- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
Teşekkür ederiz:)Yeni kategori hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz:)Yeni kategori hayırlı olsun
Teşekkürler:)Budur canım:)
Eki Görüntüle 2230689
Oy almaman için oyun yapıyorlar farkında değil misinbence de birlik olursak olur. izin çıkar
Bizim klasik soğan corbamizdan tek farkı kaşar.
Neden Fransız deniyor ki, başka ayrıntısı var mi ki ?
Cıksss olmaz:)
Oy almaman için oyun yapıyorlar farkında değil misin
Bize sonuncu olacak bir tarif lazım neden olmasınbizimkini bilmiyorum , bunda yaklaşık yarım saat soğan karamelize ediyorsun :) bizdeki de böyle ise farkı üstündeki fransız baget ekmegi ve peyniri olabilir.
bak Nevreste çorba bizim soğan çorbamızmış.
fransızlar çalmış.
rakıyı ve baklavayı yunanlılara kaptırdık, çorbamıza sahip çıkalım. bul şuna bir yöre
Değil tabi ki:)canları sagolsun da, kabul mu şimdi
O bi kere foruma katılma tarihi ile alakalı:)@Kazen neden siz ,Mune oy verince tabloda isimleriniz başta duruyor da Nevreste'nin ,Lisabella'nın isimleri karışık tabloda Tamam Nevreste araya sıkışsın da (Nevo gıcıklık yapayım dedim)eşiniz de başta olsun
Tamam gelsin bekliyorum:)Nevros ablamda yarışmaya katılacakmış, üye olmaya çalışıyor
Teşekkür ederiz:)Çorbaya bayılırım hayırlı olsun yeni yarışma
Keskem basligi kac oy vermek hakkimiz olsun diye degistirselerYok yanlış anlaşılmaya müsait bir konu, böreklerde konuşuldu da ondan hatırlıyorum bende
Hayir yoreselde var misinDünya mutfağında yarışmak için mi ,anlamadım azerin
Yuvalamayı alan yok sana vereyim yoksa ben yapacağım:)nevroş tarifimi reddetti. küstüm oynamıyorum
fransız soğan çorbası çok bir yöresel gelmişti halbuki. orası yöre değil mi? bence olurdu.
bir daha düşün Nevreste
zaten yuvalama karşısında kimsenin şansı yok, fasülyeden katılayım işte
Var tabi ki hem de anne kız yapacaklar:)Keskem basligi kac oy vermek hakkimiz olsun diye degistirseler
Hayir yoreselde var misin
Senin tarifi istiyor vereyim miBen onay veriyorum katılabilirsin
Yuvalamayı alan yok sana vereyim yoksa ben yapacağım:)
Ciddi misin yapar mısın?O zaman özele gel:)aaa şaka... ilk o gider dedim.
e hadi ver madem
Üye olmayı başarırsa inşallah, bulur da gelirTamam gelsin bekliyorum:)
Bu mesajları görmesin hemen saklayalım(favorilerime ekleyeyim gelince gösteririm)Üye olmayı başarırsa inşallah, bulur da gelir
Pek hamarat değildir ama olsun şevki kırılmasın
Biz hatunlar hamlarayız en ücra köşedeki tarifi buluyoruz, klasikler candıraaa şaka... ilk o gider dedim.
e hadi ver madem