nasıl bir diyet programınız var ?
Merhaba arkadaşlar hep takip etmeye çalışıyorum burayı güzel öyküler okuyorum..bende hep kiloyu verdim aldım sürekli hayatım böyle devam ediyor artık eşim hasta olmadan korkuyorum iki çocuğumuz var dedi çünkü babam kalp krizinden vefat etti.hep takılır bana konuşurken birden sakalasma ve iddaya girdik.su an 95 kiloyum bende özellikle buraya yazmak istedim pes etmemek için. Bugun basladim diyetime.Allah benim gibi Zayıflamak isteyen herkese öncelikle kendi için zayıflamaya yardım etsin.kilo verdikçe yazacağım inşaallah
Maşallah tebrik ederim seni ya bir hafta da çok iyi vermissininşaallah kurtuluruz şu ağırlıklardan.bakalim ben ne yapacağım cuma günü tartılacagim şimdi spor yapcam biraz .senin hedefin kaç?Insallah kurtuluruz fazla kilolarimizdan.Sakin pes etme ilk gunler cok acikiyorsun benim bir hafta oldu tam.Seninkine benzer bir program uyguluyorum.Bir haftada 85.400 den 83 e dusmusum umarim bir ay sonra 5 kilo gder insallah.
Cook teşekkür ederim. Inşallah verdikçe yazacağım. ALLAH utandirmasinBol kilo vermeler canım hayırlı uğurlu olsun...
merhaba uze ben de senin gibi kilo vermek istiyorum...daha yeni üye oldum 7 aylık bebeğim var ve şu an 90 kiloyum emziriyorum ama 1 gr bile veremedim ..çünkü sürekli acıkıyorum ve dengesiz besleniyorum malum bebek geç yatıyor geç kalkıyor erken kalkma yok gece de acıkıyorum..ama kilo vermek istiyorum çünkü ne giysem yakışmıyor kendime diyet arkadaşı arıyorum ..buradaki başarı öykülerine bakınca gaza geldim en azından dengeli beslenmek istiyorum ben de dün itibari ile başladım allah yar ve yardımcımız olsun...korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail eylesin...inşallah..:)
Amin canım insaallahoncelikle ALLAH bagislasin bebegini.benimde küçük kızım 8aylik oldu çok şükür bende emziriyorum ama çok istekli değil az az..aslında bu dönemde Sıkma yayım demiştim kendimi ana artık çok fazla oldum bende belim agriyo sürekli kocaman vücuteşim de tam tersine cook fitbundan birkaç yil önce diyetisyen gitmiştim tartıda vücut yaşım 39 eşimin ki 25 çıkmıştıo zaman bile çok takmamistim ama Allahın izniyle kararlıyim ınsaallh.emzirdigim için çok fazla su tüketmeye çalışıyorum çok şükür şimdilik te azalmadi sanki.birlijte güç verelim birbirimize...Bi yerden başlamak lazım.merhaba uze ben de senin gibi kilo vermek istiyorum...daha yeni üye oldum 7 aylık bebeğim var ve şu an 90 kiloyum emziriyorum ama 1 gr bile veremedim ..çünkü sürekli acıkıyorum ve dengesiz besleniyorum malum bebek geç yatıyor geç kalkıyor erken kalkma yok gece de acıkıyorum..ama kilo vermek istiyorum çünkü ne giysem yakışmıyor kendime diyet arkadaşı arıyorum ..buradaki başarı öykülerine bakınca gaza geldim en azından dengeli beslenmek istiyorum ben de dün itibari ile başladım allah yar ve yardımcımız olsun...korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail eylesin...inşallah..:)
canım benım boyum 165 yanı 60 a düsmek ılk hedefım ama o zaman bıle balık etlı dururum düsün sımdıkı halımı.Verılecek kılom cok ama hafta sonu spora gitmedım ev ıslerı yaparken acıkıp fazla kaçırdığmı oldu yenıden toparlanmam lazımmMaşallah tebrik ederim seni ya bir hafta da çok iyi vermissininşaallah kurtuluruz şu ağırlıklardan.bakalim ben ne yapacağım cuma günü tartılacagim şimdi spor yapcam biraz .senin hedefin kaç?
