Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben 1 dk diyorum :KK70: şipşak namaz kıyafetim var onu geçirip açıyorum kapıyı :KK70:
Şipşak kadın başka oluyor ben yakınımda başörtü olsa bile Yasemin sakallıoğlu gibi yamuk yumuk takıyorum aceleden :KK70: kafamı uzatıyorum sadece kapının arkasında duruyorum:KK70: bide çoğu zaman kargocuya kapıya bırakırmısınız diye sesleniyorum :KK45:

Ay maşllaahh bende çok istiyorumda 2 kedi var bende öldürürler hayvancağızı
Ay hic sorma bende kapiyi aralik birakip cope gittim merdivenden ciktim evsen siyah kedi cikti ne ara girdin hemen kacti kkstum kusa baktim direk kafesi acikti bide korktum. Mustakil ev kedi kaynıyor bura.

Bu karda bide yürüdünmü :skandal: burada geçen hafta domates 1.75di hemde çok güzeldi
kayinpeder benim karniyarik yemegimi cok sever bugun ordaydim ondan yapayim dedim evde 8 kisi olunca mecbur kaynimla yurudum 10 dk beraber gitik toplu alcaktik gecenlerrde istedi marketen aldik kilosu 12 tlydi 15 tane aldim 40 tl tutu:KK57: 5 ini geri koydum 28 tle aldik.:confused:

Şipşak kadın başka oluyor ben yakınımda başörtü olsa bile Yasemin sakallıoğlu gibi yamuk yumuk takıyorum aceleden :KK70: kafamı uzatıyorum sadece kapının arkasında duruyorum:KK70: bide çoğu zaman kargocuya kapıya bırakırmısınız diye sesleniyorum :KK45:
O kim yaa bir bakayım :))

:KK70: aa şey alsana namaz kıyafeti baştan bi geçiriyosun upuzun :)
Çok rahat oluyor

Ay hic sorma bende kapiyi aralik birakip cope gittim merdivenden ciktim evsen siyah kedi cikti ne ara girdin hemen kacti kkstum kusa baktim direk kafesi acikti bide korktum. Mustakil ev kedi kaynıyor bura.
Ayy yavrumm açtır o da ablası :)
Havalar soğuk evde artan yemek olursa ve r:KK200:

Ayy yavrumm açtır o da ablası :)
Havalar soğuk evde artan yemek olursa ve r:KK200:
Tum yemekleri dokmem ben kzuum verirom cunku kedi bol burda bizim buranin heral kedisi meşhur yaltigim islembe suyunu bile dokmem ekmek doğrayıp kedilere verdim suyundanda.

X