- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Oyle bir satar ki dumur oluyor insanAnında toplanır, çete olup isyan edilir
Sonra itina ile satarım ama kimse kusuruma bakmasın
Şaka yapmıyorum gerçek bunlarBu mesajları görmesin hemen saklayalım(favorilerime ekleyeyim gelince gösteririm)
Ummadığın taş baş yararmışŞaka yapmıyorum gerçek bunlar
Çok fena bozulurumUmmadığın taş baş yararmış
Oyle bir satar ki dumur oluyor insan
Bize sonuncu olacak bir tarif lazım neden olmasın
Ciddi misin yapar mısın?O zaman özele gel:)
Biz hatunlar hamlarayız en ücra köşedeki tarifi buluyoruz, klasikler candır
Bir sürü var canım:)yuvalama benimdir
antep e en aşık karadenizli benim sanırım :)
yöresel çorba=yuvalama benim için.
Nevreste 14 tarif verdim deyince, ilk o gitti diye düşündüm. 14 yöresel çorba tarifi de bilmiyorum zaten taş çatlasın 3-5 sayarım
yeeaaappp
Benimde klasikler dahil yapabildiğim çorba sayısı 3-5yuvalama benimdir
antep e en aşık karadenizli benim sanırım :)
yöresel çorba=yuvalama benim için.
Nevreste 14 tarif verdim deyince, ilk o gitti diye düşündüm. 14 yöresel çorba tarifi de bilmiyorum zaten taş çatlasın 3-5 sayarım
Ben de en çok yöresel çorba yaparım:)Benimde klasikler dahil yapabildiğim çorba sayısı 3-5
Benimde klasikler dahil yapabildiğim çorba sayısı 3-5
Ben de en çok yöresel çorba yaparım:)
Öyle ama biz farklı çorbalar istiyoruz:)çocuklar olduktan sonra çorba tariflerini genişlettim :)
buna rağmen yayla çorbası ile büyüdüler
yayla çorbası da kastamonu da ecevit çorbası diye bilinir, yöreseldir, alt bilgi vereyimalacak olan çekinmesin :))
Beceri azalmış demeyelim :)Zaman,şartlar öyle gerektiriyor:)yöresel çorbaların bir çoğu yoğunluğundan çorba+ara yemek gibi :)
bizde de misafire düğün çorbası büyük anneanne geleneği
ama maalesef bana gelene kadar soyun becerisi azalmış
içini ferah tut canım, bişey olmaz Allahın izni ileİlk doz ciğer geliştirici 12 de yapıldı ikinci 7 de yapılacak. Doktor alabilir hemzemin kanamam ve sancım arttı. 24 saat olmadı ciğer geliştirici yapalı faydası olur mu ki. Sabahtan beri aç bekletiyorlar her an alınabilir
Yok o Paris yanlardan bir çorba bulmuş gerçi nette baktım çorba gibi değil katı bişeyySenin tarifi istiyor vereyim mi
Sen öyle zannet efsane çorbayı kaptıYok o Paris yanlardan bir çorba bulmuş gerçi nette baktım çorba gibi değil katı bişeyy