde iyi olmuyor diyollaaaaaDürüsttür miniğim :))
Allah gönlüne göre versin canım :))Ayy zormus senin kolik bebek haklisin... ama ikinci farkli diyorlar tatmak istiyorum kismetse:))
Çok geçmiş olsun canımgünlük yaptığı çiş sayısı mı?
akşam götürmeyi düşünüyoruz.
ablacım şöyle söyleyeyim gece 02:30dan beri bu dördüncü ama bezden taşma durumu yok az az yapıyor ama sık yapıyor çoğu zaman bezde lekelenme şeklinde
sağlık ocağı biraz uzak tek başıma gidemem bebek arabamız arabada eşimde şu an işte
teşekkür ederim
teşekkür ederim
Kiyamam sana da yer var jenna canim az ote kay :))Hep bana suç atıyorlar bugün çok tel görüşmesi yaptım baktım ortalık size kalmış çekemedim iyi mi