Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen çıkana kadar kök saldım buradaBaşka kurban vermeyelim dedik
Sayende bugünün enerjisini aldım
ÇıktımGünaydın canım
Ben nebilem severim sirinler tom falan yas sınırı degilde bunlar aksiyon komedi gibi geliyor:)Hoşbuldum nasilsin tatliannem. Şirinler çocukluğuma götürdü beni gerçi ergenlik desem daha doğru
Anammm dikkat et araba carparrrYolda yazmaya çalışırken arabaya toslayacaktım
Aaa cok ayip yakistiramadimm hiiicc..:)) prensibimdir calsa bile acmam o telefonuu.. sosyal mesajimi da verdimm geri yatabilirimYolda yazmaya çalışırken arabaya toslayacaktım
Yolda yazmaya çalışırken arabaya toslayacaktım
Günaydın canım benim♥Gunaydinlarr guzel bir gun diliyorum bizeee
Yoldayım zor yazıyorum kızSen çıkana kadar kök saldım burada
İlk beğeninde etiketleyecektim de beni beğenmen hoşuma gitti,sesimi kestim
Saat da gelmiş bayağı ,geri de yatamam
Matematiğine hayran kaldım. Boyum 160 sanki birazcık daha insem olur gibi....Aynen dediğin gibi fazla vermemi istemiyor... Tabi kendisinden daha genç göstermeye başladım kiskançliktan ölecek...Beter olsun ..balık etliyim dediğimde balina da balık deyip gülerdi bana...Vayyy,çok güzel kilo vermişsiniz
Ayıptır sorması kaç kilodan kaç kiloya indiniz diye soracaktım ,profilinizde 60 kilo yazısını okudum ,20 ekledim 80 kilodan indiğinizi hesap ettim Matematiğim süper değil mi?Daha inme 60 iyiHerifin ne diyor,bazı erkekler fazla kilo verince istemiyorlar
Bak hala yazıyorYoldayım zor yazıyorum kız
Ben hep beğeniyorum seni bebikom
Bem kalkınca yatamıyorum bir daha, açılıyor uykum:)
Benimki mesela zayiftim kilo al derdi simdi de aldim ama göbek aldi başını gidiyor.Vayyy,çok güzel kilo vermişsiniz
Ayıptır sorması kaç kilodan kaç kiloya indiniz diye soracaktım ,profilinizde 60 kilo yazısını okudum ,20 ekledim 80 kilodan indiğinizi hesap ettim Matematiğim süper değil mi?Daha inme 60 iyiHerifin ne diyor,bazı erkekler fazla kilo verince istemiyorlar
Çocukları okula bıraktım eve dönüyorum
Nereye gidiyorsun ?
Erol Taş gülüşü mü atıyorsun OnaMatematiğine hayran kaldım. Boyum 160 sanki birazcık daha insem olur gibi....Aynen dediğin gibi fazla vermemi istemiyor... Tabi kendisinden daha genç göstermeye başladım kiskançliktan ölecek...Beter olsun ..balık etliyim dediğimde balina da balık deyip gülerdi bana...
Geldim kapıya Dilim damağıma yapıştı hemen çay içmem lazım Gelirim çayımı alıpBak hala yazıyor
Yolda yazma da okuma da
Ah o göbek yok mu o göbekBenimki mesela zayiftim kilo al derdi simdi de aldim ama göbek aldi başını gidiyor.
Ben de alayım çayımı ,dedikodunun dibine vuralımGeldim kapıya Dilim damağıma yapıştı hemen çay içmem lazım Gelirim çayımı alıp
Baştaki yoruma aferim deynep bizim yüzünüzü kara çıkartma iş yapalım bugün diyecektimHayırlı sabahlar ,kalkın işinize gücünüze bakın ,ne yatıyorsunuz öplene kadarSonra iş bitmiyo dersiniz tabi geç saate kadar uyursanız
Az çay içip takılayım da yatağa geri döneceğim
Oda ole diyor yakıştı diye:)))) duz karin dim dogumdan kalma.Ah o göbek yok mu o göbek
Düz karın güzel de baklava börek ,makarna da güzel