Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi ciddi yorumlaman falan yani kalp ben ❤ masterchef olmuşssun ya gı sen ciddiyetini yediğimSimdi yore diyince Turkiyenin yoresel corbalari olarak anladim ben ve bildigim kadariyla ona uygun corbalar olmasi gerekiyor.
Adi ustunde Fransiz sogan corbasi oldugu icin bence uygun degil kategoriye, daha cok dunya mutfagi icin uygun.
He eger bizim yorelerimizden birine de ait ise ben bilemeyecegim Nevreste daha iyi bilir.
Ama sen bize corbayi yapmak- ogretmek istersen, bence yemek tarifleri corbalar bolumune konu acabilirsin
Yanlis anlamayin fikir sormussunuz ondan sey ettim
Saygilar
Teşekkür ederiz sende bir çorba alacak mısın?Hayırlı olsun yeni kategorimiZ
Kabul ettinmi sen o çorbayı vay koca yürekli NevoSen öyle zannet efsane çorbayı kaptı
Kendisine hayranımCiddi ciddi yorumlaman falan yani kalp ben ❤ masterchef olmuşssun ya gı sen ciddiyetini yediğim
Kabul ettim ama hangisiniKabul ettinmi sen o çorbayı vay koca yürekli Nevo
Yapanları takdir edeyim daha iyiyok üstüne kuruton yakışır kuruton koy bence
karavicdan çorbası olabilir
süpriiiiiiz
sen benim adımı nereden biliyorsun yahu?
Sen hamaratsın, yapma deseler yine yaparsın sende üşenmedeyokBen de en çok yöresel çorba yaparım:)
çocuklar olduktan sonra çorba tariflerini genişlettim :)
buna rağmen yayla çorbası ile büyüdüler
yayla çorbası da kastamonu da ecevit çorbası diye bilinir, yöreseldir, alt bilgi vereyim alacak olan çekinmesin :))
Bizim alt soyda yok yemek yapan senelerdir biz yapıyoruz annem çalışıyordu yaktık, tuzsuz hamurlar yedirdik, hoşaf niyetine çorba yaptık derken şimdi portakal aromalı tavuk yapıyoruzyöresel çorbaların bir çoğu yoğunluğundan çorba+ara yemek gibi :)
bizde de misafire düğün çorbası büyük anneanne geleneği
ama maalesef bana gelene kadar soyun becerisi azalmış
Kestane olsada yesekKestane de ekleyeyim mi ?
Akşamdan beri bir iltifatlar bir jestler zaten farkındayımKendisine hayranım
Gerçekleri söylüyorumAkşamdan beri bir iltifatlar bir jestler zaten farkındayım
Yok canım ne kıskanması sadece çatlıyorum o kadar
Sen onu kandırmışsındır Bayburt yörelerinden bir çorbaylaKabul ettim ama hangisini
Her doğru heryerde söylenmez demedilermi sana bunuGerçekleri söylüyorum
Antep yöresinden verdimSen onu kandırmışsındır Bayburt yörelerinden bir çorbayla
Sen hamaratsın, yapma deseler yine yaparsın sende üşenmedeyok
Bizde az çorbayla büyüdük, haftanın 4 günü mercimek 3 günü tarhana
Bizim alt soyda yok yemek yapan senelerdir biz yapıyoruz annem çalışıyordu yaktık, tuzsuz hamurlar yedirdik, hoşaf niyetine çorba yaptık derken şimdi portakal aromalı tavuk yapıyoruz
Sen gözlerini kapatHer doğru heryerde söylenmez demedilermi sana bunu
Hele bana hiç söylenmez
Tahmin ediimmiAntep yöresinden verdim
Burada çorba çok hepsi efsaneTahmin ediimmi
Nevros kız bizimde muradiye çorbamız varmışAntep yöresinden verdim