yolun başındayim önce 25 kilo...

Kizlar iki foto dedim ama fazla ciktigimi yollamak tan vazgeçtim çünkü baş parmagim çıkmış biraz şimdi gördüm :KK70:
Çok komik duruyo:eek:
Ama 90.700 çıktım :KK70:
canım kaç kere tartıldın da aynısı çıktı en çok hangisi çıktı yani 89.8 mi 90.7 mi ?

slm..Ben de 97 kg ile diyete başladım.1,5 ayda 9 kg verdim
Hala diyetime devam ediyorum.Hedefim 70 kg.Ben çok spor yaptığımdan dolayı kas kütlem çok fazla.Görüntüm 70 kg ama tartıda 97 kg çıkıyodum.Ben diyetimi tartıda da iyi görünmek amacıyla devam ettiriyorum.Bu arada sana diyetinde başarılar.Sadece istemen yeterli bence.Azim ve kararlılıkla cok çabuk verebilirsin inşallah..
Ben diyete devammmmmm..:)
tebrik ediyorum öncelikle sizi çok güzel kilo vermişsiniz peki çoluk çocuk var mı yani doğm kilosumu verdiğiniz ? bir de 97 kilo olup 70 gösteriyosanız boyunuz 185 faln olmalı o_Odiyetinizde başarılar dilerim

Bana uyar mesevocum bencede daha kararlı olmalıyız zaten tartı gunu yaklaştıkça üç buçuk atıyorum verdigimiz sözleri unutmayalım kaçamakları yazmıyoruz o zaman ok. günlerimiz eksilme den boşa gidiyor halbuki ben şu iki haftayı kaybetmeseydim en az iki ya da üç kilo eksik olacaktım. Buda beni motive etmeye yetecek ti. Olmadı malesef ama yazı yine böyle giderse 90 larla karşılamak zorunda olcaz bunu da istemiyoruz.dimi kızlar :KK49::KK55::KK54::KK20:
kesinlikle o yüzden yola devam pes etmeyin :KK76:

Bende inşAllah yarın sıkı bir diyete başlıycam önce kendim için demek isterdim ama diyemiyorum malesef... Bana ininmayan ve inadına inadına konuşan ciddi anlamda hep köstek olan insanlar okadar cokki etrafımda yoruldum bunaldım artık ... Suan 94 kiloyum boyum 1.65 ilk hedefim 80 hedefi cok az tutmak istemiyorum motivem bozulmasın diye ne yediysem liste halinde yazıcam sizlere hiç saklamadan bu yolda banada destek olurmusunuz gercekten çok ihtiyacım var :KK43: :KK43: :KK43:

senin minik ne kadarlıktı ?
Bencede ikinci dönemde başlamak daha iyi olur miniginle ne kadar vakit geçirsen kardır:KK36:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Salıverdim gittiiiii ne demek yaa:KK57:

Aslına bakarsan joleya senin kilon benim hayalini bile kurmaktan çok uzak oldugum bi rakam...belkide kafana bu kadar takıp kendini strese soktugun için daha fena oluyodur...

madem iraden zayıf o zaman kendini kısıtlama herşeyen ye ama ye ve akşam belli bi saaten sonra yeme bu bile bir sürü fayda saglar sana....

ama olmuyo saldım gitti iradem zayıf diye ucunu bi bırakırsan inan bizim gibi 90 lu kg lara gelmen çok sürmez....malum kilo almak çoooookkkkk kolayyyyyy:KK23:

90 olmak istemiyorum de yemegi bırak hadiiiii:cool::KK74::KK74:
dediklerine harfi harfine katılıyorum joleyada rahatlık var gibi geliyo bzim kilomuzda olsa eminm daha iradeli olurduHoppa