Afiyet olsun canim☺pes etmek yok olsun yesende tamamen Salma kaldığın yerden devam et yoksa ipin ucu kaçtımi toparlanmiyo bi daha benım boyumda 1.66. Kilo 95şimdi yavaş yavaş mekik çekmeye başladım birazdan kız uyutup dışarı yürüyüşe gidicem inşallah.bide tartiya pil alicam bozuldubana dayanamadicanım benım boyum 165 yanı 60 a düsmek ılk hedefım ama o zaman bıle balık etlı dururum düsün sımdıkı halımı.Verılecek kılom cok ama hafta sonu spora gitmedım ev ıslerı yaparken acıkıp fazla kaçırdığmı oldu yenıden toparlanmam lazımmKayınvalıdem kabak tatlısı yapmıs bıze de getırmıs kıtır kıtır ya dayanamıyorumm (
Amin inşaallah aslında tüm yediklerimiz süte geçiyor sağlıklı beslenmemiz lazım.ah o abur cuburlar yokmu yaa bende keyif için bile yiyordum bağımlılık yapıyo sanki.benim kızda ek gıda başladım ama hic emmek istemiyo bu arada Maşallah iki ayda çok güzel vermissin peki sonra devam etmedin mi?inşaallah bu sefer olurSizinkini de allah bağışlasın .Ben ek gıdaya başlamama rağmen ağırlıklı olarak emziriyorum .Evet bence de birbirimize destek verelim çünkü benim de vermem gereken 25-30 kilo var ama ben azar azar hedef koymak istiyorum hedef
az olunca ulaşmak daha kolay olur diye düşünüyorum.Mesela şu tarihe kadar şu kadar die. Benim tek yapmam gereken şey abur cuburu kesmek bi nebze de olsa azaltmak benim tek sorunum bu.Yoksa aşırı bi yemek yemiyorum ama düzensiz beslendiğim için kilo veremiyorum.Mesela örnek olarak sabah 11 de kahvaltı yapıyorum bi de akşam yemek yiyorum.Öğlen acıkınca evde ne varsa abur cubur gofret bisküvi kek yiyorum yemek yemiyorum mesela.Gece de aynı acıkınca ne bulursam bunu düzene sokarsam eminim kilo vericem benim işim diyetisyenlik değil çünkü bana diyet listesi verince onu uygulayamıyorum.Aslında azimliyim de bundan bi kaç yıl önce 2 ayda 15 kilo verdim ip atlayarak .Orda da aburcuburu kestim kendi kendimin diyetisyeniydim.Özetlersem ben kendimi biliyorum vücudumu ben tanıyorum ona göre adım atıcam allahın izniyle...
Selam bende 5 ay önce doğum yaptım.hamilelikte kilo almadım tek 5 kilo aldım hepsini sonra aldım 85 kiloyum sabah başlıyorum diyete WhatsApp tan motive edelim birbirimizi Ocak ayına kadar
Merhaba ipek zeynep hosgeldin. ALLAH bağışlasın beb işini, cok az kilo almışsin bravo..yalnız burasi motive olmak için çok iyi bir adres buradan devam edelim ok.[/QUOTE
Pes etmedım canım ınsallah devam edıyorum yesil çay ıçıorum su ıcıyorum aklıma geldıkçe.Al canım da benım gibi süreklı tartılma bana esım kızıyor o hemen bellı olmaz öle dıorr ayda bır tartıl dıyor ama dayanamıyorummAfiyet olsun canim☺pes etmek yok olsun yesende tamamen Salma kaldığın yerden devam et yoksa ipin ucu kaçtımi toparlanmiyo bi daha benım boyumda 1.66. Kilo 95şimdi yavaş yavaş mekik çekmeye başladım birazdan kız uyutup dışarı yürüyüşe gidicem inşallah.bide tartiya pil alicam bozuldubana dayanamadi