- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Bugun 1000 den fazla mesaj yazdiniz ve ben 800 tanesini okuyamamisimdirTüm mesajlar boyunca benim çok konuştuğu söylediler
Aklıma geldi kızken terafi de öncekilerin eteği kafamiza geçerdiO doğanın kanunu
Yani ilk elden alınmayınca marketten alınan kurtlu çıkabilir:)Niye gitsin canım ben onu vakumlu kaplara koydum . Günlük yiceğim kadar
Eşime söylim bunlar bitince öyle alsın . Ben öyle dedimde içinde çürük çıkar dedi ..
Ben hepsini okudum.Bugun 1000 den fazla mesaj yazdiniz ve ben 800 tanesini okuyamamisimdir
Olabilir çok okunsun görüntüleme alsın diye uğraştım ben bugün kötü mü ettimBugun 1000 den fazla mesaj yazdiniz ve ben 800 tanesini okuyamamisimdir
Oneydi kızAklıma geldi kızken terafi de öncekilerin eteği kafamiza geçerdi
Evet abla ama bakarım illa eşimden çekerim net :)Oylama bitimine geleceksin inşaalalh
Geçen sene aldık poşetin yarısı çürüktü . Büyük ihtimalle ondan almak istemedi . Burda hepsi kesin sağlam :)Yani ilk elden alınmayınca marketten alınan kurtlu çıkabilir:)
Tamam canım:)Evet abla ama bakarım illa eşimden çekerim net :)
Benim de başıma gelmişti teravideAklıma geldi kızken terafi de öncekilerin eteği kafamiza geçerdi
Camiide diyorum öndeki Safda kadın dandan önce secdeye gidiyorsun ya o senden sonra gidince kafana geçiyor onun eteğiOneydi kız
İlk defa duydum
Aynen o konuda haklı:)Geçen sene aldık poşetin yarısı çürüktü . Büyük ihtimalle ondan almak istemedi . Burda hepsi kesin sağlam :)
Bu mantık tan düşünmemiştim hiç a101 binde indirime girenler daha iyi olmaz mı fiyat açısındanGeçen sene aldık poşetin yarısı çürüktü . Büyük ihtimalle ondan almak istemedi . Burda hepsi kesin sağlam :)
İyi geceler herkese öptüm hepinizi
Çok sağol canım denicem inşallahTarifi verip çıkayım @alimiyonNAVLEE
1kilo lor tuzsuz
5-6 adet biber
Yarım bardak süt (biraz ekşimesi için )ekşi sevmiyorsaniz eklmeyin
Biraz tuz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Biberleri ince ince doğrayıp sütü yağı tuzu ekleyip karıştırın kavanoza koyun kavanoza koyunca üzerini duzleyip en üstüne biraz zeytinyağı gezdirin buda en üstünün kuflenmesine engel oluyor yaptığın günden itibaren yiyebilirsiniz ama durdukça daha leziz oluyor :))
Yanliz değilmişimBenim de başıma gelmişti teravide
Peynirci de kilosu 10 veya 15 ti sanırım bizim burda peynircilerde de satılıyor hazırÇok sağol canım denicem inşallah