Ben hiç çağırmam ,benim saatim 6.20 ye Onunki 06:30 a kurulu,işini sağlama alır ya kalkamazsam ,benim alarm çalmazsa falan diye,ben kahvaltı hazırlarken kendi kalkarAhaha komiksin balım 7bucukda kahvaltı hazirliyom kaldiriyom 7 40 gibi beraber içiyoz nazlanarak kemkum kalkar kalk diye seslen yorgunum hemen nasil kalkayim der adam alıştır arak söyler dee bende artik askim hadi hadi kalk saat 8e geliyor kalk bi bardak çay ic derim :)))))))
Yok illa kaldrrcaz seslencem ben bi dakka bile yatsa kar onun icin normalde.yatmaz is satlerinbole olur ama bi hafta sonuda 8 9 dedinmide kendi kalkar mecbur bende kalkiyom kahvalti yapiyoz nadir uyur.Ben hiç çağırmam ,benim saatim 6.20 ye Onunki 06:30 a kurulu,işini sağlama alır ya kalkamazsam ,benim alarm çalmazsa falan diye,ben kahvaltı hazırlarken kendi kalkar
Günaydın zipzibim♥Günaydınnn
bizim oralarda ne herif derler ne adam ne kocamEşin kaçta gidiyor ki işe
Sen de @yasminsay gibi eşine adam mı diyorsun
Ne yaptın herifine
Kocan yemek seçiyor mu?
Nasıl kaldırıyordun kalk efendi mi diyorsun yoksa kalk lan saat geldi mi diyorsun?
Beyinle mi içiyorsun ,çocuklar da eşlik ediyor mu?
Daha bulamadım eş,herif,koca ,bey,efendi,başka var mı bulan yazsın
Tamam o da varbizim oralarda ne herif derler ne adam ne kocam
gişim derler
Merhaba deynepnaz günaydın. Senin için ilham gelmeden konuşmaz diyorlardı. Çok merak ettim bayağı neşeli hoşsohbet biriymişsin. Hafta sonu takilmiştim bu sayfaya çorbalariniz çok güzel gorunuyor. Cuma takımlarından bir uyeyim.Hayırlı sabahlar ,kalkın işinize gücünüze bakın,ne yatıyorsunuz öplene kadar Sonra iş bitmiyo dersiniz tabi geç saate kadar uyursanız
Az çay içip takılayım da yatağa geri döneceğim
Hoşgeldin bacımMerhaba deynepnaz günaydın. Senin için ilham gelmeden konuşmaz diyorlardı. Çok merak ettim bayağı neşeli hoşsohbet biriymişsin. Hafta sonu takilmiştim bu sayfaya çorbalariniz çok güzel gorunuyor. Cuma takımlarından bir uyeyim.ha bu arada bu smileyin yaratıcısı olduğunu söylediler
Hoşbuldum sağ olasın. Muzip sırıtan smileyi evet...Lunya yi da tanıyorum bizim 8. takımda arkadaşı var bonus ...bir arkadaşa bakıp çıkacak kadar misafir oldu. Çok fazla dedikodu yapmadılar ama seni bayağı özledikleri ve sevdikleri belli...Keyifli güzel bir gün diliyorum.Hoşgeldin bacım
Yok ilham değil PC elime geçmezse konuşamıyorumTelden yazmaya üşeniyorum Teşekkürler de benim çorbayı beğenmemiş keratalar oyum az Bir zamanlar ben de 7.takımdaydım ,ayıptır söylemesi azmedip 6 kilo verdim Kaptan beni çok dövüyordu,neymiş çok kaçamak yapıyormuşum Hangi smileyin sırıtanın mı? Bana sırıtıyor mu diyorlar yoksa Hakkımda ne dedikodu yapıyorlar
Bu smileyi de eski kaptan @Lunya bacım çok kullanıyor
Şirinlerden çok kanal dikkatimi çekti Sivaslı mısın?Eki Görüntüle 2239442 kimler haken eski cizgi flim izler:)
Bonus da mı sizin takımdaHoşbuldum sağ olasın. Muzip sırıtan smileyi evet...Lunya yi da tanıyorum bizim 8. takımda arkadaşı var bonus ...bir arkadaşa bakıp çıkacak kadar misafir oldu. Çok fazla dedikodu yapmadılar ama seni bayağı özledikleri ve sevdikleri belli...Keyifli güzel bir gün diliyorum.
Hoşgeldin canım.Hoşbuldum sağ olasın. Muzip sırıtan smileyi evet...Lunya yi da tanıyorum bizim 8. takımda arkadaşı var bonus ...bir arkadaşa bakıp çıkacak kadar misafir oldu. Çok fazla dedikodu yapmadılar ama seni bayağı özledikleri ve sevdikleri belli...Keyifli güzel bir gün diliyorum.
Yok kiz erzurum ben kendim esim Bartın.Şirinlerden çok kanal dikkatimi çekti Sivaslı mısın?
Tabi ki söylerim.Tesekkur ederim. Kaçamaklara hayiiiir diyoruz.Bonus da mı sizin takımdaSelamımı söyle
Ben de size keyifli bir gün diliyorum kaçamaksız
Başka kurban vermeyelim dedikBeni gojderdikten sonra mı imha ettiniz kimse gitmesin diye
Sayende bugünün enerjisini aldımEşin kaçta gidiyor ki işe
Sen de @yasminsay gibi eşine adam mı diyorsun
Ne yaptın herifine
Kocan yemek seçiyor mu?
Nasıl kaldırıyordun kalk efendi mi diyorsun yoksa kalk lan saat geldi mi diyorsun?
Beyinle mi içiyorsun ,çocuklar da eşlik ediyor mu?
Daha bulamadım eş,herif,koca ,bey,efendi,başka var mı bulan yazsın
ÇıktımVuslat pabıcı yarım ,çık dışarıya oynıyak
HoşbuldumHoşgeldin canım.
Vayyy,çok güzel kilo vermişsinizTabi ki söylerim.Tesekkur ederim. Kaçamaklara hayiiiir diyoruz.Gecen hafta taze taze mezun oldum bu arada
(20 kilo gitti)