- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
tünaydın diyeyim barigünaydın canım arkadaşlarım....
Bugünümüzün de herşeyden önce sağlıklı, mutlu,huzurlu ,booolll hareketli ve az kalorili geçmesi dileğiyle....
bugün erkenciyim hava bulanık ama yine de kendimi iyi hissediyorum inşallah hepiniz böylesinizdir gece uykumu iyi aldım sanırım bizimki uyuyunca bende iyi uyudum allaha şükür.Mümkün olduğunca burayı boş bırakmayalım arkadaşlar...
bakalım bu hafta birincilik ve madalyası kimin olacak var mı aranızda çok iddaalı olan ben daha çok kilo veririm diyen
Canım kolay gelsin sanırım deriiin bir temizlk yapıyosun tansiyonun düştüğü için başn dönmüştür çok yorulma yavaş yavaş yap bebişle kolay değil tabii benimde çok kirlendi ev hep üstten yapıyorm sağolsn oğlm hep bacağımda ancak uyuynca yapıyorm ozamanda yemek mi temzlkmi ne yapsam şaşırıyormCanlar biraz geç kaldım Günaydın demek için herkesin günü Hayırlı olsun
Benim dün gece 4 e kadar başım döndü ınsaallh bugunde olmaz hala temizliğe devam
joleyacim supersin boyle giderse bi igne iplik kalicaksn bu arada diyetine ben kendi adima sok diyetlere sicak bakmadigim icn yorum yapmadim ama yinede sen bilirsin..tünaydın diyeyim barikendini iyi hissetmene sevindim mesevo bütün günün de güzel geçer dolaysyla bende uyur uyank yatmama rağmen iyi sayılırm akşam biraz üzüldm ama yazmak yasak cııısssları dimi diyetmin üçüncü günündeyim tam uymasamda hafif hissediyorm kendimi ekmeği tamamen kestim hayırlısı bakalm birinciliği kapmak için elimden geleni yapıcamm
oy canm benm en azindan 3 ogun 2 dilim tam bugday ekmegi yemelisin bence en azindan oz olur icine bu arada ben de iyiyim bu karda yine yuruyus yaptim itiraf etmek gerekirse ben soguk havalrda yurumeyi cok sevmezdim ama karda bile yurumek cok guzelmis biraz da ev isi supur sil toz simdi yemk yapicm iyi gidiyo fena degil .. bu arada beyaz al hee leblebiyi hurmada al ne olur ne olmz tatli krizi ....Bugün çok aç hissediyorum sütlü kahve içtm şekersşz yanında bisküvi hayal ettimyani sadece hayal. ekmeksiz ne yesem doymuyorum sanki şimdi dışarı çıkıp leblebi alıcam sizlerin nasıl gidiyor arkadaşlar
ya canm benim iste biz kadinlar elimuz biseye degmeye gorsun bastan asagi yapariz yarina birakmak yok bolum bolum yapmak yok yaptik mi tam yapicaz ben oyleyim yani dinlenseydin canim ya bir de kati bi diyet mi yapiyosn acaba sekerden de dusmus olabilir en azindan kuru meyve ye canm benm dikkat et once ailene sonra bize lazimsinCanlar biraz geç kaldım Günaydın demek için herkesin günü Hayırlı olsun
Benim dün gece 4 e kadar başım döndü ınsaallh bugunde olmaz hala temizliğe devam
aslında şok sayılmaz yani ben tam uymuyorum bu akşam bozdum meselajoleyacim supersin boyle giderse bi igne iplik kalicaksn bu arada diyetine ben kendi adima sok diyetlere sicak bakmadigim icn yorum yapmadim ama yinede sen bilirsin..
ALLAH razi olsun canım çok sagol iyiki buradayım sizlerle olmaktan mutluyumya canm benim iste biz kadinlar elimuz biseye degmeye gorsun bastan asagi yapariz yarina birakmak yok bolum bolum yapmak yok yaptik mi tam yapicaz ben oyleyim yani dinlenseydin canim ya bir de kati bi diyet mi yapiyosn acaba sekerden de dusmus olabilir en azindan kuru meyve ye canm benm dikkat et once ailene sonra bize lazimsin
aslında şok sayılmaz yani ben tam uymuyorum bu akşam bozdum meselayarın devam inşallah birde spor hiç yapamıyorum yürüyüşde
Ooo mesevocum kar mi ne güzel ya ben karda yürümeyi çok severim ama uzun mesafe değil korkuyorum çünkü zevk içi kısa mesafe sadeceoy canm benm en azindan 3 ogun 2 dilim tam bugday ekmegi yemelisin bence en azindan oz olur icine bu arada ben de iyiyim bu karda yine yuruyus yaptim itiraf etmek gerekirse ben soguk havalrda yurumeyi cok sevmezdim ama karda bile yurumek cok guzelmis biraz da ev isi supur sil toz simdi yemk yapicm iyi gidiyo fena degil .. bu arada beyaz al hee leblebiyi hurmada al ne olur ne olmz tatli krizi ....
Hosbuldum canim cok tesekkur ederim evet 3 tane 3 ude kiz cok sukur Rabbim e...Mevlam isteyen herkese nasio etsin evwt cok yoruluyorum ama deyiyo Mevlam cunlemizin evladini bagislasin insAllah
kızlar merhaba ben de kd ye başlayalı 3 hafta oldu ilk hafta 2 kilo verdim 2. hafta 1 kilo verdim 3.hafta da ne yazık ki kilo veremedim. sebebini bilmiyorum ayrıca hafta da 6 gün 30 dakika yürüyüş yapıyorum. aranıza katılmak istiyorum tabi sizde isterseniz. yorumlları takip ediyordum. dayanamadım ben de yazdım..
JoleYa cim guldurdun beni ALLAH ta seni guldursun inşallah hayal ettim demişsin yaBugün çok aç hissediyorum sütlü kahve içtm şekersşz yanında bisküvi hayal ettimyani sadece hayal. ekmeksiz ne yesem doymuyorum sanki şimdi dışarı çıkıp leblebi alıcam sizlerin nasıl gidiyor arkadaşlar
Merhaba cok sagol☺ diete basladigimda 79 kiloydum suan 76. 3 senelik evli 22 aylik oglum var hala emziriyorum.Canım merhaba iyi yaptın yazmakla:))
Kaç kilosun evli misin çocuk var mj
Aminnn canim cumlemize diyet iyi gidiyor simdilik bugun havadan sanirim net bi gelip bi gitti fazla giremedim cok aciktim bugun biraz fazla kosturmaca vardi ama yinede bozmadim merakla pazari bekliyorum bakalimAmin cnm benim RABBİM sağlık versin inşallah. Nasıl gidiyo diyet
Ahh canim ya gecmis olsun Rabbim sifa versin insAllahKizlar cok moralim bozuldu az önce mama yedireyim dedim hani portatif mama koltuğu varya onun tepsisi takayim derken kızım parmagini koymuş bir kapattım yavrum nasıl agladi sol elinin orta parmağı sıkışmış çok üzüldüm
Bi daha oturtmucam büyük olanlarda da böyle oluyo mu kızlar tepsi leri takılıyo mu
Evet canm gecti cok şükür evet dikkat etmek lazım bide kırıkla ugrasmayalimOoo mesevocum kar mi ne güzel ya ben karda yürümeyi çok severim ama uzun mesafe değil korkuyorum çünkü zevk içi kısa mesafe sadeceama dikkat et sakin yine de zorlama tehlikeli olabilir kayarsin ALLAH korusun..
Dizlerin geçti demi tamamen