yolun başındayim önce 25 kilo...

Ahh canim ya gecmis olsun Rabbim sifa versin insAllah
Canm geçmis olsun önemli bisyi yok dimi nasıl aglamistr mama koltuğu hakkında blgm yok cnm

Reactions: uze
Canm geçmis olsun önemli bisyi yok dimi nasıl aglamistr mama koltuğu hakkında blgm yok cnm
ah canım ne agladi ya kendime kızdım benim hatam aha dikkatli olmam lazim kirilabilirdi ALLAH korudu .
Korktum kırıldı mı ki diye ama çok şükür hareket ettiriyo

Aminnn canim cumlemize diyet iyi gidiyor simdilik bugun havadan sanirim net bi gelip bi gitti fazla giremedim cok aciktim bugun biraz fazla kosturmaca vardi ama yinede bozmadim merakla pazari bekliyorum bakalim
Bu hafta inşallah iyi sonuçlar gelir canım hem kosturma hem dikkat eritir bütün yağları

Canım mm kiyamamm nasıl canı yanmıştır geçmiş olsun kuzucuga bende hergün oturtuyorum takmali tepsisi dikkat etmeye calsyorm Allah korusun yavrularimizi inşaallah

evet canım aynen gözü dönüyor insanın bir kaç kilo verip birakicam mesela bugn gün boyu sabrettm ama akşam dayanamadım daha kötü oldu gece gece aldim kaloriyi

Arkadaşlar nerelerdesinz tatilya çocuklar evde bende ancak grebildm heryer bembeyaz ama çocukla çıkamıyorm hastalsnmasın kuzumsizler neler yapıyorsnz

evet canım aynen gözü dönüyor insanın bir kaç kilo verip birakicam mesela bugn gün boyu sabrettm ama akşam dayanamadım daha kötü oldu gece gece aldim kaloriyi
Joleyacim iste bizde bu yüzden diyoruz sok diyete karşıyız die çünkü insanin gözü donuyor ve daha çok saldirasi geliyor herşeye sakalımızı yok ki ya biz simdi biseyden kisitlamiyoruz çünkü yolumuz uzun bi iki günlük değil uzun soluklu olunca herşeyden azar yiyip çok hareket etmek işimizi fazlasiyla görüyor

Arkadaşlar nerelerdesinz tatilya çocuklar evde bende ancak grebildm heryer bembeyaz ama çocukla çıkamıyorm hastalsnmasın kuzumsizler neler yapıyorsnz
Buralardayiz evdeyiz dışarda tipi oluyo çıkamıyoruz masallah cok guzel yagiyo dikkat etmeye aynen devam bakalim azar günkü sonuçlar nasıl olacak ? Arkadaşlar Necla arkadaşımız giriyor mu siteye uhibbukeyle ipeğin mazereti vardı bilgisi olan varsa söylesin .Aramıza katılıp devam etmeyen 3 kişi var sanırım lorin ,tofita masal ,papatyagzl sanırım onlar yok değil mi? Ve aramızda olmayacaklar sanırım

01.01.2016 tarihinden itibaren aramıza katılmak isteyenlere duyuru.....

Gerçekten bizimle bu yola devam etmek isteyen arkadaslarin en az 2 haftalık deneme suresi olacaktır .2 hafta sonunda grup üyelerinin kararına gore gruba katılıp katılmayacağı belli olacaktır .Bu tarihten itibaren karışıklık olmaması adina grubumuza katılmak isteyen herkese inisiyatif gosteremeyecegimizi belirtir aramıza bu kuralin disinda kimseyi alamayacagimizi üzülerek bildiririz.

Saygilarimla

Merhaba arkadaslar ben anca alabildim telefonu elime okullarin tatil olmasi kar yagmasi evde bir telas bir kosturmaca anca oturabildim ... diyetim simdilik iyi gidiyor tabi herkes evde oldugu icin cok duzenli olamiyorum ama kacirmamaya gayret ediyorum ...Yeni yilda hepinize once saglik,mutluluk huzur ve boooolll eksili gunler diliyorum Bugun cok faza giremem belki hazir elime almisken yazayim istedim Hayirli yillar olsun hepimize...

Herkese merhaba
Nasılsıniz kizlar ben bayaga bi yoğunum ve malum pazartesi den beri yokum
Ailevi sebeplerle çarşamba gününe kadar da yokum maalesef aklım hep sizde biraz erken bildirim olacak ama bu sabah kilom 89.7 idi pazar günü isterseniz bunu yazabilirsiniz carsamva görüşürüz
Hepinize bol eksili kacamaksiz günler dilerim

Yılın son gününden herkese Hayırlı günler canım arkadaşlarım benimde yatılı misafirim var şimdi yemeğe kalkicam kalkmadan yazayım dedim.

Merhaba cnm inşallah kötü bu durum yoktur. Tamam cnm bekliyoruz haftaya özletme kendini.ALLAH A emanet ..kg verdin dini az geldi gözüm e baya :))

Aynen cnm bugün yoğunluk var herkesteşu tatlı kosturma olsu tek. Bende kalkıyorm şimdi.
Hayırlı yıllar sağlık li huzurlu ömrümüz olur ınsaallh

Mesevocum cnm ancak girebimdim bende merak ediyorum sonüç ları bakalım.
Necla arkadaşımız çocuklar da giremiyorum ama takipteyim demişti sanki kg bildirimi yapacak cnm

Canım mm kiyamamm nasıl canı yanmıştır geçmiş olsun kuzucuga bende hergün oturtuyorum takmali tepsisi dikkat etmeye calsyorm Allah korusun yavrularimizi inşaallah
Amin cnm ya du çok üzüldüm peki senin ki büyük mu onlarda mi takmali almayayim mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…