Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Simdi yore diyince Turkiyenin yoresel corbalari olarak anladim ben ve bildigim kadariyla ona uygun corbalar olmasi gerekiyor.
Adi ustunde Fransiz sogan corbasi oldugu icin bence uygun degil kategoriye, daha cok dunya mutfagi icin uygun.
He eger bizim yorelerimizden birine de ait ise ben bilemeyecegim Nevreste Nevreste daha iyi bilir.
Ama sen bize corbayi yapmak- ogretmek istersen, bence yemek tarifleri corbalar bolumune konu acabilirsin:halay:
Yanlis anlamayin fikir sormussunuz ondan sey ettim:KK53:
Saygilar:KK8:
Ciddi ciddi yorumlaman falan yani kalp ben ❤ masterchef olmuşssun ya gı sen ciddiyetini yediğim :KK70:

Ben de en çok yöresel çorba yaparım:)
Sen hamaratsın, yapma deseler yine yaparsın sende üşenmedeyok :KK45::KK45:

çocuklar olduktan sonra çorba tariflerini genişlettim :)
buna rağmen yayla çorbası ile büyüdüler :KK70:
yayla çorbası da kastamonu da ecevit çorbası diye bilinir, yöreseldir, alt bilgi vereyim :KK70: alacak olan çekinmesin :))

Bizde az çorbayla büyüdük, haftanın 4 günü mercimek 3 günü tarhana :KK53::KK53:

yöresel çorbaların bir çoğu yoğunluğundan çorba+ara yemek gibi :)
bizde de misafire düğün çorbası büyük anneanne geleneği
ama maalesef bana gelene kadar soyun becerisi azalmış :KK70:
Bizim alt soyda yok yemek yapan :olamaz: senelerdir biz yapıyoruz annem çalışıyordu :KK45: yaktık, tuzsuz hamurlar yedirdik, hoşaf niyetine çorba yaptık derken şimdi portakal aromalı tavuk yapıyoruz :KK45:

Sen hamaratsın, yapma deseler yine yaparsın sende üşenmedeyok :KK45::KK45:

Bizde az çorbayla büyüdük, haftanın 4 günü mercimek 3 günü tarhana :KK53::KK53:

Bizim alt soyda yok yemek yapan :olamaz: senelerdir biz yapıyoruz annem çalışıyordu :KK45: yaktık, tuzsuz hamurlar yedirdik, hoşaf niyetine çorba yaptık derken şimdi portakal aromalı tavuk yapıyoruz :KK45:

bizimkiler de her biri masterchef sagolsun, portakallı tavuk yapsam, burun kıvırıp kaz ciğeri nerede derler :KK51:

sonuç, onlar yapıyor ben yiyorum :kk77:

X