Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben hiç çağırmam ,benim saatim 6.20 ye Onunki 06:30 a kurulu,işini sağlama alır ya kalkamazsam ,benim alarm çalmazsa falan diye,ben kahvaltı hazırlarken kendi kalkar

Ben hiç çağırmam ,benim saatim 6.20 ye Onunki 06:30 a kurulu,işini sağlama alır ya kalkamazsam ,benim alarm çalmazsa falan diye,ben kahvaltı hazırlarken kendi kalkar
Yok illa kaldrrcaz seslencem ben bi dakka bile yatsa kar onun icin normalde.yatmaz is satlerinbole olur ama bi hafta sonuda 8 9 dedinmide kendi kalkar mecbur bende kalkiyom kahvalti yapiyoz nadir uyur.

bizim oralarda ne herif derler ne adam ne kocam
gişim derler

Merhaba deynepnaz günaydın. Senin için ilham gelmeden konuşmaz diyorlardı. Çok merak ettim bayağı neşeli hoşsohbet biriymişsin. Hafta sonu takilmiştim bu sayfaya çorbalariniz çok güzel gorunuyor. Cuma takımlarından bir uyeyim. ha bu arada bu smileyin yaratıcısı olduğunu söylediler

Hoşgeldin bacım
Yok ilham değil PC elime geçmezse konuşamıyorum Telden yazmaya üşeniyorum Teşekkürler de benim çorbayı beğenmemiş keratalar oyum az Bir zamanlar ben de 7.takımdaydım ,ayıptır söylemesi azmedip 6 kilo verdim Kaptan beni çok dövüyordu,neymiş çok kaçamak yapıyormuşum Hangi smileyin sırıtanın mı?Bana sırıtıyor mu diyorlar yoksa Hakkımda ne dedikodu yapıyorlar
Bu smileyi de eski kaptan @Lunya bacım çok kullanıyor

Hoşbuldum sağ olasın. Muzip sırıtan smileyi evet...Lunya yi da tanıyorum bizim 8. takımda arkadaşı var bonus ...bir arkadaşa bakıp çıkacak kadar misafir oldu. Çok fazla dedikodu yapmadılar ama seni bayağı özledikleri ve sevdikleri belli...Keyifli güzel bir gün diliyorum.

Bonus da mı sizin takımda Selamımı söyle
Ben de size keyifli bir gün diliyorum kaçamaksız

Hoşgeldin canım.

Beni gojderdikten sonra mı imha ettiniz kimse gitmesin diye
Başka kurban vermeyelim dedik
Sayende bugünün enerjisini aldım

Vuslat pabıcı yarım ,çık dışarıya oynıyak
ÇıktımGünaydın canım

Tabi ki söylerim.Tesekkur ederim. Kaçamaklara hayiiiir diyoruz. Gecen hafta taze taze mezun oldum bu arada
(20 kilo gitti)
Vayyy,çok güzel kilo vermişsiniz
Ayıptır sorması kaç kilodan kaç kiloya indiniz diye soracaktım ,profilinizde 60 kilo yazısını okudum ,20 ekledim 80 kilodan indiğinizi hesap ettim Matematiğim süper değil mi?Daha inme 60 iyiHerifin ne diyor,bazı erkekler fazla kilo verince istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…