- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.737
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikimizden de çok umutluydum oysaki ilk beş diyordum :/ nasıp değilmiş ama yüksük haketmedi değil yani
Herkesin emeğine sağlık benim için bittiği için yarışma şimdiden iyi dileklerimi sunayım gurtmingotam nevresim gelirse @azerinnn gibi baharı bekle
İnşallah canım hayırlısı ben şaşkınım ve mutluyum değişik bir duyguymuş internetsiz burayı takip edemedim ama okudum hepsini hediye internetim var bu gün :) benim totemim sanırım böyle bşy oylamayı takip edememekNevo galiba yuksuk yine yapti yapacaginiikidir sansli corba seciliyo bi dahakine kimseye kaptirmam
Yalniz kazanirsa kendim kadar sevinecegim 4-5 arkadas vardi onlardan biri de gurtmingotam
Valla nasıl hissediyorum biliyor musun daha belli değil tam olarak ama, uzun zamandır çocuğun istediği oyuncak alınmış gibi çocuksu bi sevinç var içimdeTeessüflerimi fışkırtırım size KK
Bileydim erişteli mercimek yapardım
Neyse olanla ölmüşe çare yok
Ama gurtmingotam bildirimden sonra öne geçmiş,hiç değilse kaç yarışmadan sonra o alacak madalyayı ,onun sevincinden ,sonlarda olmak daha az koydu
Gerçi minik ve Smile kaç gündür başlarda olduğundan yıkım olmuştur,Onlar için üzüldüm emme
Ağlamıyom bee gözüme toz kaçtı
Neyse kimsecikler de yok ,Çukuru izleyip yattılar ellam
teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah canımSimdiden tebrik edelim Gurtmintonun♥
İnsallah yarışmada kaybederim başka şeyleri kaybetmek nasip olmaz sizin gibitükenmez kalemle peçeteye, kağıda tarih-not vs. yazanlar... loser mısınız ahahahaha. elenin siz emi !
Allah hepimizinkini bağışlasın. Teşekkür ederim.Masallah Allah bagislasin buyumusler artik.. :)
Kim dedi Nevo mu gösterdideynepnaz dün sen yokken bana git rahat edelim dediler nevo kapıyı gosterdu bana
O da mesele,çoğu mezun olur olmaz kaçamaklara koşuyor ,eski haline gelip takımın kapısını tıklatıyor yineKorursam o zamana fit kaynana olurum inşallah. İki oğlum var 21 ve 20 yaşlarında...Senin var mı beben ?
Etükenmez kalemle peçeteye, kağıda tarih-not vs. yazanlar... loser mısınız ahahahaha. elenin siz emi !
Amin..Allah hepimizinkini bağışlasın. Teşekkür ederim.
Herkesin elenmesi lazım o zaman kim birinci olacak
Allah bağışlasın yavrucuklarını. ne yapıp edip koruyacaz inşallah. Takımdan kopmak istemiyorum sırf bu yüzden...Kim dedi Nevo mu gösterdi
Korkma arkanda ben varım
O da mesele,çoğu mezun olur olmaz kaçamaklara koşuyor ,eski haline gelip takımın kapısını tıklatıyor yine
Benim de 20 yaşında oğlum ,6 yaşında kızım var
Sen yine oyla sonraya unutursunzor bir seçim
3 tane favorim var
oylama sonraya bıraktım belkide yapmam
herkesin emeğine sağlık
çooook güzeller
Sağolasın ,hepimizinkini inşallahAllah bağışlasın yavrucuklarını. ne yapıp edip koruyacaz inşallah. Takımdan kopmak istemiyorum sırf bu yüzden...
tükenmez kalemle peçeteye, kağıda tarih-not vs. yazanlar... loser mısınız ahahahaha. elenin siz emi !
Bencede takımdan kopmamak gerekiyor takımda olmak bile kacamak yapmayı engelliyor :)))Allah bağışlasın yavrucuklarını. ne yapıp edip koruyacaz inşallah. Takımdan kopmak istemiyorum sırf bu yüzden...
İnsanın gönlü güzel olmalı abla kibledim ben zaten boşverÖnce bir günaydın diyip sonra saldırsaydınız!
Loserinizde alıp gitmeyi düşünürmüsünüz.
O mesajı yazan günaydın mı derÖnce bir günaydın diyip sonra saldırsaydınız!
Allah bağışlasın maşallahKorursam o zamana fit kaynana olurum inşallah. İki oğlum var 21 ve 20 yaşlarında...Senin var mı beben ?
Günaydın ablacım ❤Önce bir günaydın diyip sonra saldırsaydınız!
Günü değil ömrü aymazO mesajı yazan günaydın mı der