- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Ben çaycı aldım a101 den ketil alacaktım kefil 60 lira çaycı 80 lira çaycı aldım hatta şuan taze çay var içen yok salonda şarja bağlandım kaldımBenimde yokda tedirgin oluyorum ya geleceği tutarsa birinin
Kargo dedinde çaydanlık aldım günlük normal bişey 50 tl çok bile :)
AminnnnAllah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin kuzum. Kaynanaya pişirme kuru fasulyeyi daya geç
Her yere var mı ki ?Tanzim satış online yaz çıkar
lafin gelisi cnmZor hareket eder o zaman
Oylama bitimine geleceksin inşaalalhinternetlerim bitiyor benim abla yaaPerşembe günü yenilenecek eşimden çekiyrum internet bazen bakıp çıkıyorum kulaklarım baya çınladı sağdan sağdan
İyi maşaallahYok cekmemisler şükür :)) 10-15 dakika anca oynadılar çok değil canım :))
Sana bakıyor şirin şirin :))Eki Görüntüle 2238945 benim bidik beni dinliyor ablalari komuscak az kaldi:)))
Kuslan ugrasiyom :)İyi dir sen nasılsın
Kusla senin aranda üstte ne var telefonun ekranı sildim bişey yapıştı sandımEki Görüntüle 2238945 benim bidik beni dinliyor ablalari komuscak az kaldi:)))
Size poz verdi sinirli :))Sana bakıyor şirin şirin :))
bende bugun gittim tanzim yerine bi domates kalmis digerleri bitmis bosuna yol yurudum interneten siparis etcem yarin bakalim nsil oluyoİnternet satışı açılmış şimdilik domatesle patates var
Benim on ekran kırık puslu gozukur kuzum.Kusla senin aranda üstte ne var telefonun ekranı sildim bişey yapıştı sandım
Güle güle kullan israf yapma içeceksen demle bidaBen çaycı aldım a101 den ketil alacaktım kefil 60 lira çaycı 80 lira çaycı aldım hatta şuan taze çay var içen yok salonda şarja bağlandım kaldım
Yok ben ısitirim mutfağa ara kablo çekeyimGüle güle kullan israf yapma içeceksen demle bida
Bu karda bide yürüdünmübende bugun gittim tanzim yerine bi domates kalmis digerleri bitmis bosuna yol yurudum interneten siparis etcem yarin bakalim nsil oluyo
Siyahlik varda :))Benim on ekran kırık puslu gozukur kuzum.
Ben 1 dk diyorumBenimde yokda tedirgin oluyorum ya geleceği tutarsa birinin
Kargo dedinde çaydanlık aldım günlük normal bişey 50 tl çok bile :)
Kız domates mi yenir bu mevsimdeBu karda bide yürüdünmüburada geçen hafta domates 1.75di hemde çok güzeldi