kizlar herkese mutlu huzurlu pazarlar... bugun tartildim ve ben sok+1000 beklerken - 500 cok hareketliydim ondan galiba ama cok mutluyum cok haftaya bomba gibi başlamam için doping gibi geldi valla kimse tutamamz beni
Inşallah canım bu hafta hepimiz e ders oldu ama en azından kilo da almadinGünaydın kızlar benim öyle kilo vermiş bir durumum yok, bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah
evet biraz oyle oldu ama bu haftaya allah izn verirse bomba gibi baslamayi dusunuyorum yarin sabah kac cikrsam cikaym moral bozmiycam motivasyonu kaybetmemek adina cunku gercekten bu hafta dagitti beni bi daha boyle biseyin olmasina izn vermiycem SIZE SOZ VERIYORUM En azindn kacirsam bile devamini getirmicem bu hafta saldim da saldim ,, saldim da saldm... inanin o kadar rahatsizim ki bu durumdan yemeyince ne guzel oluyodum evde sporada baslicam gerci gun icndeki hareketlilik yetiyoda haftada 3-4 gun yarm saat yeter... kizlar haydin yepyeni bi yila yepyeni azim,irade ve kararlilikla girelim .... motivsyonumzn dagilmamasi adina BUNDAN SONRA KACAMAKLARIMIZI PES ETTIGIMIZ YERLERI YAZMAYALIM. Nedeni su:ben kendi adima soyliyim mesela kacamk yapanin yalnizca ben olmadigimi bilince bunun devami geliyor diye dusunuyorum.En azndan kim
se kacamagini dayanamadigi seyi yazmazsa ,''herkes devm ediyor demek ki kimse kacamak yapmiyor ben de yapmamaliyim'' die dusunuruz artik bu sayfamizda
1) dayanamadim bunu yedim ( kek borek vs... ismi anilmasin
2)canim sunu istiyo(ozellikle aburcuburun ismi cunku okuyanin aklinda yokken aklina dusuyor
3)kisacasi kacamak yaptim demesin o tartida cikar zaten biz herkesin diyetine devam ettigini varsayalim ki bizde devm edelim anlastik mi uyar mi sizede ?
Evet durmalym artkAfiyet olmuştur eminim
91.2 çıkmıştım ordaki tabloya göre + 400 düm yani geçen cumadan bu cumaya :)
şimdi burda 90.4 çıktım yani geçen pazardan bu pazara -100 var :)
Çok oynak bi kilom var
Joleyaaaaaaaaaaaa duuuuuurrr artıkııınnnnnnnn demeli sana
Belli oluyooooooo :)
Ama oruç tutmak içinde yiyip yatmak zor oluyo sen nasıl yapıcan gece mi kalkıp yicn ?
Canım ben öğretmenim aslında doğum iznim bu cuma bitti ama ben 2.dönem başlamayı düşünüyorum.şuan sınıfıma ücretli öğretmen bakıyor onuda mağdur etmek istemiyorum birazda bebegim içinde iyi olacak bakalım hayırlısı diyelim bu hafta daha güzel olması dileğiyle çok yazamıyorum ama takibimdesiniz kızlar Allah a emanet olun hepinizi opuyorumÇok güzel neclacim olsun yavaş yavaş gitsin dediğin gibi ek gıdaya başlayınca daha da gider bende olceyim bak hiç aklıma gelmemişti.bu arada ne zaman Başlayacaksin işe
Canım ben öğretmenim aslında doğum iznim bu cuma bitti ama ben 2.dönem başlamayı düşünüyorum.şuan sınıfıma ücretli öğretmen bakıyor onuda mağdur etmek istemiyorum birazda bebegim içinde iyi olacak bakalım hayırlısı diyelim bu hafta daha güzel olması dileğiyle çok yazamıyorum ama takibimdesiniz kızlar Allah a emanet olun hepinizi opuyorum
Canım ben öğretmenim aslında doğum iznim bu cuma bitti ama ben 2.dönem başlamayı düşünüyorum.şuan sınıfıma ücretli öğretmen bakıyor onuda mağdur etmek istemiyorum birazda bebegim içinde iyi olacak bakalım hayırlısı diyelim bu hafta daha güzel olması dileğiyle çok yazamıyorum ama takibimdesiniz kızlar Allah a emanet olun hepinizi opuyorum
Arkadaşlar sanırım bu haftanın yüz karası benimhepinizi tebrik ediyorum şu an kendimi saliverdim gitti motive falan da kalmadı + dan sonra
Canım fırsatım oldukça tabiki yazicam bebeğime annem bakicak çok şükür
Ne guzel neclacim evet mantıklı bencede ikinci döneme kadar biraz daha buyur bebeğin inşallah daha baya var hem. Bebeğe bakacak yakinin var mı
Inşallah hepimiz için hayırlısı olur arada yaz bize
Kizlar iki foto dedim ama fazla ciktigimi yollamak tan vazgeçtim çünkü baş parmagim çıkmış biraz şimdi gördüm
Çok komik duruyo
Ama 90.700 çıktım
Evet durmalym artkgece kalkarım artk imsak baya geç zaten tabi ondan da vazgecmezsem bu pis iradeyle
Arkadaşlar sanırım bu haftanın yüz karası benimhepinizi tebrik ediyorum şu an kendimi saliverdim gitti motive falan da kalmadı + dan sonra
hoşgeldin ipek zeynepKızlar haftanın birincisi kim bilen var mı
senin minik ne kadarlıktı ?
Bencede ikinci dönemde başlamak daha iyi olur miniginle ne kadar vakit geçirsen kardır
Salıverdim gittiiiii ne demek yaa
Aslına bakarsan joleya senin kilon benim hayalini bile kurmaktan çok uzak oldugum bi rakam...belkide kafana bu kadar takıp kendini strese soktugun için daha fena oluyodur...
madem iraden zayıf o zaman kendini kısıtlama herşeyen ye ama ye ve akşam belli bi saaten sonra yeme bu bile bir sürü fayda saglar sana....
ama olmuyo saldım gitti iradem zayıf diye ucunu bi bırakırsan inan bizim gibi 90 lu kg lara gelmen çok sürmez....malum kilo almak çoooookkkkk kolayyyyyy
90 olmak istemiyorum de yemegi bırak hadiiiii[/
aslında haklısın canm 75 ten düştm ben biraz onunda rahatlığı var bende ama böyle devamedersem 90 ları görüürüm tabisenin minik ne kadarlıktı ?
Bencede ikinci dönemde başlamak daha iyi olur miniginle ne kadar vakit geçirsen kardır
Aslına bakarsan joleya senin kilon benim hayalini bile kurmaktan çok uzak oldugum bi rakam...belkide kafana bu kadar takıp kendini strese soktugun için daha fena oluyodur...
madem iraden zayıf o zaman kendini kısıtlama herşeyen ye ama ye ve akşam belli bi saaten sonra yeme bu bile bir sürü fayda saglar sana....
ama olmuyo saldım gitti iradem zayıf diye ucunu bi bırakırsan inan bizim gibi 90 lu kg lara gelmen çok sürmez....malum kilo almak çoooookkkkk kolayyyyyy
90 olmak istemiyorum de yemegi bırak hadiiiiikendime gelicem bugn yediklerimi saymıyorm yarın sıfırdan başlıyormm
üzülmek istemiyoruumJoleyaaaaaaaaaaaa bak biz zayıflayınca üzülürsun bak diyeyim yani
bırakıyorm yarın sil baştan başlıyorumsenin minik ne kadarlıktı ?
90 olmak istemiyorum de yemegi bırak hadiiiii