yolun başındayim önce 25 kilo...

iyiyiz canım çok şükür inşaallah önemli bi şey yoktur .çarşamba görüşüz inşaalah canım

mesevo aslında birkaç kilo verip motive olmak istedim ben aylardr 68 de takıldm 8 kilo verdkten sonra. bir nevi cezalandrmak istedim kendimibugün devam ettiremedim herkes evde birde benimkiler büyük istedklerini alıyorlar bende çok zorlanıyorum onlar yerkenama üçgünde eksi gördm sürprizz pazar gününe koruyabilirsem

Reactions: uze
necla arkadaşmz yazamasamda takipteyim demişti kilo bildirimide yapıcaktı diğerlerinden ses yok gibi

canim arkadaslarim ...

Bu yilda sizleri taniyip arkadas olup beraber el ele verip birbirimizi destekleyerek en umutsuz .en caresiz , en ac , en kilolu , en mutsuz ve aklima gelmeyen daha birsuru anlarda birbirimize yoldas olduk.Iyiki sizleri tanimisim suna gonulden inaniyorum ki boyle gidersek yeni yilin yarisina varmadan hepimiz istedigimiz kiloya ulasacagiz ama bundan once yeni yilin hepimizin hanesine once saglik,mutluluk, huzur,sofrasina bereket ,gonullerine sevgi ,sevkat ,hosgoru ,calisanlara okuyanlara hayirli kazanclar ve basarilar sifa bekleyenlere acil sifalar, darda ve sikintida olanlara sabir ,hayirli cikis kapilari ,borclulara odeme kolayligi ,ve daha kimlerin ne istegi varsa ( saglik mutluluk basari ev araba okul vs....) Getirmesi , ve en onemlisi sevdiklerimizi bizden ayirmamasi dilegiyle hepimizin yeni yili kutlu olsun.....

Canım bende katılmak istiyorum aranıza sayfaların hepsini okuyamadım ama bi an önce diyet arkadaşlarına ihtiyacım var.

Amin canim amin insaallah saglkli huzurlu hayirli bir yil gecirmeyi nasip etsin insallah guzel Allahim cumlemize

herkese mutlu yillar yeniden.. umarim yilbasi diye koyuvermemissinizdir hemde tartiya 2 gun kala ..?? neyse herkese iyi geceler...

Canım bende katılmak istiyorum aranıza sayfaların hepsini okuyamadım ama bi an önce diyet arkadaşlarına ihtiyacım var.
iui geceler oncelikle yardimci oluruz olmasina ama 2 hafta deneme suren var bugunden itibaren basladi 14 ocakta duruma gore listeye girebilirsin basarilar simdiden...

herkese mutlu yillar yeniden.. umarim yilbasi diye koyuvermemissinizdir hemde tartiya 2 gun kala ..?? neyse herkese iyi geceler...
Herkese iyi yillar ... özel birsey yapmadim ama bu saate kadar oturunca ister istemez icim kazindi leblebiyle gecistirdim pazar gunu tarti var ve ben o listeye girmeliyim ilk hedefime ulasmam lazim en az -1 kg la..

Canım mutlu yıllar inan elime alamadım kızı uyutmaya uğraşıyorum şimdi.

Bugun hareketli bi gündü akşam ne yedim bilmiyorum çok yemedim ama hayırlısı bakalım suan çok aç hissediyorum

Canimmm ne güzel dualar ALLAH RAZI OLSUN cok d uyguladım.
Edilecek o kadar çok dua sukredecek o kadar şey var ki sukurler olsun nefes aldigimiz bugünlere.
Çok seviyorum sizleri

Herkese iyi yillar ... özel birsey yapmadim ama bu saate kadar oturunca ister istemez icim kazindi leblebiyle gecistirdim pazar gunu tarti var ve ben o listeye girmeliyim ilk hedefime ulasmam lazim en az -1 kg la..

Insallah cnm bu hafta -1 gider diye düşünüyorum bsya dikkat ediyosun

Canım deneme süresi de bi bakıma motivayon arttırıyor bence olacak ınsaallh

Amin canim insAllah ne kadar dikkat etsekte korusakta sakinan goze cop batiyor iste Mevlam dermansiz dertlerden korusun butun yavrularimizi
Aminnn cnm öyle bizim korumasız hıc bisey olmaz ALLAH tüm belalardan korusun Inşallah tüm yavruları

iui geceler oncelikle yardimci oluruz olmasina ama 2 hafta deneme suren var bugunden itibaren basladi 14 ocakta duruma gore listeye girebilirsin basarilar simdiden...
Peki her hangi bişey yapmam gerekiyomu yoksa yediklerime dikkat edip buraya mı yazıyım

Yeni yıl sabahından herkese günaydın..Kacamaksiuz bi yıl olması dileğiyle

Peki her hangi bişey yapmam gerekiyomu yoksa yediklerime dikkat edip buraya mı yazıyım
Yediklerini ve kascamaklarini özellikle aburcubur isimlerini yazmıyoruz aklında olmayanın aklına sokmayalim die o yüzden ne kadar çok dikkat ettiğini yazarsan biz de o kadar memnun oluruz kaçamaklara uzuluruz ve çok kizariz
Pazar günleri öğlene kadar tartilip tartı fotonu çekip kilo bildirimi yapman gerekiyor hepsi bu ...

Kendinden bahsedermisn evlimisn çoluk çocuk varmi kaç kilosn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…