Yarın sıkı bir diyete gircem birde bugun arkadaşlar vardı iki tabak mantı iki dilim yaşpasta, bir tabak kızartma yedim valla iki aydır hiç bu kadar çok yediğimi hatırlamıyorum bunlar bide hatırladıklarım aralarda da çok yedim
sen ne yaptın bugün ? bundan sonra kaçamakları yazmak yok kaçamak yapan kendine saklasın tartıda görülür ne yediği çünkü kaçamak yapan ne yediğini harfi harfine söyleyince kaçamak yapmayanın bile kaçamak yapası geliyo bir de kaçamak yapanın sadece kendisin olmadığını düşünüp devam ediyo die düşünüorum. ne kadar çok kaçamak kelimesi kullandım ya:-)

beğenmedi diye bi buton olsa emin ol onu tıklardım :KK47:

tablo.png
arkadaşalr kusura bakmayın geciktim tablo için.. ve beklenen tablo .... bu hafta yine ipek zeynep arkadaşımız birinciliği kimseye kaptırmıyor kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz:KK9::KK9::KK9::KK9:

arladaslar unuttugum biruleri varmi bilmiyorum ben herkesi takip edemiyorum sonucta kimse kirilmasin gucenmesin bizm takimda olanlar bilirler bugun kilo bildirimi yapilacagini o yuzden kim fotosunu yolluyosa yada soyluyosa kilosunu onu dahil ediyorum kim bildirmiyosa cikartiyorum bir de guruba dahil olmak isteyip sonra uymayanlar zaten tabloda yer alamiyor malesef herkeside guruba almiyoruz fazla dagilmamak adina bu gurup uyelerinin toplu olarak almis oldugu bi karardir sadece 1 kisinin degil ,,bilgilerinize uzulerek sunar gayret ve basarilarinizn devamini dilerim hepimize boooooooool iradeli gunler ....

arkadaslar nassilsiniz? bugun hepimiz yedigimze ictigimize dikkat edecegiz degil mi ? salivermek koyuvermek yok,, yok ben suna dayanamadim buna dayanamadim cok israr ettiler bilmem su bilmem bu yok artik ! bunu kendime soyluyorum basta yanlis anlamayin hemn :) sikalim disimizi hayallerimize az kaldi bakin yavs yavs azar azar gr gram da olsa azaliyo artmiyo en azindan kocalarimizi kaynanalarimizi konumuzu komsumuzu dusmanimizi dostumuzu hakli cikartmayalim haydin durmak yok pes etmek yok ... bu hafta en az 1 kilo ... arkadaslar mesela canmz bise cekiyosa cok degil tabi bunu aksm yemeginden sonra degil de en azindan ogle ikindi gibi yiyelim inanin aksam bise yemeyince kilo gidiyo bi dneyelim bunu tamammi ...

Listeye girermiyim bilmiyorum ama her pazar bildirim yapiliyor sanirim sabah 94.3 tum haftaya insAllah eksili bir kilo bildirimi yaparim listeye yazilmasada ben size bildiricem desteginizide bekliyorum

arkadaslar nassilsiniz? bugun hepimiz yedigimze ictigimize dikkat edecegiz degil mi ? salivermek koyuvermek yok,, yok ben suna dayanamadim buna dayanamadim cok israr ettiler bilmem su bilmem bu yok artik ! bunu kendime soyluyorum basta yanlis anlamayin hemn :) sikalim disimizi hayallerimize az kaldi bakin yavs yavs azar azar gr gram da olsa azaliyo artmiyo en azindan kocalarimizi kaynanalarimizi konumuzu komsumuzu dusmanimizi dostumuzu hakli cikartmayalim haydin durmak yok pes etmek yok ... bu hafta en az 1 kilo ... arkadaslar mesela canmz bise cekiyosa cok degil tabi bunu aksm yemeginden sonra degil de en azindan ogle ikindi gibi yiyelim inanin aksam bise yemeyince kilo gidiyo bi dneyelim bunu tamammi ...
Canım kaptanım söz kaçamak yok artık gerçi bugun yaptığım kaçamağı çokkk geçti ama haftadır aklımdaydı yarın yine yeniden başlıyorum kk da 32gunde10 kilo veren arkadaşlar var biz bişey istemiyoruz 4 kilo yeterr bize yarın bol bol bol bol sporlu gunler kızlar yarın yazamam kızın aşısı var malum zor bir gün olacak

Kizlar tel I elime alamadım kızın ödevi vardı akşam dan beri onla ugeastik şimdide minigi uyutmaya uğraşıyorum.

