yolun başındayim önce 25 kilo...

Günaydın güzel anneler nasilsinz ben çok yorgunum 24 30 da mesaj yazmak için yarım saat uğraştım dondu gıcık tel. Tam daldım eşim geldi tekrar daldım minik uyandı sabaha kadarda uyur uyank neyi var anlayamadım simdide ayakta diğer yandan mutluyum -leri görmeye başladım:KK73::KK73:

Günaydın güzel anneler nasilsinz ben çok yorgunum 24 30 da mesaj yazmak için yarım saat uğraştım dondu gıcık tel. Tam daldım eşim geldi tekrar daldım minik uyandı sabaha kadarda uyur uyank neyi var anlayamadım simdide ayakta diğer yandan mutluyum -leri görmeye başladım:KK73::KK73:
Ayy ne güldm kendime 24:30
:KK48: yazmışm 00:30 anlayın işte sersemlemişim kuzumla bütü gece uyumaynca

Canım ne kadarda faydalyms çocuklar ada leblebi alicam bol bol cips çikolata yerine yesinler teşekkür ler
rica ederim eve hurmayla bol bol beyaz keblebi al gerçekten tok tutuyo yemeklerden yarım saat önce yiyince de tokluk hissi verip az yemeyi sağlıyormuş tabi 1 çay bardağı kadar ,üzerinede bol su ohhh afiyet olsun...

iyiyz canım benm sen nasılsın diycem çok mutlusun allah bozmasın bak abur cubur yemeyince nasıl gidiyo zıkkım olasıca kilolar dimi... devam devam joleyacım devam çok mutlu oldum senn adına gerçekten insan kilo verdikçe nasıl mutlu oluyo dimi inan ben bu siteye girdim gireli 4 kilo verdim nerdeyse çok faydası oldu ,bi ara kilo bekçiliği kavramı gibi bişey görmüştm biz resmen onu yapıyoruz kilo bekçilerim benim ....:KK49::KK76:

kızlar nerelerdesiniz uze ,uhibbuke ,necla .......?? inşallah kaçamak yapmıyosunuzdur bi yakalarsam heeeee :KK62:

bugün ender saraç müthiş bir zayıflama formulu verdi arkadaşlar....

işte formul : Az yiyin ,Çok hareket edin...:KK39::KK39: Aynen böyle dedi dünyada hiçbişey yokki hem hareket etmeyim hem yiyim ama kilo vereyim .Yok goji berrymiş yok zayıflama çayıyımış bunların hepsi hikaye .Az yemeden ve çok hareket etmeden hiçbirşey kaybedemezsiniz dedi.:KK39:Bizde zaten böyle yapıyoruz dimi fıstıklar...

Herkese merhaba :)
Öncelikle hafta birincimiz ipek zeynebi tebrik ediyorum maşaAllah :)

Malum 2 gündür giremedim yatılı misafilrerim var cumaya kadar burdalar anlayacagınız pek fırsatım olmıcak bu ara :KK43:
Kaçamak konusuna gelince gayet iyi gidiyorum ve bu ara yürüyüşe başladım bi saat yürüyorum hergün :)

inşaAllah pazar gününe yansır bu :)

bırakıyorm yarın sil baştan başlıyorum:KK49:belkide 75 ten düştüğm için böyle rahatdavranıyorum ama böyle giderse 90 da olurm 100 de onun içi hızla toparlanmalym bugün yediklermi saymıyorm :KK53:hayalden de uzak ne demek verebilirsin yeterki iste canım :KK55:

İnşaALLAH hep birlikte veririz:KK68:

Yarın sıkı bir diyete gircem birde bugun arkadaşlar vardı iki tabak mantı iki dilim yaşpasta, bir tabak kızartma yedim valla iki aydır hiç bu kadar çok yediğimi hatırlamıyorum bunlar bide hatırladıklarım aralarda da çok yedim

wuuuuu ne güzel menüüü:KK45::KK45:

Bende inşAllah yarın sıkı bir diyete başlıycam önce kendim için demek isterdim ama diyemiyorum malesef... Bana ininmayan ve inadına inadına konuşan ciddi anlamda hep köstek olan insanlar okadar cokki etrafımda yoruldum bunaldım artık ... Suan 94 kiloyum boyum 1.65 ilk hedefim 80 hedefi cok az tutmak istemiyorum motivem bozulmasın diye ne yediysem liste halinde yazıcam sizlere hiç saklamadan bu yolda banada destek olurmusunuz gercekten çok ihtiyacım var :KK43: :KK43: :KK43:

Hoşgeldin aramızaaa :) kalorisiz bol eksili günler dilerim:KK68:

arladaslar unuttugum biruleri varmi bilmiyorum ben herkesi takip edemiyorum sonucta kimse kirilmasin gucenmesin bizm takimda olanlar bilirler bugun kilo bildirimi yapilacagini o yuzden kim fotosunu yolluyosa yada soyluyosa kilosunu onu dahil ediyorum kim bildirmiyosa cikartiyorum bir de guruba dahil olmak isteyip sonra uymayanlar zaten tabloda yer alamiyor malesef herkeside guruba almiyoruz fazla dagilmamak adina bu gurup uyelerinin toplu olarak almis oldugu bi karardir sadece 1 kisinin degil ,,bilgilerinize uzulerek sunar gayret ve basarilarinizn devamini dilerim hepimize boooooooool iradeli gunler ....

mesevo bence bu konuda kararı esnetelim...mesela aramıza katımak isteyenler düzenli olarak 2 hafta kilo bildirimi yaparsa 3.hafta listeye girsin....hem devamlı burda olup olmayacgını görürüz bir nevi deneme süresi olmazmı?
Bu kuralı kullanan çok grup var bence işe de yarar....
Hemen listeye eklemedigimiz içinde eger devam ederse bizde magdur olmayız olmaz mı

Kızlar merhaba bir sure aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorum babam hastalanmış hastaneye kaldırılmış Ankara ya gidiyorum duruma göre yazabilirim yada yazamam Allaha emanet olun kendinize ve küçük kurbağalarınıza iyi bakın en kısa zamanda görüşmek üzere bide babam için duâ edin nolur

çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaAllah .... sende kendine iyi bak iyi haberlerle dön inşaAllah

iyiyz canım benm sen nasılsın diycem çok mutlusun allah bozmasın bak abur cubur yemeyince nasıl gidiyo zıkkım olasıca kilolar dimi... devam devam joleyacım devam çok mutlu oldum senn adına gerçekten insan kilo verdikçe nasıl mutlu oluyo dimi inan ben bu siteye girdim gireli 4 kilo verdim nerdeyse çok faydası oldu ,bi ara kilo bekçiliği kavramı gibi bişey görmüştm biz resmen onu yapıyoruz kilo bekçilerim benim ....:KK49::KK76:
Aynen mesevo mıtluyum kendime hakim olabilfiğim için aslındaaaa size söylrmem gereken bişey var 5 te 5 diyrtinden alıntı yaptım ilk gün patates başka bir şey yok su çay serbest yalnz ben sağlığıma zararı olmasın diye sabah zeytin ekledm öğlende yoğurt turşu eklefim akşamda salata aralardada üzümm leblebi bugünde sebze günü sabahtan beri salata yedimm tabi yannda peynir zeytin çay .akşamda yoğurt salata yiycem yalnz salata pek tok tutmsynca üzüm leblebyi fazla kaçırdm.ayyy ne çok yazdm neysenrahatladm yazınca sanki gizli iş yapıyomşum gibi:KK48:

İnşallah cumaya kadar sürdürürmm en azından ekmek ve taylıyı kesmiş oldm zararı olmaz diye düşünüyorm yannda eklemeler yaptğm için siz ne dersinz arkadaşlar 5 te 5 diyetine 2 kilo versem süper olur:KK28:

Herkese iyi aksamlar kızlar bugünlerde çok yoğunum kusura bakmayın emi bizim uyku saatlerde degisiklik var bide geç uyuyo.
Aramıza yeni arkadaş gelmiş hoşgeldin diyorum öncelikle.
:KK49:

Herkese merhaba :)
Öncelikle hafta birincimiz ipek zeynebi tebrik ediyorum maşaAllah :)

Malum 2 gündür giremedim yatılı misafilrerim var cumaya kadar burdalar anlayacagınız pek fırsatım olmıcak bu ara :KK43:
Kaçamak konusuna gelince gayet iyi gidiyorum ve bu ara yürüyüşe başladım bi saat yürüyorum hergün :)

inşaAllah pazar gününe yansır bu :)

Supersin cnm yürüyüş gercekten insanın psikolojisinede iyi geliyor pazara yeni yılda yeni kilomuza hosgeldin Diyelim geçici olarak :KK73:

kızlar nerelerdesiniz uze ,uhibbuke ,necla .......?? inşallah kaçamak yapmıyosunuzdur bi yakalarsam heeeee :KK62:

bugün ender saraç müthiş bir zayıflama formulu verdi arkadaşlar....

işte formul : Az yiyin ,Çok hareket edin...:KK39::KK39: Aynen böyle dedi dünyada hiçbişey yokki hem hareket etmeyim hem yiyim ama kilo vereyim .Yok goji berrymiş yok zayıflama çayıyımış bunların hepsi hikaye .Az yemeden ve çok hareket etmeden hiçbirşey kaybedemezsiniz dedi.:KK39:Bizde zaten böyle yapıyoruz dimi fıstıklar...
Mesevocum mmmmmmm inan ev işinin altında kaldim ya inan bugün spor yapamadim ama spor yapmakta beter oldum biraZ anda perdeleri yikicaz. Ara yazım dedim :)))
No kacamak yes hareket:KK73::KK73::KK73:

X