yaa kedi diyince bi icim aciyo gecen benim yuzumden araba ezdi bitanesini hala gozumun onunden gitmiyoAy hic sorma bende kapiyi aralik birakip cope gittim merdivenden ciktim evsen siyah kedi cikti ne ara girdin hemen kacti kkstum kusa baktim direk kafesi acikti bide korktum. Mustakil ev kedi kaynıyor bura.
Simdi geldim, 400 e yakin mesaj birikmis
Brokolinin kilossuuu ımmmm 7 liraSen yeme zaten bol bol brokoli ye :))
Bu zamanlarda ceviz ,fındık ye canimBrokolinin kilossuuu ımmmm 7 lira
Ay veremem
Ceviz aldık kilosu 100 tl
Markete gidince fenalık geliyo
Diğer gebeliğimde fındık , badem , fıstıktan tiksindim. Asla ağzıma süremiyorum 3 aydır ..Bu zamanlarda ceviz ,fındık ye canim
♥Ohhh Allah razı olsun
Hic sorma bende üzüldüm ama senin suçun yok kuzum uzme kendini.yaa kedi diyince bi icim aciyo gecen benim yuzumden araba ezdi bitanesini hala gozumun onunden gitmiyo
Tüm mesajlar boyunca benim çok konuştuğu söyledilerSimdi geldim, 400 e yakin mesaj birikmisne konustunuz ne ettiniz gurban olam, el insaf ya
Bir ağaç dikin bahçeye ceviz ağacıııı o nasıl ceviz 100 tlBrokolinin kilossuuu ımmmm 7 lira
Ay veremem
Ceviz aldık kilosu 100 tl
Markete gidince fenalık geliyo
O doğanın kanunuBir ara alayım ama ondan
yahu ben namaz kılarken çok eteğin arkasına basıyorum sendede oluyormu
Benim ceviz kayınvalidemden geldi:)Bahçesinde var:)Bir ağaç dikin bahçeye ceviz ağacıııı o nasıl ceviz 100 tlkabuklusu burda iyisi 30 tlydi
Kabuklusu 25 tlBir ağaç dikin bahçeye ceviz ağacıııı o nasıl ceviz 100 tlkabuklusu burda iyisi 30 tlydi
Oohhhhhh kâr dasın :))Benim ceviz kayınvalidemde geldi:)Bahçesinde var:)
Banada annem verdi cevizi herşeye kullanmıyorum zaten çocuğa kırıyorum falan öyle :))Benim ceviz kayınvalidemde geldi:)Bahçesinde var:)
Aynen öyle sağolsun:)Oohhhhhh kâr dasın :))
Bahçede 3-5 ağaç var.Bana bir kış yetiyor:)Banada annem verdi cevizi herşeye kullanmıyorum zaten çocuğa kırıyorum falan öyle :))
Niye gitsin canım ben onu vakumlu kaplara koydum . Günlük yiceğim kadarYanlışşşş yapmışsınız uzmanlar kendiniz kırın taze olsun diyor gitti 100 tl