yolun başındayim önce 25 kilo...

Herkese merhaba
Nasılsıniz kizlar ben bayaga bi yoğunum ve malum pazartesi den beri yokum :KK43:
Ailevi sebeplerle çarşamba gününe kadar da yokum maalesef aklım hep sizde biraz erken bildirim olacak ama bu sabah kilom 89.7 idi pazar günü isterseniz bunu yazabilirsiniz carsamva görüşürüz
Hepinize bol eksili kacamaksiz günler dilerim
iyiyiz canım çok şükür inşaallah önemli bi şey yoktur .çarşamba görüşüz inşaalah canım:KK68:

Joleyacim iste bizde bu yüzden diyoruz sok diyete karşıyız die çünkü insanin gözü donuyor ve daha çok saldirasi geliyor herşeye sakalımızı yok ki ya :KK54: biz simdi biseyden kisitlamiyoruz çünkü yolumuz uzun bi iki günlük değil uzun soluklu olunca herşeyden azar yiyip çok hareket etmek işimizi fazlasiyla görüyor :KK39:
mesevo aslında birkaç kilo verip motive olmak istedim ben aylardr 68 de takıldm 8 kilo verdkten sonra. bir nevi cezalandrmak istedim kendimi:KK62:bugün devam ettiremedim herkes evde birde benimkiler büyük istedklerini alıyorlar bende çok zorlanıyorum onlar yerken:KK17:ama üçgünde eksi gördm sürprizz pazar gününe koruyabilirsem :KK73:

• Beğen
Reactions: uze
Buralardayiz :KK54:evdeyiz dışarda tipi oluyo çıkamıyoruz masallah cok guzel yagiyo :eek: dikkat etmeye aynen devam :KK73:bakalim azar günkü sonuçlar nasıl olacak ? Arkadaşlar Necla arkadaşımız giriyor mu siteye uhibbukeyle ipeğin mazereti vardı :KK64:bilgisi olan varsa söylesin .Aramıza katılıp devam etmeyen 3 kişi var sanırım lorin ,tofita masal ,papatyagzl sanırım onlar yok değil mi? Ve aramızda olmayacaklar sanırım
necla arkadaşmz yazamasamda takipteyim demişti kilo bildirimide yapıcaktı diğerlerinden ses yok gibi

canim arkadaslarim ...

Bu yilda sizleri taniyip arkadas olup beraber el ele verip birbirimizi destekleyerek en umutsuz .en caresiz , en ac , en kilolu , en mutsuz ve aklima gelmeyen daha birsuru anlarda birbirimize yoldas olduk.Iyiki sizleri tanimisim suna gonulden inaniyorum ki boyle gidersek yeni yilin yarisina varmadan hepimiz istedigimiz kiloya ulasacagiz ama bundan once yeni yilin hepimizin hanesine once saglik,mutluluk, huzur,sofrasina bereket ,gonullerine sevgi ,sevkat ,hosgoru ,calisanlara okuyanlara hayirli kazanclar ve basarilar sifa bekleyenlere acil sifalar, darda ve sikintida olanlara sabir ,hayirli cikis kapilari ,borclulara odeme kolayligi ,ve daha kimlerin ne istegi varsa ( saglik mutluluk basari ev araba okul vs....) Getirmesi , ve en onemlisi sevdiklerimizi bizden ayirmamasi dilegiyle hepimizin yeni yili kutlu olsun.....

01.01.2016 tarihinden itibaren aramıza katılmak isteyenlere duyuru.....

Gerçekten bizimle bu yola devam etmek isteyen arkadaslarin en az 2 haftalık deneme suresi olacaktır .2 hafta sonunda grup üyelerinin kararına gore gruba katılıp katılmayacağı belli olacaktır .Bu tarihten itibaren karışıklık olmaması adina grubumuza katılmak isteyen herkese inisiyatif gosteremeyecegimizi belirtir aramıza bu kuralin disinda kimseyi alamayacagimizi üzülerek bildiririz.

Saygilarimla
Canım bende katılmak istiyorum aranıza sayfaların hepsini okuyamadım ama bi an önce diyet arkadaşlarına ihtiyacım var.

canim arkadaslarim ...

