Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben ikimizden de çok umutluydum oysaki ilk beş diyordum :/ nasıp değilmiş ama yüksük haketmedi değil yani

Herkesin emeğine sağlık benim için bittiği için yarışma şimdiden iyi dileklerimi sunayım gurtmingotam gurtmingotam nevresim gelirse @azerinnn gibi baharı bekle :KK53:
:KK60:

Nevo galiba yuksuk yine yapti yapacagini:KK53:ikidir sansli corba seciliyo bi dahakine kimseye kaptirmam:rolleyes:
Yalniz kazanirsa kendim kadar sevinecegim 4-5 arkadas vardi onlardan biri de gurtmingotam gurtmingotam :KK19:
İnşallah canım hayırlısı ben şaşkınım ve mutluyum değişik bir duyguymuş internetsiz burayı takip edemedim ama okudum hepsini hediye internetim var bu gün :) benim totemim sanırım böyle bşy oylamayı takip edememek :KK22:
Teessüflerimi fışkırtırım size KK:lülülü:
Bileydim erişteli mercimek yapardım :skandal:
Neyse olanla ölmüşe çare yok :KK69:
Ama gurtmingotam gurtmingotam bildirimden sonra öne geçmiş,hiç değilse kaç yarışmadan sonra o alacak madalyayı ,onun sevincinden ,sonlarda olmak daha az koydu:KK45:
Gerçi minik ve Smile kaç gündür başlarda olduğundan yıkım olmuştur,Onlar için üzüldüm emme:olamaz:
Ağlamıyom bee gözüme toz kaçtı :KK53:
Neyse kimsecikler de yok ,Çukuru izleyip yattılar ellam :KK45:
Valla nasıl hissediyorum biliyor musun daha belli değil tam olarak ama, uzun zamandır çocuğun istediği oyuncak alınmış gibi çocuksu bi sevinç var içimde :KK36:

Simdiden tebrik edelim Gurtmintonun♥
teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah canım :KK36:

deynepnaz deynepnaz dün sen yokken bana git rahat edelim dediler nevo kapıyı gosterdu bana :KK42:
Kim dedi :skandal:Nevo mu gösterdi :skandal:
Korkma arkanda ben varım
0ngGLY.gif

Korursam o zamana fit kaynana olurum inşallah. İki oğlum var 21 ve 20 yaşlarında...Senin var mı beben ?
O da mesele,çoğu mezun olur olmaz kaçamaklara koşuyor ,eski haline gelip takımın kapısını tıklatıyor yine :skandal:
Benim de 20 yaşında oğlum ,6 yaşında kızım var :KK45:

Kim dedi :skandal:Nevo mu gösterdi :skandal:
Korkma arkanda ben varım
0ngGLY.gif

O da mesele,çoğu mezun olur olmaz kaçamaklara koşuyor ,eski haline gelip takımın kapısını tıklatıyor yine :skandal:
Benim de 20 yaşında oğlum ,6 yaşında kızım var :KK45:
Allah bağışlasın yavrucuklarını. :KK36:ne yapıp edip koruyacaz inşallah. Takımdan kopmak istemiyorum sırf bu yüzden...:confused:

Allah bağışlasın yavrucuklarını. :KK36:ne yapıp edip koruyacaz inşallah. Takımdan kopmak istemiyorum sırf bu yüzden...:confused:
Bencede takımdan kopmamak gerekiyor takımda olmak bile kacamak yapmayı engelliyor :)))
Bak bende mezun oldum takımı bırakmadım sonra bir baktım kaptan oldum ilerleyen dönemlerde belki senide kaptan olarak görürüz :KK66:

X