- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 44
canim cok gecmis olsun allah acil sifalar versin umarim oemli biseyi yoktur en yakn zamnda sagligina sihhatine kavusur ... hayirli yolculuklar iyi haberlerini bekliyoruz hepimiz ... dualarimiz seninle ...Kızlar merhaba bir sure aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorum babam hastalanmış hastaneye kaldırılmış Ankara ya gidiyorum duruma göre yazabilirim yada yazamam Allaha emanet olun kendinize ve küçük kurbağalarınıza iyi bakın en kısa zamanda görüşmek üzere bide babam için duâ edin nolur
haklısın mesevocum biz kadınlar güçlüyüz erkeklere göre ve istedikten sonra niye yapamıyalımjoleyacim neden rezil olasin ki unutma bi kadinin allahin izniyle tabiki isteyipte yapamadigi hicbirsey yoktur ve ben suna inaniyorum inan bizler gerek irade gerek azim gerek guc konusunda erkeklerden daha iyiyiz inab buna ... en basiti allah bize dogum sirasinda nasil bi sabir veriyo sence bi erkek dayanabilir mi o aciya hastalinca bile cocuktan beter olur kimisi ... bu gucu bize veren allah unutma sen iste yeter ki gerisini allaha birak :)
ipek zeynep çok geçmiş olsn Allah acil şifalar versin inşaallah dualarımda olucaksın görüşmek üzere canımKızlar merhaba bir sure aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorum babam hastalanmış hastaneye kaldırılmış Ankara ya gidiyorum duruma göre yazabilirim yada yazamam Allaha emanet olun kendinize ve küçük kurbağalarınıza iyi bakın en kısa zamanda görüşmek üzere bide babam için duâ edin nolur
uzecim sana da mutlu gunler insallah bu hafta boyle devm eder esinle beraber yuruyuse cikmn da cok guzel bende yuruyusu cok sevoyorm esimle beraber eskiden cok yururduk hamileyken bile ama simdi birtek hava guzel olunca cikiyorz cocuk hastalanmasin die ama bende artik firstlari kolluyorum marketw gitsem bile yolu uzatiyorm inan cok harektli olunca bide az yiyince kilo gidiyor ben inan gecn hafta cok kacirdim ama asiri hareketlydm o yuzden yarim kilo gitti ....Kizlar herkese mutlu günler bugün kızımın okuluna davetliyiz yazamayabilirim ama bugün eşimle yürüyüşe çıktık o koştu ben yürüdüm haftaya güzel başladım çok şükür
supersin joleya super kuru uzumle leblebi sana kurban olsun o hic kacamk olur mu dun disardaydik icim ezildi yanima beyaz levlebi ile elma aldim cok acikipta biseye saldirmamak adina inan bir avuc leblebi yedim ustune elma acligim gitti eve geldigimde sakin sakin hazirladim yemegimizi ... beyaz leblebiyi eksik etmeyin kurtaricidir ... birde gecen gun cikolatayi birakamayanlarin 1 tatli kasigi sari leblebiyle bir adet kuru hurmanin ikisini ayni anda cignemenin cikolata tadini verdigini duydum ama denemedim ....haklısın mesevocum biz kadınlar güçlüyüz erkeklere göre ve istedikten sonra niye yapamıyalımbu güne bomba gibi başladım ilk defa kaçamak yapmadm çoook mutluyum yalnız içim çok bayıldı azıcık kuru üzüm leblebi yedim onu kaçamak saymıyorum inşallah bu haftayı telafi edicem
Tabiki tanitayim kendimi bu saatte teli anca alabildim elime 33 yasindayim evliyim ve 11, 6 ve 2 yasinda 3 kizim var elhamdulillah ... Kendimi bildim bileli hep kilolu sayilirim bircok kez denedim kilo vermeyi basardimda ama tekrar geri aldim malesef Esim cok anlayislidir bu konuda ama etraftakiler bunaltti beni artik icten ice biyik alti gulmeler sen yinemi rejimdesin demeler ve bunun gibi bircok sey evet yine rejimdeyim bu son olur insallahcanim benim hosgeldin tabiki destekleriz seni sen yeter ki iradeli ol eger aktifligini ve azmini begenirsek seni de listeye ekleriz biraz kendinden bahsedersen seni tanimis oluruz ilk kez mi bu kiloyu gordun yoksa alip verdin mi evlimisin hamilelikte mi aldin bu kilolari merak ediyoruz.. cunku burdaki arkadaslarimizn hepsi evli,cocuklu ve fazla kalori alip yakamadigimiz icin hafiiiiiif kiloluyuz :) bizim gibiysen hem bizi anlarsin hem de daha iyi adapte olursun.
