Bir yerde okumuştum ,aslında sabah kalkamamanın sebebi uykunun olması değil de kalkınca yapılacak işlerin zor gelmesiymişdeynepnaz bu hafta izinliyim kuzum ama calisiyormus gibi yine ayni saatte kalkiyorum.. malum kuzuyu kocayi gondermek gerekiyor.. yatiyim dedim ama artik ben de bi kalkti mi yatamiyorum
Salınarak yürüyorum önünde kahroluyorErol Taş gülüşü mü atıyorsun Ona
Ben de atayım eşinin durumuna
Nihahahahahaha
Sorması ayıp kaç yaşındasın ?
Biz isimle hitap edip sonuna ım ekliyoruz :)) eğer tatlı tatlı kiziyorsa bebeğim yavrum der benimkiEşin kaçta gidiyor ki işe
Sen de @yasminsay gibi eşine adam mı diyorsun
Ne yaptın herifine
Kocan yemek seçiyor mu?
Nasıl kaldırıyordun kalk efendi mi diyorsun yoksa kalk lan saat geldi mi diyorsun?
Beyinle mi içiyorsun ,çocuklar da eşlik ediyor mu?
Daha bulamadım eş,herif,koca ,bey,efendi,başka var mı bulan yazsın
Adamını kaldırmıyor MuşBen hiç çağırmam ,benim saatim 6.20 ye Onunki 06:30 a kurulu,işini sağlama alır ya kalkamazsam ,benim alarm çalmazsa falan diye,ben kahvaltı hazırlarken kendi kalkar
Yatamadım kiBaştaki yoruma aferim deynep bizim yüzünüzü kara çıkartma iş yapalım bugün diyecektim
Sonra allttakini gördüm
Fit kaynana olacaksın yaniSalınarak yürüyorum önünde kahroluyornihahaha güzelmiş yüreğimin yağları da gitti
Nisana kadar 49 yaşındayım.deynepnazcim.
Valla oyle artik izinli bile olmak istemiyorum ahah ev daha cok yoruyor:))Bir yerde okumuştum ,aslında sabah kalkamamanın sebebi uykunun olması değil de kalkınca yapılacak işlerin zor gelmesiymiş
Mesela kalkınca işe gideceksin ya zor geliyor (bak anla diye örnek te veriyorum)
Ama hafta sonu rahat olduğundan kalkmak zor gelmiyormuş ,aynı saatte kalkabiliyormuşsun
Ama çalışan karısın hafta sonu da işin olur ,nerde keyif yapacaksın ki?
Yakıştı mı diyor göbeğeOda ole diyor yakıştı diye:)))) duz karin dim dogumdan kalma.
Benim de çayın hazır geliyorum geçmiş i okuyunokuyup :)Ben de alayım çayımı ,dedikodunun dibine vuralım
Ben de isimle seslenirim genelde ,bazen aklıma estikçe aşkitom derimBiz isimle hitap edip sonuna ım ekliyoruz :)) eğer tatlı tatlı kiziyorsa bebeğim yavrum der benimkiama işler b.k a sardiysa dün akşam ki gibi ben of ya derim sadece onun neler söylediğini hiç bahsetmeyeyim
Bizi birilerinden duyup çok gulmustuk o gün bugün dur onlara dalga geçmek için söylerken baktık ki bizde söylüyoruzBen de isimle seslenirim genelde ,bazen aklıma estikçe aşkitom derim
Arada olur öyle şeyler
Ben aşkoş için uykumu feda edip kahvaltı hazırlıyorum ya OnaAdamını kaldırmıyor Muş
Op yanağından aşkoş kalk desene gı
Ben öperim ama bugün haketmedi dünden bozuguzBen aşkoş için uykumu feda edip kahvaltı hazırlıyorum ya Ona
Sabah sabah ne öpmesi be
Korursam o zamana fit kaynana olurum inşallah. İki oğlum var 21 ve 20 yaşlarında...Senin var mı beben ?Fit kaynana olacaksın yani(çocuk var mıydı)
Aaa oyle mi yapmissss
EvetAaa oyle mi yapmissss
Masallah Allah bagislasin buyumusler artik.. :)Korursam o zamana fit kaynana olurum inşallah. İki oğlum var 21 ve 20 yaşlarında...Senin var mı beben ?