- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
Kimbilir ne sıkıntısı var kuzunun dişi çıkıcaktır belkideJoleYa cim bnm kız uyudu cok sukur birazdan alıp yatağa götürürüm inşallah rahatça uyur bugünlerde uyaniyo hep.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimbilir ne sıkıntısı var kuzunun dişi çıkıcaktır belkideJoleYa cim bnm kız uyudu cok sukur birazdan alıp yatağa götürürüm inşallah rahatça uyur bugünlerde uyaniyo hep.
Bende bu hafta bomba gibi başlıcam inşallah katılıyorum sana mesevocum bu arada bu saatte yazıyorm benimki uyandı annecinin sütünü içmeyeevet biraz oyle oldu ama bu haftaya allah izn verirse bomba gibi baslamayi dusunuyorum yarin sabah kac cikrsam cikaym moral bozmiycam motivasyonu kaybetmemek adina cunku gercekten bu hafta dagitti beni bi daha boyle biseyin olmasina izn vermiycem SIZE SOZ VERIYORUM En azindn kacirsam bile devamini getirmicem bu hafta saldim da saldim ,, saldim da saldm... inanin o kadar rahatsizim ki bu durumdan yemeyince ne guzel oluyodum evde sporada baslicam gerci gun icndeki hareketlilik yetiyoda haftada 3-4 gun yarm saat yeter... kizlar haydin yepyeni bi yila yepyeni azim,irade ve kararlilikla girelim .... motivsyonumzn dagilmamasi adina BUNDAN SONRA KACAMAKLARIMIZI PES ETTIGIMIZ YERLERI YAZMAYALIM. Nedeni su:ben kendi adima soyliyim mesela kacamk yapanin yalnizca ben olmadigimi bilince bunun devami geliyor diye dusunuyorum.En azndan kim
se kacamagini dayanamadigi seyi yazmazsa ,''herkes devm ediyor demek ki kimse kacamak yapmiyor ben de yapmamaliyim'' die dusunuruz artik bu sayfamizda
1) dayanamadim bunu yedim ( kek borek vs... ismi anilmasin
2)canim sunu istiyo(ozellikle aburcuburun ismi cunku okuyanin aklinda yokken aklina dusuyor
3)kisacasi kacamak yaptim demesin o tartida cikar zaten biz herkesin diyetine devam ettigini varsayalim ki bizde devm edelim anlastik mi uyar mi sizede ?
inşaAllah...
ben dışarı çıktım bir saat yürüdüm ohh ya yürümek çook güzel...
eve gelince eşime patates kızartmıştım onun tadına baktım ama kaçırdım...gözümde ve aklımda kalmasın dedim :)
Bende aldıgımı vermiş olsam yarına yeter diyorum...
şuan çay içiyorum buyur sende joleya
Kizlar herkese mutlu hafta sonları olsun ınsaallh.
Bu hafta hepimizin iradesi zayıf kaldı sanırım
Afiyet olmuştur eminimBende kızı uyuttum bi çay ben de hakediyorum sanırım
Uhibbuke cim cuma hani tartı günüm var diyordun gözümden kaçtı sanırım kaç çıktı
Akşam daha kötüsünü yedimm utanıyorm yazamıcam artk
Belli oluyooooooo :)Katılıyorm sana uzecim ben oruç düşünyorm bu hafta nefsimi yola getirmeliym biraz iradem çok zayıff
evet biraz oyle oldu ama bu haftaya allah izn verirse bomba gibi baslamayi dusunuyorum yarin sabah kac cikrsam cikaym moral bozmiycam motivasyonu kaybetmemek adina cunku gercekten bu hafta dagitti beni bi daha boyle biseyin olmasina izn vermiycem SIZE SOZ VERIYORUM En azindn kacirsam bile devamini getirmicem bu hafta saldim da saldim ,, saldim da saldm... inanin o kadar rahatsizim ki bu durumdan yemeyince ne guzel oluyodum evde sporada baslicam gerci gun icndeki hareketlilik yetiyoda haftada 3-4 gun yarm saat yeter... kizlar haydin yepyeni bi yila yepyeni azim,irade ve kararlilikla girelim .... motivsyonumzn dagilmamasi adina BUNDAN SONRA KACAMAKLARIMIZI PES ETTIGIMIZ YERLERI YAZMAYALIM. Nedeni su:ben kendi adima soyliyim mesela kacamk yapanin yalnizca ben olmadigimi bilince bunun devami geliyor diye dusunuyorum.En azndan kim
se kacamagini dayanamadigi seyi yazmazsa ,''herkes devm ediyor demek ki kimse kacamak yapmiyor ben de yapmamaliyim'' die dusunuruz artik bu sayfamizda
1) dayanamadim bunu yedim ( kek borek vs... ismi anilmasin
2)canim sunu istiyo(ozellikle aburcuburun ismi cunku okuyanin aklinda yokken aklina dusuyor
3)kisacasi kacamak yaptim demesin o tartida cikar zaten biz herkesin diyetine devam ettigini varsayalim ki bizde devm edelim anlastik mi uyar mi sizede ?
Kimbilir ne sıkıntısı var kuzunun dişi çıkıcaktır belkide
Uhibbuke cim benim kılom da çok oynak durduğu yerde durmuyo kiviriyo durmadanAfiyet olmuştur eminim
91.2 çıkmıştım ordaki tabloya göre + 400 düm yani geçen cumadan bu cumaya :)
şimdi burda 90.4 çıktım yani geçen pazardan bu pazara -100 var :)
Çok oynak bi kilom var
Joleyaaaaaaaaaaaa duuuuuurrr artıkııınnnnnnnn demeli sana
Belli oluyooooooo :)
Ama oruç tutmak içinde yiyip yatmak zor oluyo sen nasıl yapıcan gece mi kalkıp yicn ?
Insallah canimmm benimPatatesi tadına bakıp kaçırdım yazmışım yalnış olmuş sadece tadına baktım ve kaçırmadım....istediğim zamanda yemegi bırakıncada çok hoşuma gitti kendime dur diyebilmek
Biraz öyle oldu ama toparlıcaz eminim
Kızlar bende ilginç olan kilo olarak fazla gitmiyor ama ilginç olan 3 haftada 10 cm incelmisim geçen haftadan bu haftaya 4 cm incelmisim neden böyle oluyor bende anlamadım bu arada yinede iyi gitmiş ipek zeynepcim.Biliyorsunuz benim yavru daha çok küçük olduğu için diyet yapamiyorum ekmeği kısıtladı ve akşam ağır yemeyi bıraktım yavaş yavaş gidiyor ama olsun ek gıdaya geçince biraz daha fazla dikkat ederim.Henüz doğum iznindeyim ise başlayınca belki hareketliliğinden artınca ve adet düzenin başlayınca eminim kilo vermem artacaktır hadi bakalım nişan ayında hepimiz fit anne olucaz kızlar durmak yok yola devam :)