Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Sen çıkana kadar kök saldım burada :KK45:
İlk beğeninde etiketleyecektim de beni beğenmen hoşuma gitti,sesimi kestim :KK45:
Saat da gelmiş bayağı ,geri de yatamam :skandal:
Yoldayım zor yazıyorum kız:KK48:
Ben hep beğeniyorum seni bebikom:KK19:
Bem kalkınca yatamıyorum bir daha, açılıyor uykum:)

Vayyy,çok güzel kilo vermişsiniz :nazar::nazar::nazar:
Ayıptır sorması kaç kilodan kaç kiloya indiniz diye soracaktım ,profilinizde 60 kilo yazısını okudum ,20 ekledim 80 kilodan indiğinizi hesap ettim :KK45:Matematiğim süper değil mi?:KK45:Daha inme 60 iyi:KK45:Herifin ne diyor,bazı erkekler fazla kilo verince istemiyorlar :skandal:
Matematiğine hayran kaldım. :KK15:Boyum 160 sanki birazcık daha insem olur gibi....Aynen dediğin gibi fazla vermemi istemiyor... Tabi kendisinden daha genç göstermeye başladım :deli:kiskançliktan ölecek...Beter olsun ..balık etliyim dediğimde balina da balık deyip gülerdi bana...:21:

Vayyy,çok güzel kilo vermişsiniz :nazar::nazar::nazar:
Ayıptır sorması kaç kilodan kaç kiloya indiniz diye soracaktım ,profilinizde 60 kilo yazısını okudum ,20 ekledim 80 kilodan indiğinizi hesap ettim :KK45:Matematiğim süper değil mi?:KK45:Daha inme 60 iyi:KK45:Herifin ne diyor,bazı erkekler fazla kilo verince istemiyorlar :skandal:
Benimki mesela zayiftim kilo al derdi simdi de aldim ama göbek aldi başını gidiyor.

Matematiğine hayran kaldım. :KK15:Boyum 160 sanki birazcık daha insem olur gibi....Aynen dediğin gibi fazla vermemi istemiyor... Tabi kendisinden daha genç göstermeye başladım :deli:kiskançliktan ölecek...Beter olsun ..balık etliyim dediğimde balina da balık deyip gülerdi bana...:21:
Erol Taş gülüşü mü atıyorsun Ona :KK53:
Ben de atayım eşinin durumuna
Nihahahahahaha
Sorması ayıp kaç yaşındasın ?:KK45:

Hayırlı sabahlar ,kalkın işinize gücünüze bakın :KK45:,ne yatıyorsunuz öplene kadar:skandal:Sonra iş bitmiyo dersiniz tabi geç saate kadar uyursanız :sinirli:

Az çay içip takılayım da yatağa geri döneceğim :sus:
Baştaki yoruma aferim deynep bizim yüzünüzü kara çıkartma iş yapalım bugün diyecektim

Sonra allttakini gördüm :olamaz:

X