Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaAllah.. Kalanlara bol sabırlar versin..Çok çok sağol canım inşallah orda iyidir.Kemoterapiye gitmek için giydirmek istedim giyinmek istemiyordu işkembeciye mi göturcen yoksa beni dedi evet giyin göturcem dedim kandirdim
Hastaneye gidince çok kizmisti umarım beni affetmistir..
Kusura bakmayın böyle içim.doldu bugün gene.
Sadece aileler bilir . Annem , ablalarom , eşimin annesi babası okadar .tebrik ederim insallah kalp atisini duyarsin.. duyduktan sora bile pek kimseye soleme etrafinda goze gelmesin
hos geldin can yoldasim gel sende gell bak beraber gidiyokk masallah
Allah razı olsun teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Amin inşallah çok sağolunRabbim rahmetiyle muamele etsin inşaAllah.. Kalanlara bol sabırlar versin..
ÜşüyorumTatlı heyecanlar bunlar güzel haberlerle gel inşaAllah:) üşümen nasıl oldu
Aminnn aminn aminn ben aklıma gelenleri duama katıyorum ama gelmeyenler için zaten isteyen herkese diyorum.. Hayırlısıyla inşaAllahh canlarımızz..Yasminimm , hanifem , eses’İm
Ve diğer arkadaşlarım hep dualarımda .
Rabbım hepimize hayırlı vakitte , hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşaallahİçimde öyle bir his var
Benim içinde dua et:)Tabi bebek için değilAminnn aminn aminn ben aklıma gelenleri duama katıyorum ama gelmeyenler için zaten isteyen herkese diyorum.. Hayırlısıyla inşaAllahh canlarımızz..
Şuan evin içinde ben kısa kollu normalde çocuklar atletle duruyor çok sıcak oluyor bizim ev :))k k ugruna atmisin onlari ora msj yazyon burda git bak kardan adama donusmeden bu sogukta dondular kiz su bile buz olmusdur simdi
Onuda gördüm karda soğukta ne işin var dicektimde tuttum kendimiÜşüyorumdışarı çıktık bugun avmde otoparktan içeri girene kadar titredim
aynen oyle yap onlar bilsinde diger akraba vs karnin cikana kadar bilmesin benimde ilk bebegim karnimda öldu 2.olunca solemedim cogu kisiye gerci yine saklanmiyo duyuyolar ama isteyen var istemeyen varr.Sadece aileler bilir . Annem , ablalarom , eşimin annesi babası okadar .
Annem zaten hissediyorsa söylemeye çekiniyor kıyamam :)
Amin kuzucum, inşallahYasminimm , hanifem , eses’İm
Ve diğer arkadaşlarım hep dualarımda .
Rabbım hepimize hayırlı vakitte , hayırlı evlatlar nasip etsin
Senide yazdım aklıma en çok sabah namazı sonrası dua edebiliyorum diğer vakitler efe durdurmuyor dünya telaşı durdurmuyorBenim içinde dua et:)Tabi bebek için değil
Alışveriş yaaa eşim işteyken kendim taşımamak için onla geldik . Migrosta patates soğan 2 tlymiş . Bizim marketlerde çok oahalı onları falan aldılOnuda gördüm karda soğukta ne işin var dicektimde tuttum kendimi
Öyle canım Allah razı olsunSenide yazdım aklıma en çok sabah namazı sonrası dua edebiliyorum diğer vakitler efe durdurmuyor dünya telaşı durdurmuyor
bizim ev 3de yaniyor hala buz.:) ne cabuk uyuttunda geldinŞuan evin içinde ben kısa kollu normalde çocuklar atletle duruyor çok sıcak oluyor bizim ev :))
gurtmingotam En çıtırımız,en beceriklimiz(yaşına göre bomba),en çok kesintisiz katılanımız
Beyaz show'da sahneye çağırır gibi oldu
internetlerim bitiyor benim abla yaaÇok kalabalığız
Vuslat Aslı'yı görsen 15 yaşında gibi görünüyor.O yaşta bu kadar beceriHayranım kendisine
gurtmingotam