yolun başındayim önce 25 kilo...

JoleYa cim Kıyamam yaaa ağlamasın tek dursun insan gece uyumayinca bütün gün atamiyo üstünden.

Bu hafta eksiler gelecek gibi duruyo senden

dogru soyluyosun canim bunu zaten kural listemize koymustum ama bundn sonra kalabaliklasmayalim diye oneri gelince kaldi oyle kurallar biz zaten biliyoruz die neyse dedign gibi 2 hafta deneme suresi olsn sonucuna gore listeye ekleriz ,, yuruyuse baslaman ve kacamk yapmaman da iyi olmus kutluyorum seni 2 gundur bende yuruys yapiyorum kacamk yok insallh tartida aliriz cevabi :)

Reactions: uze

Cnm.aynen yaa Canan Karatay diyo ya 20 dk bile olsa yürüyün diye içim açıldı inan.tabi bebisler le olmuyo ama inşallah bahara çıkarırız bebisler de buyur ALLAH IN Izniyle bizim ablasının küçük bisikleti var hani ittirmeli ona biner gibi geliyor.

Katılıyorm kızlar :)))

Mesevocum mmmmmmm inan ev işinin altında kaldim ya inan bugün spor yapamadim ama spor yapmakta beter oldum biraZ anda perdeleri yikicaz. Ara yazım dedim :)))
No kacamak yes hareket
kolay gelsin canim ev isi spordan beter bilmezmiyim ben de gecn hafta detaylu temuzluk yaptum bu hafta rahatin dicem ama kendime surekli is cikartiyorum ben de 2 gundur yuruyorm yedigime ictigimedikkat tabi ... anam ne cabuk geciyo gunler ya offf off ....

Ben ancak bu saatlerde bakabiliyorum tele buyuk kizimin sinavlari ortancanin odevleri ufakligin istekleri derken anca oturabildim diyetim guzel gidiyor aynen devam henuz spora baslayamadim gece leslie yapmayi dusunuyorum firsat olursa tabi pazar gunu bildirim yapicam su anda ilk hedefim listeye girebilmek bol eksilerle

behbay supersin listeye girmeyi cok istedigin,azimli oldugun ve bizim durumda olmndan dolayi seni listeye aliyorm, zaten 3. haftadayiz zamn kaybetmeyelim sen kilonu yaz ben eklerim seni ama pazar gunleri kilo bildirimi yapmn sartiyla....

Behbay hoşgeldin supersin bu arada yavrularını ALLAH bagislasin inşallah ucu de kızdı demi ne guzel; ))

Aynen ya ev işi bitmiyor inan iyi bak bitirmissin sen bende bu saat oldu daha yıkaniyo perdeler
Ama midem ağrıyo çok zorlamicam kendimi:*((

Evet ya ne cabuk geciyo gunler anlamiyoruz hiç bidr pazarlari sayıyoruz o da etkili

behbay supersin listeye girmeyi cok istedigin,azimli oldugun ve bizim durumda olmndan dolayi seni listeye aliyorm, zaten 3. haftadayiz zamn kaybetmeyelim sen kilonu yaz ben eklerim seni ama pazar gunleri kilo bildirimi yapmn sartiyla....
Tesekkur ederim canim cok mutlu ettin beni dun sabah basladim zaten 94.3 cikmisti resmini cekmedim pazar gunune kadarda tartilmak istemiyorum bu ilk hafta zaten cok olur kilo kaybi onemli olan duger haftalar

Behbay hoşgeldin supersin bu arada yavrularını ALLAH bagislasin inşallah ucu de kızdı demi ne guzel; ))
Hosbuldum canim cok tesekkur ederim evet 3 tane 3 ude kiz cok sukur Rabbim e...Mevlam isteyen herkese nasio etsin evwt cok yoruluyorum ama deyiyo Mevlam cunlemizin evladini bagislasin insAllah

Tesekkur ederim canim cok mutlu ettin beni dun sabah basladim zaten 94.3 cikmisti resmini cekmedim pazar gunune kadarda tartilmak istemiyorum bu ilk hafta zaten cok olur kilo kaybi onemli olan duger haftalar
rica ederiz yeter ki aramizda ol biz seni hep destekleriz 94.3 olarak baslangic kilon yazilacak kilo kaybi bilgin 3. haftaya yazilacak karisiklik olmamasi adina pazar gunu fotosunu cekip yollamn yeterli biz herhafta bir kilo kaybetmeye karar verdik ancak o zamn hedefledigimiz zamn hededledigimz kiloya dusecegiz allahn izniyle cogumuzn kilosu birbirine yakin oldugu icin her ay 4-5 kilo verirsek ancak mayis sonu gibi istedigimiz kilolara ulasacagiz insallah....

InsAllah canim mayis sonu dogum gunum bende o zamanlari hedef koymustum kendime yeni yasimda yeni bir goruntu insAllah hepimiz ulasiriz hedefe ben burdayim burda olucam Rabbim in izniyle sizin desteginizle

Kizlar benim ufak şimdi uyudu inşallah bende uyurum sanırım yorgunluktan tansiyonum düşmüş.
Öpüyorum hepinizi

günaydın canım arkadaşlarım....

Bugünümüzün de herşeyden önce sağlıklı, mutlu,huzurlu ,booolll hareketli ve az kalorili geçmesi dileğiyle....

bugün erkenciyim hava bulanık ama yine de kendimi iyi hissediyorum inşallah hepiniz böylesinizdir gece uykumu iyi aldım sanırım bizimki uyuyunca bende iyi uyudum allaha şükür.Mümkün olduğunca burayı boş bırakmayalım arkadaşlar...

bakalım bu hafta birincilik ve madalyası kimin olacak var mı aranızda çok iddaalı olan ben daha çok kilo veririm diyen

JoleYa cim Kıyamam yaaa ağlamasın tek dursun insan gece uyumayinca bütün gün atamiyo üstünden.

Bu hafta eksiler gelecek gibi duruyo senden
evet canım ağlamasınlarda biz oturrz sabaha kadar .biraz daha dikkatli olursamm inşaallah eksileri görücem

kızlar diyet menüme yorum yapan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…