yolun başındayim önce 25 kilo...

Bende bu hafta bomba gibi başlıcam inşallah katılıyorum sana mesevocum bu arada bu saatte yazıyorm benimki uyandı annecinin sütünü içmeye

Reactions: uze
Günaydın kızlar benim öyle kilo vermiş bir durumum yok, bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah

Eklentiler

• DSC_0079.JPG
    49,3 KB · Görüntüleme: 269
kizlar herkese mutlu huzurlu pazarlar... bugun tartildim ve ben sok +1000 beklerken - 500 cok hareketliydim ondan galiba ama cok mutluyum cokhaftaya bomba gibi başlamam için doping gibi geldi valla kimse tutamamz beni

Kızlar bende ilginç olan kilo olarak fazla gitmiyor ama ilginç olan 3 haftada 10 cm incelmisim geçen haftadan bu haftaya 4 cm incelmisim neden böyle oluyor bende anlamadım bu arada yinede iyi gitmiş ipek zeynepcim.Biliyorsunuz benim yavru daha çok küçük olduğu için diyet yapamiyorum ekmeği kısıtladı ve akşam ağır yemeyi bıraktım yavaş yavaş gidiyor ama olsun ek gıdaya geçince biraz daha fazla dikkat ederim.Henüz doğum iznindeyim ise başlayınca belki hareketliliğinden artınca ve adet düzenin başlayınca eminim kilo vermem artacaktır hadi bakalım nişan ayında hepimiz fit anne olucaz kızlar durmak yok yola devam :)

Eklentiler

• IMG_20151227_073306.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 254

Patatesi tadına bakıp kaçırdım yazmışım yalnış olmuş sadece tadına baktım ve kaçırmadım....istediğim zamanda yemegi bırakıncada çok hoşuma gitti kendime dur diyebilmek

Kizlar herkese mutlu hafta sonları olsun ınsaallh.
Bu hafta hepimizin iradesi zayıf kaldı sanırım

Biraz öyle oldu ama toparlıcaz eminim

Bende kızı uyuttum bi çay ben de hakediyorum sanırım
Afiyet olmuştur eminim

Uhibbuke cim cuma hani tartı günüm var diyordun gözümden kaçtı sanırım kaç çıktı

91.2 çıkmıştım ordaki tabloya göre + 400 düm yani geçen cumadan bu cumaya :)
şimdi burda 90.4 çıktım yani geçen pazardan bu pazara -100 var :)
Çok oynak bi kilom var

Akşam daha kötüsünü yedimm utanıyorm yazamıcam artk

Joleyaaaaaaaaaaaa duuuuuurrr artıkııınnnnnnnn demeli sana

Katılıyorm sana uzecim ben oruç düşünyorm bu hafta nefsimi yola getirmeliym biraz iradem çok zayıff
Belli oluyooooooo :)
Ama oruç tutmak içinde yiyip yatmak zor oluyo sen nasıl yapıcan gece mi kalkıp yicn ?

mesevo aslında haklısın ama bi yandan da yani kendi adıma kaçamak yaptıgımda buraya yazıp kendiem kızıyorum ve buraya yazmaya utanıyorum...bazende yediklerimi buraya yazıcam diye size karşı sorumlu hissedip yemekten vazgeciyorum....ya da joleya ya kaçamaklarını duyup kızdıgımız gibi uyarmak uyarılmak işe yarar belkide diye düşünüyorum....

Ama tabiki sende haklısın ve madem bu durum olumsuz etkiliyo yazmayalım benim için farketmez

Kizlar herkese mutlu pazarlar.
Sonuçlar umduğumuz gibi olmadı benimki iyi degil ama sizlerin iyi olması sevindirdi beni.
Benim iki foto yolluyorum çünkü farklı farklı tartiyo anlamadım bu eksik bi fazla çıktı

Kizlar iki foto dedim ama fazla ciktigimi yollamak tan vazgeçtim çünkü baş parmagim çıkmış biraz şimdi gördüm
Çok komik duruyo
Ama 90.700 çıktım

Uhibbuke cim benim kılom da çok oynak durduğu yerde durmuyo kiviriyo durmadan

Insallah canimmm benim

Çok güzel neclacim olsun yavaş yavaş gitsin dediğin gibi ek gıdaya başlayınca daha da gider bende olceyim bak hiç aklıma gelmemişti.bu arada ne zaman Başlayacaksin işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…