Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .

Nevo galiba yuksuk yine yapti yapacaginiikidir sansli corba seciliyo bi dahakine kimseye kaptirmam
Yalniz kazanirsa kendim kadar sevinecegim 4-5 arkadas vardi onlardan biri de gurtmingotam
İnşallah canım hayırlısı ben şaşkınım ve mutluyum değişik bir duyguymuş internetsiz burayı takip edemedim ama okudum hepsini hediye internetim var bu gün :) benim totemim sanırım böyle bşy oylamayı takip edememek
Valla nasıl hissediyorum biliyor musun daha belli değil tam olarak ama, uzun zamandır çocuğun istediği oyuncak alınmış gibi çocuksu bi sevinç var içimde

Simdiden tebrik edelim Gurtmintonun♥
teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah canım

deynepnaz dün sen yokken bana git rahat edelim dediler nevo kapıyı gosterdu bana
Kim dedi Nevo mu gösterdi
Korkma arkanda ben varım

Korursam o zamana fit kaynana olurum inşallah. İki oğlum var 21 ve 20 yaşlarında...Senin var mı beben ?
O da mesele,çoğu mezun olur olmaz kaçamaklara koşuyor ,eski haline gelip takımın kapısını tıklatıyor yine
Benim de 20 yaşında oğlum ,6 yaşında kızım var

Allah bağışlasın yavrucuklarını. ne yapıp edip koruyacaz inşallah. Takımdan kopmak istemiyorum sırf bu yüzden...

Allah bağışlasın yavrucuklarını. ne yapıp edip koruyacaz inşallah. Takımdan kopmak istemiyorum sırf bu yüzden...
Bencede takımdan kopmamak gerekiyor takımda olmak bile kacamak yapmayı engelliyor :)))
Bak bende mezun oldum takımı bırakmadım sonra bir baktım kaptan oldum ilerleyen dönemlerde belki senide kaptan olarak görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…