Iste bakis acisi kuzum nasil ben hepinizi begeniyorum elinize saglik diyorum beni alkisliyorsunuz o da begenmedigi seyi soylemis bakin onu savunmuyorum iki goruse de saygili olmaliyiz bence diyorum. Ha ama yapan sizsiniz size oyle geldiyse de ben anlamamis olabilirim..Bir şeyi beğenmemiş olmak onu aşağılama hakkımiz olduğu anlamina gelmez .
Tesekkur ederim canim normalde hergün limon içiyorumda dediğinide uygulayımHastalanıyor gibi olduğunda limon sık iç yarım limonu baş ağrısını da kesiyor
Birde gece yatmadan önce ayak altlarına yedirerek limon sur kabugujdan tut
Denenmiş yararı kesinZipzip-
Önce bir günaydın diyip sonra saldırsaydınız!
Loserinizde alıp gitmeyi düşünürmüsünüz.
Zencefili nasıl alıyorsunuz taze mi toz mu
Yarın ankara için kar gösteriyor bakalım :))
Tesekkür ederim ablaıcm kahvaltıdan sonra deneyecem
Bak seni döverim haIste bakis acisi kuzum nasil ben hepinizi begeniyorum elinize saglik diyorum beni alkisliyorsunuz o da begenmedigi seyi soylemis bakin onu savunmuyorum iki goruse de saygili olmaliyiz bence diyorum. Ha ama yapan sizsiniz size oyle geldiyse de ben anlamamis olabilirim..
Ben önceden çay bardağı ile içiyordum kıza icirmiyorim içerde yediğinden çaycı yı da içeri getirmiyorim çay bardağına iki kez doldurdum mü yetiyorBiz de eskiden anne evindeyken su bardağıyla içerdik:)
Anladım bende tiroid için aldım da toz aldım tazesinin suyu sıkılması daha iyiymiş ama nasıl sikiyorlar suyunu çözemedim.Ondam sordum.Toz zencefil çay kaşığının ucuyla atıyorum içerken..
Ankara soğuğu fenadır dikkat et kuzucuk,dene bunu mutlaka yarım limonu sık biraz bal zencefil kat iç..
Kendiniz bilmiyorsunuz mu demek istedinHayir tabi ki... insan kendini bilirse buna kizmaz diye dusundum.. olgunluk gosterilebilirdi yani fikrini yazmis en nihayetinde.. neyse ben kachayim :))
işte seni bekliyorum sabahtan beri, seni almadan gitmem bir yere
Ben çayımı aldım geldim
Eki Görüntüle 2239447
Günaydın ablacım
Ben de uyurken öpülmekten hiç hoşlanmam
Nereye yazmamızı isterdiniz?
Bu iyiydi
Tesekkur ederim ablacımAnkara soğuğu fenadır dikkat et kuzucuk,dene bunu mutlaka yarım limonu sık biraz bal zencefil kat iç..
Aplaa vurmaa kaciyim dedim ama saplagi yicem heralde :))Bak seni döverim ha
Beni almak öyle kolay değildir...
Yanlış kapıyı çaldınız hanımefendi...
Anladım bende tiroid için aldım da toz aldım tazesinin suyu sıkılması daha iyiymiş ama nasıl sikiyorlar suyunu çözemedim.Ondam sordum.
Tesekkur ederim ablacım
Bir dahaki kategoride öğretin bize o zamanbilgisayar çıktısı alırsın, photoshopla kenara yazarsın vs....biraz profesyonel olun !
kapın çalınınca anlayacağız kolay mısın zor musun ..muahhh :*
İnsaalah faydasını görürsünTesekkur ederim canim normalde hergün limon içiyorumda dediğinide uygulayım
Sabah sabah eğlence oldu size demi.
Günaydın canım ❤Günaydın güzeller