Yalnzz ben sarı leblebi yiyorum beyaz ka arasında kalori farkı varmı ki bu arada teşekkür ederim leblebi ile hurmayı denicem regl önüde kurtarıcm olabilirsupersin joleya super kuru uzumle leblebi sana kurban olsun o hic kacamk olur mu dun disardaydik icim ezildi yanima beyaz levlebi ile elma aldim cok acikipta biseye saldirmamak adina inan bir avuc leblebi yedim ustune elma acligim gitti eve geldigimde sakin sakin hazirladim yemegimizi ... beyaz leblebiyi eksik etmeyin kurtaricidir ... birde gecen gun cikolatayi birakamayanlarin 1 tatli kasigi sari leblebiyle bir adet kuru hurmanin ikisini ayni anda cignemenin cikolata tadini verdigini duydum ama denemedim ....
Behbay hoşgeldin aramıza inşaallah birlikte kurtulurz fazlalklardanTabiki tanitayim kendimi bu saatte teli anca alabildim elime 33 yasindayim evliyim ve 11, 6 ve 2 yasinda 3 kizim var elhamdulillah ... Kendimi bildim bileli hep kilolu sayilirim bircok kez denedim kilo vermeyi basardimda ama tekrar geri aldim malesef Esim cok anlayislidir bu konuda ama etraftakiler bunaltti beni artik icten ice biyik alti gulmeler sen yinemi rejimdesin demeler ve bunun gibi bircok sey evet yine rejimdeyim bu son olur insallah
Tesekkur ederim hosbuldum insallah insallahBehbay hoşgeldin aramıza inşaallah birlikte kurtulurz fazlalklardan
allah bağışlasın 3 çocuğa göre yinede normal kilon benm bir tane 87 yiz :) ama gidecek bu kilolar gidecek o yüzden burdayızTabiki tanitayim kendimi bu saatte teli anca alabildim elime 33 yasindayim evliyim ve 11, 6 ve 2 yasinda 3 kizim var elhamdulillah ... Kendimi bildim bileli hep kilolu sayilirim bircok kez denedim kilo vermeyi basardimda ama tekrar geri aldim malesef Esim cok anlayislidir bu konuda ama etraftakiler bunaltti beni artik icten ice biyik alti gulmeler sen yinemi rejimdesin demeler ve bunun gibi bircok sey evet yine rejimdeyim bu son olur insallah
Gidecek inşAllah sabırla devam edicez hepbirlikte inşallah..allah bağışlasın 3 çocuğa göre yinede normal kilon benm bir tane 87 yiz :) ama gidecek bu kilolar gidecek o yüzden burdayız
süpersin böyle devm edersen kilolarından inatçı yağlarından kurtulabilirsin...Bugun ilk günümdü fena sayılmazdı 3 cocuk ve malum pazartesi temizlik günü biraz kosturmacalı gecti yediklerime gelince ben biraz protein ağırlıklı yemeyi düşünüyorum diyetim boyunca Sabah 2 haslanmıs yumurta 1 dilim ekmek peynir ve 5 zeytin yedim saat 12 gibi 1tane portakal yedim 2gibi yarım haslanmıs göğüs eti ve 1kase yoğurt yedim 3gibi 1türk kahvesi içtim cayı sekersiz içiyorum ama kahveye az seker katıyorum aksam yine yarım göğüs ve 1 kase yoğurt yedim 6gibi yesil çayımı ve 3lt suyumu da içtim spor malesef yapamadım bugun fırsat buldugum an yapıcam ama kaçamak olarak 1 avuc sarı leblebi yedim bugunluk bu kadar birazdan biberli limonlu yoğurdumu yiyicem ve yatıcam inşAllah
Kızlar merhaba bir sure aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorum babam hastalanmış hastaneye kaldırılmış Ankara ya gidiyorum duruma göre yazabilirim yada yazamam Allaha emanet olun kendinize ve küçük kurbağalarınıza iyi bakın en kısa zamanda görüşmek üzere bide babam için duâ edin nolur
ipek arkadaşımızın madalyasını takdim edeyim ....haydi hep birlikte bu haftada aramızda en çok kiloyu verdiği için alkışlıyor ,, başarılarının devamını diliyoruz...
Eki Görüntüle 1730397
Tesekkür ederim devam edicem inşAllah pazar günü ak koyun kara koyun çıkar ortaya nasılsasüpersin böyle devm edersen kilolarından inatçı yağlarından kurtulabilirsin...