- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Ahah dogruda bilemedim simduk nerden acep:))Siyahlik varda :))
Ay maşllaahh bende çok istiyorumda 2 kedi var bende öldürürler hayvancağızıEki Görüntüle 2238945 benim bidik beni dinliyor ablalari komuscak az kaldi:)))
Aynen bende almam:)Kız domates mi yenir bu mevsimde
Bende almıyorum m hiç tadı yokKız domates mi yenir bu mevsimde
Şipşak kadın başka oluyor ben yakınımda başörtü olsa bile Yasemin sakallıoğlu gibi yamuk yumuk takıyorum aceledenBen 1 dk diyorumşipşak namaz kıyafetim var onu geçirip açıyorum kapıyı
Patlıcan , biber , domates asla almam ya .Aynen bende almam:)
Ay hic sorma bende kapiyi aralik birakip cope gittim merdivenden ciktim evsen siyah kedi cikti ne ara girdin hemen kacti kkstum kusa baktim direk kafesi acikti bide korktum. Mustakil ev kedi kaynıyor bura.Ay maşllaahh bende çok istiyorumda 2 kedi var bende öldürürler hayvancağızı
kayinpeder benim karniyarik yemegimi cok sever bugun ordaydim ondan yapayim dedim evde 8 kisi olunca mecbur kaynimla yurudum 10 dk beraber gitik toplu alcaktik gecenlerrde istedi marketen aldik kilosu 12 tlydi 15 tane aldim 40 tl tutuBu karda bide yürüdünmüburada geçen hafta domates 1.75di hemde çok güzeldi
O kim yaa bir bakayım :))Şipşak kadın başka oluyor ben yakınımda başörtü olsa bile Yasemin sakallıoğlu gibi yamuk yumuk takıyorum aceledenkafamı uzatıyorum sadece kapının arkasında duruyorum bide çoğu zaman kargocuya kapıya bırakırmısınız diye sesleniyorum
Şipşak kadın başka oluyor ben yakınımda başörtü olsa bile Yasemin sakallıoğlu gibi yamuk yumuk takıyorum aceledenkafamı uzatıyorum sadece kapının arkasında duruyorum bide çoğu zaman kargocuya kapıya bırakırmısınız diye sesleniyorum
Yetir çıkana kadarPatlıcan , biber , domates asla almam ya .
Ne bilim hormonludur yaa
Ben mevsiminde yaptıgım domatesleri kullanıyorum
3 kavanoz kalmıs .
Ayy yavrumm açtır o da ablası :)Ay hic sorma bende kapiyi aralik birakip cope gittim merdivenden ciktim evsen siyah kedi cikti ne ara girdin hemen kacti kkstum kusa baktim direk kafesi acikti bide korktum. Mustakil ev kedi kaynıyor bura.
Ay hiç bilmiyorumDomates birde güzel yeniyor kokulu kokuluydu
Yetmezse de aaamaann domates yenmeyiversinYetir çıkana kadar
Ben onu bile ters çıkarır asarım sonrada giyemem
Aynen bende öyle yapıyorum:)Patlıcan , biber , domates asla almam ya .
Ne bilim hormonludur yaa
Ben mevsiminde yaptıgım domatesleri kullanıyorum
3 kavanoz kalmıs .
Tum yemekleri dokmem ben kzuum verirom cunku kedi bol burda bizim buranin heral kedisi meşhur yaltigim islembe suyunu bile dokmem ekmek doğrayıp kedilere verdim suyundanda.Ayy yavrumm açtır o da ablası :)
Havalar soğuk evde artan yemek olursa ve r
Ohhh Allah razı olsunTum yemekleri dokmem ben kzuum verirom cunku kedi bol burda bizim buranin heral kedisi meşhur yaltigim islembe suyunu bile dokmem ekmek doğrayıp kedilere verdim suyundanda.