Ahh canim ya gecmis olsun Rabbim sifa versin insAllah
Canm geçmis olsun önemli bisyi yok dimi nasıl aglamistrKizlar cok moralim bozuldu az önce mama yedireyim dedim hani portatif mama koltuğu varya onun tepsisi takayim derken kızım parmagini koymuş bir kapattım yavrum nasıl agladi sol elinin orta parmağı sıkışmış çok üzüldüm
Bi daha oturtmucam büyük olanlarda da böyle oluyo mu kızlar tepsi leri takılıyo mu
ah canım ne agladi ya kendime kızdım benim hatam aha dikkatli olmam lazim kirilabilirdi ALLAH korudu .Canm geçmis olsun önemli bisyi yok dimi nasıl aglamistrmama koltuğu hakkında blgm yok cnm
Sagol cnm amin inşallah ALLAH tüm yavruları korusun hepsi çok masumAhh canim ya gecmis olsun Rabbim sifa versin insAllah
Aman ALLAH korusun cnm buz falan olur bideEvet canm gecti cok şükür evet dikkat etmek lazım bide kırıkla ugrasmayalim
Bu hafta inşallah iyi sonuçlar gelir canım hem kosturma hem dikkat eritir bütün yağlarıAminnn canim cumlemize diyet iyi gidiyor simdilik bugun havadan sanirim net bi gelip bi gitti fazla giremedim cok aciktim bugun biraz fazla kosturmaca vardi ama yinede bozmadim merakla pazari bekliyorum bakalim
Canimmm her zaman bırakmayacağın devam ettirebilecegin sistem kur sıkılıp bıraktın mi motivasyon da düşer.ben o yüzden bi şey bağlı kalmak istemiyorum sıkıldım mi bitiyo çünkü gözüm dönüyor
Canım mm kiyamamm nasıl canı yanmıştır geçmiş olsun kuzucuga bende hergün oturtuyorum takmali tepsisi dikkat etmeye calsyorm Allah korusun yavrularimizi inşaallahKizlar cok moralim bozuldu az önce mama yedireyim dedim hani portatif mama koltuğu varya onun tepsisi takayim derken kızım parmagini koymuş bir kapattım yavrum nasıl agladi sol elinin orta parmağı sıkışmış çok üzüldüm
Bi daha oturtmucam büyük olanlarda da böyle oluyo mu kızlar tepsi leri takılıyo mu
evet canım aynen gözü dönüyor insanın bir kaç kilo verip birakicam mesela bugn gün boyu sabrettm ama akşam dayanamadım daha kötü oldu gece gece aldim kaloriyiCanimmm her zaman bırakmayacağın devam ettirebilecegin sistem kur sıkılıp bıraktın mi motivasyon da düşer.ben o yüzden bi şey bağlı kalmak istemiyorum sıkıldım mi bitiyo çünkü gözüm dönüyor
Joleyacim iste bizde bu yüzden diyoruz sok diyete karşıyız die çünkü insanin gözü donuyor ve daha çok saldirasi geliyor herşeye sakalımızı yok ki yaevet canım aynen gözü dönüyor insanın bir kaç kilo verip birakicam mesela bugn gün boyu sabrettm ama akşam dayanamadım daha kötü oldu gece gece aldim kaloriyi
BuralardayizArkadaşlar nerelerdesinz tatilya çocuklar evde bende ancak grebildm heryer bembeyaz ama çocukla çıkamıyorm hastalsnmasın kuzumsizler neler yapıyorsnz
Amin canim insAllah ne kadar dikkat etsekte korusakta sakinan goze cop batiyor iste Mevlam dermansiz dertlerden korusun butun yavrularimiziSagol cnm amin inşallah ALLAH tüm yavruları korusun hepsi çok masum
InsAllah canim bakalim gorucez..Bu hafta inşallah iyi sonuçlar gelir canım hem kosturma hem dikkat eritir bütün yağları
Merhaba cnm inşallah kötü bu durum yoktur. Tamam cnm bekliyoruz haftaya özletme kendini.ALLAH A emanet ..kg verdin dini az geldi gözüm e baya :))Herkese merhaba
Nasılsıniz kizlar ben bayaga bi yoğunum ve malum pazartesi den beri yokum
Ailevi sebeplerle çarşamba gününe kadar da yokum maalesef aklım hep sizde biraz erken bildirim olacak ama bu sabah kilom 89.7 idi pazar günü isterseniz bunu yazabilirsiniz carsamva görüşürüz
Hepinize bol eksili kacamaksiz günler dilerim
Merhaba arkadaslar ben anca alabildim telefonu elime okullarin tatil olmasi kar yagmasi evde bir telas bir kosturmaca anca oturabildim ... diyetim simdilik iyi gidiyor tabi herkes evde oldugu icin cok duzenli olamiyorum ama kacirmamaya gayret ediyorum ...Yeni yilda hepinize once saglik,mutluluk huzur ve boooolll eksili gunler diliyorum Bugun cok faza giremem belki hazir elime almisken yazayim istedim Hayirli yillar olsun hepimize...
Buralardayizevdeyiz dışarda tipi oluyo çıkamıyoruz masallah cok guzel yagiyo dikkat etmeye aynen devam bakalim azar günkü sonuçlar nasıl olacak ? Arkadaşlar Necla arkadaşımız giriyor mu siteye uhibbukeyle ipeğin mazereti vardı bilgisi olan varsa söylesin .Aramıza katılıp devam etmeyen 3 kişi var sanırım lorin ,tofita masal ,papatyagzl sanırım onlar yok değil mi? Ve aramızda olmayacaklar sanırım
Amin cnm ya du çok üzüldüm peki senin ki büyük mu onlarda mi takmali almayayim mi kiCanım mm kiyamamm nasıl canı yanmıştır geçmiş olsun kuzucuga bende hergün oturtuyorum takmali tepsisi dikkat etmeye calsyorm Allah korusun yavrularimizi inşaallah