Gerçekten takım insanı bayağı frenliyorBencede takımdan kopmamak gerekiyor takımda olmak bile kacamak yapmayı engelliyor :)))
Bak bende mezun oldum takımı bırakmadım sonra bir baktım kaptan oldum ilerleyen dönemlerde belki senide kaptan olarak görürüz
İnsanın gönlü güzel olmalı abla kibledim ben zaten boşver
Günaydın nasılsın :))
O mesajı yazan günaydın mı der
Günaydın canım ❤GünaydınZipzip-
Günaydın ablacım ❤
Nasılsın :)
Olsun bende geçmişe yazıp yazıp öyle geldim :))Günaydın canım ❤
Sabahtan yazınca direk sohbete daldım
Sende mi katıldın takımlara :)))Gerçekten takım insanı bayağı frenliyor
Benim fren sisteminde ara ara aksaklık oluyordu ama yine de faydası oluyordu
Cano valla çok moralim bozuldu bari sen yapmaAma fikrini yazdi neden bu kadar celallendiniz kizlaarr
Ama fikrini yazdi neden bu kadar celallendiniz kizlaarr
Hastayım ama yine buna şükür ablacım :))Günaydın canısı,iyiyim sağol sen nasılsın:))
Zipzipcim sorumluluk duygusu gerçekten çok önemli. Çok sıkıntılı zahmetli ama sonuç inanılmaz. Büyük konuşmayım da bu kadar zahmetten sonra kaçamaklarin içinde kaybolmayi anlamıyorum. Senin de çorban var mıydı canım hepsine bakamadım hala...Bencede takımdan kopmamak gerekiyor takımda olmak bile kacamak yapmayı engelliyor :)))
Bak bende mezun oldum takımı bırakmadım sonra bir baktım kaptan oldum ilerleyen dönemlerde belki senide kaptan olarak görürüz
Hastayım ama yine buna şükür ablacım :))
Yoksa haklı mı diyorsun?Ama fikrini yazdi neden bu kadar celallendiniz kizlaarr
Anladım :))))Olsun bende geçmişe yazıp yazıp öyle geldim :))
Ben çayımı aldım geldimBen de alayım çayımı ,dedikodunun dibine vuralım
Günaydın ablacımGünaydınlar hanımlar
Ben de uyurken öpülmekten hiç hoşlanmamBen aşkoş için uykumu feda edip kahvaltı hazırlıyorum ya Ona
Sabah sabah ne öpmesi be
Nereye yazmamızı isterdiniz?tükenmez kalemle peçeteye, kağıda tarih-not vs. yazanlar... loser mısınız ahahahaha. elenin siz emi !
Bu iyiydi
Geçmiş olsun. Soğuk algınlığı mı? Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim.Hastayım ama yine buna şükür ablacım :))
Ben çayımı aldım geldim
Eki Görüntüle 2239447
Günaydın ablacım
Ben de uyurken öpülmekten hiç hoşlanmam
Nereye yazmamızı isterdiniz?
Bu iyiydi
Bir şeyi beğenmemiş olmak onu aşağılama hakkımiz olduğu anlamina gelmez .Ama fikrini yazdi neden bu kadar celallendiniz kizlaarr
Afiyet olsun :)) ben artık hep şu bardagi ile içiyorum ://Ben çayımı aldım geldim
Eki Görüntüle 2239447
Günaydın ablacım
Ben de uyurken öpülmekten hiç hoşlanmam
Nereye yazmamızı isterdiniz?
Bu iyiydi