- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Uyumamislardir daha duştan çıktılar yataklarına yatırdım artık kendileri uyuyorlar kızı ben uyutuyirum :))bizim ev 3de yaniyor hala buz.:) ne cabuk uyuttunda geldin
Yok cekmemisler şükür :)) 10-15 dakika anca oynadılar çok değil canım :))
Tanzimde de 2 tl patates epttavmde satılıyor :)Alışveriş yaaa eşim işteyken kendim taşımamak için onla geldik . Migrosta patates soğan 2 tlymiş . Bizim marketlerde çok oahalı onları falan aldıl
Bizim merkezi sistem kazan şuan 55 falandır sanırım ben yanıyorum altı üstü bos olanalr doğalgazlı gibi hafif soğukbizim ev 3de yaniyor hala buz.:) ne cabuk uyuttunda geldin
Cümlemizden inşaAllah komşumÖyle canım Allah razı olsun
Tanzim e giden varmıTanzimde de 2 tl patates epttavmde satılıyor :)
Bizimde kalorifer merkezi ama ben yazın bile çok nadir tişört giyerimBizim merkezi sistem kazan şuan 55 falandır sanırım ben yanıyorum altı üstü bos olanalr doğalgazlı gibi hafif soğuk
masalah cnm bizde okula giderken pazar aksamlari annem hepimizi sokardi banyoya :)))Uyumamislardir daha duştan çıktılar yataklarına yatırdım artık kendileri uyuyorlar kızı ben uyutuyirum :))
Eşim baktıda stok kalmamışdı soğanda sadece patates alıp kargo parası vermek istemedim bişey farketmiyor o zamanTanzimde de 2 tl patates epttavmde satılıyor :)
İnternet satışı açılmış şimdilik domatesle patates varTanzim e giden varmı
Ben evde hep kısa giyiyorum kargo bekliyorsam yada biri geleceksen ona göre hazır oluyorum benim gelenim gidenim yok kiBizimde kalorifer merkezi ama ben yazın bile çok nadir tişört giyerim
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin kuzum. Kaynanaya pişirme kuru fasulyeyi daya geçEşim baktıda stok kalmamışdı soğanda sadece patates alıp kargo parası vermek istemedim bişey farketmiyor o zaman
Etler de falan baya indirim varmış . Buzluğu doldurduk çok şükğr .
benimde altim bos isyeri oldugu icin isinmiyor belki gerci bgun havada soguk ama bi isinamadim kizi kat kat giydirmisim robot gbi kaldi kuzumBizim merkezi sistem kazan şuan 55 falandır sanırım ben yanıyorum altı üstü bos olanalr doğalgazlı gibi hafif soğuk
Vayuu öyle bişey demi var bilmiyorum :/İnternet satışı açılmış şimdilik domatesle patates var
Zor hareket eder o zamanbenimde altim bos isyeri oldugu icin isinmiyor belki gerci bgun havada soguk ama bi isinamadim kizi kat kat giydirmisim robot gbi kaldi kuzum
İyi dir sen nasılsınNapiyonuz kizlar :)
Benimde yokda tedirgin oluyorum ya geleceği tutarsa birininBen evde hep kısa giyiyorum kargo bekliyorsam yada biri geleceksen ona göre hazır oluyorum benim gelenim gidenim yok ki
Tanzim satış online yaz çıkarVayuu öyle bişey demi var bilmiyorum :/