yolun başındayim önce 25 kilo...

kizlar herkese mutlu huzurlu pazarlar... bugun tartildim ve ben sok +1000 beklerken - 500 cok hareketliydim ondan galiba ama cok mutluyum cokhaftaya bomba gibi başlamam için doping gibi geldi valla kimse tutamamz beni

Vuuuuuhuuu süpersin yola dewam

Bana uyar mesevocum bencede daha kararlı olmalıyız zaten tartı gunu yaklaştıkça üç buçuk atıyorum verdigimiz sözleri unutmayalım kaçamakları yazmıyoruz o zaman ok. günlerimiz eksilme den boşa gidiyor halbuki ben şu iki haftayı kaybetmeseydim en az iki ya da üç kilo eksik olacaktım. Buda beni motive etmeye yetecek ti. Olmadı malesef ama yazı yine böyle giderse 90 larla karşılamak zorunda olcaz bunu da istemiyoruz.dimi kızlar

Evet durmalym artk gece kalkarım artk imsak baya geç zaten tabi ondan da vazgecmezsem bu pis iradeyle

Çok güzel neclacim olsun yavaş yavaş gitsin dediğin gibi ek gıdaya başlayınca daha da gider bende olceyim bak hiç aklıma gelmemişti.bu arada ne zaman Başlayacaksin işe
Canım ben öğretmenim aslında doğum iznim bu cuma bitti ama ben 2.dönem başlamayı düşünüyorum.şuan sınıfıma ücretli öğretmen bakıyor onuda mağdur etmek istemiyorum birazda bebegim içinde iyi olacak bakalım hayırlısı diyelim bu hafta daha güzel olması dileğiyle çok yazamıyorum ama takibimdesiniz kızlar Allah a emanet olun hepinizi opuyorum

Arkadaşlar sanırım bu haftanın yüz karası benimhepinizi tebrik ediyorum şu an kendimi saliverdim gitti motive falan da kalmadı + dan sonra

Ne guzel neclacim evet mantıklı bencede ikinci döneme kadar biraz daha buyur bebeğin inşallah daha baya var hem. Bebeğe bakacak yakinin var mı
Inşallah hepimiz için hayırlısı olur arada yaz bize

Arkadaşlar sanırım bu haftanın yüz karası benimhepinizi tebrik ediyorum şu an kendimi saliverdim gitti motive falan da kalmadı + dan sonra

Joleyaaaaaaaaaaaa bak biz zayıflayınca üzülürsun bak diyeyim yani

Ne guzel neclacim evet mantıklı bencede ikinci döneme kadar biraz daha buyur bebeğin inşallah daha baya var hem. Bebeğe bakacak yakinin var mı
Inşallah hepimiz için hayırlısı olur arada yaz bize
Canım fırsatım oldukça tabiki yazicam bebeğime annem bakicak çok şükür

Kizlar iki foto dedim ama fazla ciktigimi yollamak tan vazgeçtim çünkü baş parmagim çıkmış biraz şimdi gördüm
Çok komik duruyo
Ama 90.700 çıktım

Nerdeyse 1 kg oynuyo verdiğin iki sayı arasında boşver sen az olanı baz al :)

Evet durmalym artk gece kalkarım artk imsak baya geç zaten tabi ondan da vazgecmezsem bu pis iradeyle

Sen daha karardan emin olmadan vazgecme ihtimalinden bahsediyosun olmaz ki böyle amaaa

senin minik ne kadarlıktı ?
Bencede ikinci dönemde başlamak daha iyi olur miniginle ne kadar vakit geçirsen kardır

Salıverdim gittiiiii ne demek yaa

Aslına bakarsan joleya senin kilon benim hayalini bile kurmaktan çok uzak oldugum bi rakam...belkide kafana bu kadar takıp kendini strese soktugun için daha fena oluyodur...

madem iraden zayıf o zaman kendini kısıtlama herşeyen ye ama ye ve akşam belli bi saaten sonra yeme bu bile bir sürü fayda saglar sana....

ama olmuyo saldım gitti iradem zayıf diye ucunu bi bırakırsan inan bizim gibi 90 lu kg lara gelmen çok sürmez....malum kilo almak çoooookkkkk kolayyyyyy

90 olmak istemiyorum de yemegi bırak hadiiiii

Merhaba hanimlar artik bende zayiflamak istiyorum ve motive icin araniza katilmak istiyorum tum yorumlari okuyamadim ama okudugum kadariyla birbirinize destek oluyorsunuz bu yolda bende katilsam bir sakincasi varmi acaba?

Son düzenleme:
bırakıyorm yarın sil baştan başlıyorumbelkide 75 ten düştüğm için böyle rahatdavranıyorum ama böyle giderse 90 da olurm 100 de onun içi hızla toparlanmalym bugün yediklermi saymıyorm hayalden de uzak ne demek verebilirsin yeterki iste canım

Yarın sıkı bir diyete gircem birde bugun arkadaşlar vardı iki tabak mantı iki dilim yaşpasta, bir tabak kızartma yedim valla iki aydır hiç bu kadar çok yediğimi hatırlamıyorum bunlar bide hatırladıklarım aralarda da çok yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…