Yarın sıkı bir diyete gircem birde bugun arkadaşlar vardı iki tabak mantı iki dilim yaşpasta, bir tabak kızartma yedim valla iki aydır hiç bu kadar çok yediğimi hatırlamıyorum bunlar bide hatırladıklarım aralarda da çok yedim
ipek zeynep gerçekten çok kaçırmışsın benim gibi bu hafta nın enaz dört günü aynrn senin gibi yedim içtim son felaket oldu artı1100 gr :KK43:amaa bugünden itibaren dikkat ediyorum :KK49:bu hafta birincilik bende deseeeem rezil olurmuyum ki tartı günü:KK70:

ipek zeynep gerçekten çok kaçırmışsın benim gibi bu hafta nın enaz dört günü aynrn senin gibi yedim içtim son felaket oldu artı1100 gr :KK43:amaa bugünden itibaren dikkat ediyorum :KK49:bu hafta birincilik bende deseeeem rezil olurmuyum ki tartı günü:KK70:
joleyacim neden rezil olasin ki unutma bi kadinin allahin izniyle tabiki isteyipte yapamadigi hicbirsey yoktur ve ben suna inaniyorum inan bizler gerek irade gerek azim gerek guc konusunda erkeklerden daha iyiyiz inab buna ... en basiti allah bize dogum sirasinda nasil bi sabir veriyo sence bi erkek dayanabilir mi o aciya hastalinca bile cocuktan beter olur kimisi ... bu gucu bize veren allah unutma sen iste yeter ki gerisini allaha birak :)

Canım kaptanım söz kaçamak yok artık gerçi bugun yaptığım kaçamağı çokkk geçti ama haftadır aklımdaydı yarın yine yeniden başlıyorum kk da 32gunde10 kilo veren arkadaşlar var biz bişey istemiyoruz 4 kilo yeterr bize yarın bol bol bol bol sporlu gunler kızlar yarın yazamam kızın aşısı var malum zor bir gün olacak
bak nasil veriliyo kilo dimi gecen gun haberde bitane adam 180 kilodan kendi iradesiyle 10 ayda 82 kilo vermis diyet ve sporla biz 20 kiloyumu veremicez once buna inanin . bebis icin de gecmis olsun insallah cani yanmaz kuzunun :KK43: cabucak atlatirsiniz bugunu...

Listeye girermiyim bilmiyorum ama her pazar bildirim yapiliyor sanirim sabah 94.3 tum haftaya insAllah eksili bir kilo bildirimi yaparim listeye yazilmasada ben size bildiricem desteginizide bekliyorum
canim benim hosgeldin tabiki destekleriz seni sen yeter ki iradeli ol eger aktifligini ve azmini begenirsek seni de listeye ekleriz biraz kendinden bahsedersen seni tanimis oluruz ilk kez mi bu kiloyu gordun yoksa alip verdin mi evlimisin hamilelikte mi aldin bu kilolari merak ediyoruz.. cunku burdaki arkadaslarimizn hepsi evli,cocuklu ve fazla kalori alip yakamadigimiz icin hafiiiiiif kiloluyuz :) bizim gibiysen hem bizi anlarsin hem de daha iyi adapte olursun.

Kizlar herkese mutlu günler bugün kızımın okuluna davetliyiz yazamayabilirim ama bugün eşimle yürüyüşe çıktık o koştu ben yürüdüm haftaya güzel başladım çok şükür :KK49::KK49:

X