- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
İyiyiz valide güzeli sen nasılsınSoyle bir goz gezdirdim, tebelles olmus yine bos vakti cok olan birineyse ki puff olmus
Naparsiniz guzel yemek topikiiiii
Tmm o zamanBuralardayım canım da uzaktan okuyorum :))))
Ben çağırdım gelemedin sanki kendi cagirinca geliyorda birde bana kusuyor@Lunya gelsene havam kaymasin
GeldimHadi tüm isim bitti şimdi msj bombardımanı@Jenna _16 @E v v a b Zipzip- deynepnaz -VUSLAT- Smile Forever Kukrim Canfeb yardıma gelin de yasminsay işten gelince çok sayfa biriksin
Rahat ol canım, düşe kalka büyüyecekler:) Sen götür doktora, ona göre diyet verirmuzu az önce öyle boş yedi elma koysam bi şey olur mu?
ek gıda öncesi hep mukusluydu çünkü ağzı çeşme gibiydi ek gıdayla birlikte mukus görmedim yoğunlaştığını fark ettim
abla geceden beri neler okudum neler bir görsen ister istemez evham yaptım
Ben varım ama birazdan çıkıcam çovukları almayaBen geldim kimse yok
Hiç gitmedim ki demeni beklerdim oysakiGeldim
Napayim kahve iciyorum,evi toplayacagimİyiyiz valide güzeli sen nasılsın
Hadi tüm isim bitti şimdi msj bombardımanı@Jenna _16 @E v v a b Zipzip- deynepnaz -VUSLAT- Smile Forever Kukrim Canfeb yardıma gelin de yasminsay işten gelince çok sayfa biriksin
Ben öğlen yemeğini yeridrim geldim kız uyuyor çıkışta gidemem mecbur kendileri gelecek artık sıkı sıkı kapatın dedim ceketinizi ne kadar dinkeyecekler orası meçhulRahat ol canım, düşe kalka büyüyecekler:) Sen götür doktora, ona göre diyet verir
Genelde küçük çocuklara pirinç lapası, pötübör bisküvü, bol su olarak diyet veriyor:)
Ben varım ama birazdan çıkıcam çovukları almaya
Yani hiç gitmedim de bu sayfada değildimHiç gitmedim ki demeni beklerdim oysaki
Yakın mı okulBen öğlen yemeğini yeridrim geldim kız uyuyor çıkışta gidemem mecbur kendileri gelecek artık sıkı sıkı kapatın dedim ceketinizi ne kadar dinkeyecekler orası meçhul
Afiyet olsun kız uyusun bende yapacağım uyumak uzere :))Napayim kahve iciyorum,evi toplayacagim
Az bekle hele ben gelene kadar biriktirmeHadi tüm isim bitti şimdi msj bombardımanı@Jenna _16 @E v v a b Zipzip- deynepnaz -VUSLAT- Smile Forever Kukrim Canfeb yardıma gelin de yasminsay işten gelince çok sayfa biriksin
Ben de41 olmuşum 41 kere maşallah
Gece biraktigimda sifirdi mesaj, bugun 400 e yakin mesaj okudumHadi tüm isim bitti şimdi msj bombardımanı@Jenna _16 @E v v a b Zipzip- deynepnaz -VUSLAT- Smile Forever Kukrim Canfeb yardıma gelin de yasminsay işten gelince çok sayfa biriksin
Araba ile git gel 3 kmYakın mı okul
Köpüklü müNapayim kahve iciyorum,evi toplayacagim
Tamam az yazacağım :))Az bekle hele ben gelene kadar biriktirme
Ben de