• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Bizim klasik soğan corbamizdan tek farkı kaşar.

Neden Fransız deniyor ki, başka ayrıntısı var mi ki ?

bizimkini bilmiyorum , bunda yaklaşık yarım saat soğan karamelize ediyorsun :) bizdeki de böyle ise farkı üstündeki fransız baget ekmegi ve peyniri olabilir.

bak Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. çorba bizim soğan çorbamızmış.
fransızlar çalmış.
rakıyı ve baklavayı yunanlılara kaptırdık, çorbamıza sahip çıkalım. bul şuna bir yöre :KK70:

bizimkini bilmiyorum , bunda yaklaşık yarım saat soğan karamelize ediyorsun :) bizdeki de böyle ise farkı üstündeki fransız baget ekmegi ve peyniri olabilir.

bak Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. çorba bizim soğan çorbamızmış.
fransızlar çalmış.
rakıyı ve baklavayı yunanlılara kaptırdık, çorbamıza sahip çıkalım. bul şuna bir yöre :KK70:
Bize sonuncu olacak bir tarif lazım neden olmasın:KK45:

@Kazen neden siz ,Mune oy verince tabloda isimleriniz başta duruyor da Nevreste'nin ,Lisabella'nın isimleri karışık tabloda :skandal:Tamam Nevreste araya sıkışsın da (Nevo gıcıklık yapayım dedim)eşiniz de başta olsun :KK45:
O bi kere foruma katılma tarihi ile alakalı:)

Back