- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Cenene kuvvet, cenene saglikOlabilir çok okunsun görüntüleme alsın diye uğraştım ben bugün kötü mü ettim
Ay bana hiç olmadıCamiide diyorum öndeki Safda kadın dandan önce secdeye gidiyorsun ya o senden sonra gidince kafana geçiyor onun eteği
Bir ara 53 ziyaretçi vardıCenene kuvvet, cenene saglikbirde barmaklarina saglik
Demek ki çok öne denk gelmemiş son birde çocukluk aklı gulerdik arkadaşlarlaAy bana hiç olmadı
Bizim burada yok yada ben görmedimPeynirci de kilosu 10 veya 15 ti sanırım bizim burda peynircilerde de satılıyor hazır
Oraya bakmadım açıkcası . Tadımın poşetlerine baktım 100 gr.Bu mantık tan düşünmemiştim hiç a101 binde indirime girenler daha iyi olmaz mı fiyat açısından
Bende bu yıl farkettim eskiden hep yaoiyordum arasıra alıyoruz :)) ama yazın yaparım hatta kıl açıdan yapınca acılı oluyor uffff yaaaa ://Bizim burada yok yada ben görmedim
Gecmişe gidecektim de yoruldum artık burdan devam edeyim
Kızzz gülünmezmiii oneydııı kızzz diyee bağırırdımDemek ki çok öne denk gelmemiş son birde çocukluk aklı gulerdik arkadaşlarla
Zamlardan sonra bende bakmadim ama önceden 11.95 oluyordu bazen 9.95 indirime giriyorduOraya bakmadım açıkcası . Tadımın poşetlerine baktım 100 gr.
30 tl ydı .
Direk gttim 1 kilo aldım .
Bende 70 okuyup geldimGecmişe gidecektim de yoruldum artık burdan devam edeyim
100 mesaj birikmiş yokken
Bebisim nasilsin cilegimmmOraya bakmadım açıkcası . Tadımın poşetlerine baktım 100 gr.
30 tl ydı .
Direk gttim 1 kilo aldım .
Birde terliklerim çalınmıştı en sona kalan terlikleri giyip gelmiştim EveKızzz gülünmezmiii oneydııı kızzz diyee bağırırdım
Ne alıyorsunuz :)))Zamlardan sonra bende bakmadim ama önceden 11.95 oluyordu bazen 9.95 indirime giriyordu
Kuzzummm iyyiimm sen nasılsınnnBebisim nasilsin cilegimmm
Ceviz içiNe alıyorsunuz :)))
Birde terliklerim çalınmıştı en sona kalan terlikleri giyip gelmiştim Eve
8.30 dan beri burdayım biliyon yoruldumBende 70 okuyup geldim