Bu yilda sizleri taniyip arkadas olup beraber el ele verip birbirimizi destekleyerek en umutsuz .en caresiz , en ac , en kilolu , en mutsuz ve aklima gelmeyen daha birsuru anlarda birbirimize yoldas olduk.Iyiki sizleri tanimisim suna gonulden inaniyorum ki boyle gidersek yeni yilin yarisina varmadan hepimiz istedigimiz kiloya ulasacagiz ama bundan once yeni yilin hepimizin hanesine once saglik,mutluluk, huzur,sofrasina bereket ,gonullerine sevgi ,sevkat ,hosgoru ,calisanlara okuyanlara hayirli kazanclar ve basarilar sifa bekleyenlere acil sifalar, darda ve sikintida olanlara sabir ,hayirli cikis kapilari ,borclulara odeme kolayligi ,ve daha kimlerin ne istegi varsa ( saglik mutluluk basari ev araba okul vs....) Getirmesi , ve en onemlisi sevdiklerimizi bizden ayirmamasi dilegiyle hepimizin yeni yili kutlu olsun.....
Amin canim amin insaallah saglkli huzurlu hayirli bir yil gecirmeyi nasip etsin insallah guzel Allahim cumlemize

• Beğen
herkese mutlu yillar yeniden.. umarim yilbasi diye koyuvermemissinizdir hemde tartiya 2 gun kala ..?? neyse herkese iyi geceler...

• Beğen
Canım bende katılmak istiyorum aranıza sayfaların hepsini okuyamadım ama bi an önce diyet arkadaşlarına ihtiyacım var.
iui geceler oncelikle yardimci oluruz olmasina ama 2 hafta deneme suren var bugunden itibaren basladi 14 ocakta duruma gore listeye girebilirsin basarilar simdiden...

herkese mutlu yillar yeniden.. umarim yilbasi diye koyuvermemissinizdir hemde tartiya 2 gun kala ..?? neyse herkese iyi geceler...
Herkese iyi yillar ... özel birsey yapmadim ama bu saate kadar oturunca ister istemez icim kazindi leblebiyle gecistirdim pazar gunu tarti var ve ben o listeye girmeliyim ilk hedefime ulasmam lazim en az -1 kg la..

Canım mutlu yıllar inan elime alamadım kızı uyutmaya uğraşıyorum şimdi.

Bugun hareketli bi gündü akşam ne yedim bilmiyorum çok yemedim ama hayırlısı bakalım suan çok aç hissediyorum :KK3:

canim arkadaslarim ...

Canimmm ne güzel dualar ALLAH RAZI OLSUN cok d uyguladım.
Edilecek o kadar çok dua sukredecek o kadar şey var ki sukurler olsun nefes aldigimiz bugünlere.
Çok seviyorum sizleri :KK200::nazar:

Herkese iyi yillar ... özel birsey yapmadim ama bu saate kadar oturunca ister istemez icim kazindi leblebiyle gecistirdim pazar gunu tarti var ve ben o listeye girmeliyim ilk hedefime ulasmam lazim en az -1 kg la..

Insallah cnm bu hafta -1 gider diye düşünüyorum bsya dikkat ediyosun:KK49:

Amin canim insAllah ne kadar dikkat etsekte korusakta sakinan goze cop batiyor iste Mevlam dermansiz dertlerden korusun butun yavrularimizi
Aminnn cnm öyle bizim korumasız hıc bisey olmaz ALLAH tüm belalardan korusun Inşallah tüm yavruları

iui geceler oncelikle yardimci oluruz olmasina ama 2 hafta deneme suren var bugunden itibaren basladi 14 ocakta duruma gore listeye girebilirsin basarilar simdiden...
Peki her hangi bişey yapmam gerekiyomu yoksa yediklerime dikkat edip buraya mı yazıyım

Yeni yıl sabahından herkese günaydın..Kacamaksiuz bi yıl olması dileğiyle :-)

Peki her hangi bişey yapmam gerekiyomu yoksa yediklerime dikkat edip buraya mı yazıyım
Yediklerini ve kascamaklarini özellikle aburcubur isimlerini yazmıyoruz aklında olmayanın aklına sokmayalim die :KK47: o yüzden ne kadar çok dikkat ettiğini yazarsan biz de o kadar memnun oluruz :KK39: kaçamaklara uzuluruz ve çok kizariz :KK62:
Pazar günleri öğlene kadar tartilip tartı fotonu çekip kilo bildirimi yapman gerekiyor hepsi bu ...

Kendinden bahsedermisn evlimisn çoluk çocuk varmi kaç kilosn ?

X