Tesekkur ederim ablacım yine grip öksürük basladıGeçmiş olsun ne oldu sana..
Tesekkur ederim ablacım Aynen soguk algınlıgı havalar sogudu bir anda onun etkisi sanırımGeçmiş olsun. Soğuk algınlığı mı? Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim.
Kendisi notları kağıt dışında başka yerlere yazıyor demek kiYoksa haklı mı diyorsun?
Loser yazmış ya bize (ezik,beceriksiz)
Loserin ne olduğunu googleden baktığımı çaktırmayayım
Heee 7.takımdaydım ama fasulyedenSende mi katıldın takımlara :)))
Töbe töbeNereye yazmamızı isterdiniz?
Ablacım o kadar anlatıyorım listede oldukları halde kacamaklar devam ediyor biraz bu kişinin kendinde bitiyor,Zipzipcim sorumluluk duygusu gerçekten çok önemli. Çok sıkıntılı zahmetli ama sonuç inanılmaz. Büyük konuşmayım da bu kadar zahmetten sonra kaçamaklarin içinde kaybolmayi anlamıyorum. Senin de çorban var mıydı canım hepsine bakamadım hala...
Oyuncak gibi geliyor küçük bardak ,ben de kulplu büyük bardakla içiyorumAfiyet olsun :)) ben artık hep şu bardagi ile içiyorum ://
Biz de eskiden anne evindeyken su bardağıyla içerdik:)Afiyet olsun :)) ben artık hep şu bardagi ile içiyorum ://
Tesekkur ederim ablacım yine grip öksürük basladı
Hayir tabi ki... insan kendini bilirse buna kizmaz diye dusundum.. olgunluk gosterilebilirdi yani fikrini yazmis en nihayetinde.. neyse ben kachayim :))Yoksa haklı mı diyorsun?
Loser yazmış ya bize (ezik,beceriksiz)
Loserin ne olduğunu googleden baktığımı çaktırmayayım
Ben geldiğimde kapanmıstı orasıHeee 7.takımdaydım ama fasulyedenListeye sokmak istemişti de kaptan girmemiştim ,ben 65 yeter diyorum kaptan pazarlık yapıyor 60 yapalım diye Az balıketi iyidir
Ne oldu kız uygunsuz birşey mi dedimHeee 7.takımdaydım ama fasulyedenListeye sokmak istemişti de kaptan girmemiştim ,ben 65 yeter diyorum kaptan pazarlık yapıyor 60 yapalım diye Az balıketi iyidir
Töbe töbe
Helvacı gelmişBir şeyi beğenmemiş olmak onu aşağılama hakkımiz olduğu anlamina gelmez .
Eşin çok çay içiyorsun diye mi kızıyor ,o yüzden mi ufak bardakla içiyorsun yaniBiz de eskiden anne evindeyken su bardağıyla içerdik:)
Zencefili nasıl alıyorsunuz taze mi toz muHavalarda soğuk gidiyor hala,bal zencefil limon karışımı iyi gidiyor.
Yarın ankara için kar gösteriyor bakalım :))Havalarda soğuk gidiyor hala,bal zencefil limon karışımı iyi gidiyor.
İnsallah yarışmada kaybederim başka şeyleri kaybetmek nasip olmaz sizin gibi
Kim o mu bana kızacak kafa göz dalarım adamaEşn çokçay içiyorsun diye mi kızıyor ,o yüzden mi ufak bardakla içiyorsun yani
Selam canımHelvacı gelmiş
Nasıl söyleyebilirdi mesela ;Hayir tabi ki... insan kendini bilirse buna kizmaz diye dusundum.. olgunluk gosterilebilirdi yani fikrini yazmis en nihayetinde.. neyse ben kachayim :))