Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
deynepnaz bu hafta izinliyim kuzum ama calisiyormus gibi yine ayni saatte kalkiyorum.. malum kuzuyu kocayi gondermek gerekiyor.. yatiyim dedim ama artik ben de bi kalkti mi yatamiyorum
Bir yerde okumuştum ,aslında sabah kalkamamanın sebebi uykunun olması değil de kalkınca yapılacak işlerin zor gelmesiymiş
Mesela kalkınca işe gideceksin ya zor geliyor (bak anla diye örnek te veriyorum)
Ama hafta sonu rahat olduğundan kalkmak zor gelmiyormuş ,aynı saatte kalkabiliyormuşsun
Ama çalışan karısın hafta sonu da işin olur ,nerde keyif yapacaksın ki?

Biz isimle hitap edip sonuna ım ekliyoruz :)) eğer tatlı tatlı kiziyorsa bebeğim yavrum der benimki ama işler b.k a sardiysa dün akşam ki gibi ben of ya derim sadece onun neler söylediğini hiç bahsetmeyeyim

Ben hiç çağırmam ,benim saatim 6.20 ye Onunki 06:30 a kurulu,işini sağlama alır ya kalkamazsam ,benim alarm çalmazsa falan diye,ben kahvaltı hazırlarken kendi kalkar
Adamını kaldırmıyor Muş

Op yanağından aşkoş kalk desene gı

Valla oyle artik izinli bile olmak istemiyorum ahah ev daha cok yoruyor:))
Evde olunca artik evdesin o yemek olacak kahvaltiyla gecistiremiyorsun
Ben sabah kalkiyorum hemen onda sikinti yok da bizimkileri zor kaldiriyorum o yetiyor.. neyse onlar da buyucekler

Biz isimle hitap edip sonuna ım ekliyoruz :)) eğer tatlı tatlı kiziyorsa bebeğim yavrum der benimki ama işler b.k a sardiysa dün akşam ki gibi ben of ya derim sadece onun neler söylediğini hiç bahsetmeyeyim
Ben de isimle seslenirim genelde ,bazen aklıma estikçe aşkitom derim
Arada olur öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…