Anında toplanır, çete olup isyan edilir
Sonra itina ile satarım ama kimse kusuruma bakmasın
Bu alıntıdan sonra oyumu hayırdan yana kullanıyorum
Yada Tarifini rezerve ettir ,belki yeni katagori ,dünya mutfağı katagorisi olur orada yarış
Kizlar su ikinci tarif ne is?
Birini zor buldum zaten
Bence oylama için seçme hakkı yanlışmı anladım acaba
e olmasın mı?Dünya mutfağı yapsak , mercimek çorbası yaparsınız
Ayy dünya mutfağında türk yemeği olsun diyende olmuştu hani
Anladim kuzu tepemde 3 canavarla okuyunca ilk anlamadimHanımlar oylama olduğunda 1 tarife oy verebiliyorduk ya, onu soruyor kaç tarife oy verilebilen
Tesekkur ederim cilek recelimYaa güzel sunum yapmıstı tebrik ederimBirTutamMutluluk20
Atacam oglanlar bi sakinleşsinOlmaz , o senin suçun, hem bana peceteligin resmini atacaktın
Elvan kiz var misin?:))Yada Tarifini rezerve ettir ,belki yeni katagori ,dünya mutfağı katagorisi olur orada yarış
Herkes kendi ülkesine oy verir, kim baklava varken gitsin midye çorbasına oy versin, gerçi bizim hatunlar dünya mutfağını yine türk mutfağına çevirir izi verilersee olmasın mı?
dünya mutfağında kebap, döner falan olur bence
yahu etikette arnavut çorbası yazmış @Kazen
türkiye sınırları içinde mi sanki
oluversin fransız soğan çorbası nedir yani?
lohusa halimle kalbimi kırmaya değmez
Hay sen çok yaşa, çorbayla pek alakam yoktur da yanlismi biliyorum diye sustum, bizde de vardıBizim klasik soğan corbamizdan tek farkı kaşar.
Neden Fransız deniyor ki, başka ayrıntısı var mi ki ?
Yok yanlış anlaşılmaya müsait bir konu, böreklerde konuşuldu da ondan hatırlıyorum bendeAnladim kuzu tepemde 3 canavarla okuyunca ilk anlamadim
En sevdiğim recelTesekkur ederim cilek recelim
Cıksss olmaz:)
Önce tarifinizi kararlaştırmak için bana özelden yazacaksınız sonra uygun olursa yapacaksınız:)Nasil paylaşacaz şimdi anlamadim ben yeniyimde biri anlatsın
Dünya mutfağında yarışmak için mi ,anlamadım azerinElvan kiz var misin?:))
Ekmek kasesi nedir? :)Yeni kategorimiz hayırlı olsunEkmek kasesinde yapılan sunumlar kabul edilmeyecek bilginiz olsun.
Olmaz canım o ancak dünya mutfağında olur:)yahu etikette arnavut çorbası yazmış @Kazen
türkiye sınırları içinde mi sanki
oluversin fransız soğan çorbası nedir yani?
lohusa halimle kalbimi kırmaya değmez