yolun başındayim önce 25 kilo...

Uhibbuke cim cuma hani tartı günüm var diyordun gözümden kaçtı sanırım kaç çıktı :KK33:

Kizlar herkes gezmelerde sanırım kimsecikler yok.
Bu hafta bir motivasyon kaybı yaşadık ben kendi adıma konuşayım öyle oldu ve bu beni çok Üzdü bu iki haftayı yaşamamis sayıyorum.
Tekrar toparlanmamiz gerekiyor :KK66::KK31::KK6:

Bu hafta bir motivasyon kaybı yaşadık ben kendi adıma konuşayım öyle oldu ve bu beni çok Üzdü bu iki haftayı yaşamamis sayıyorum.
Katılıyorm sana uzecim ben oruç düşünyorm bu hafta nefsimi yola getirmeliym biraz iradem çok zayıff:KK61:

Merhaba arkadaşlar hep takip etmeye çalışıyorum burayı güzel öyküler okuyorum..bende hep kiloyu verdim aldım sürekli hayatım böyle devam ediyor artık eşim hasta olmadan korkuyorum iki çocuğumuz var dedi çünkü babam kalp krizinden vefat etti.hep takılır bana konuşurken birden sakalasma ve iddaya girdik.su an 95 kiloyum bende özellikle buraya yazmak istedim pes etmemek için. Bugun basladim diyetime.Allah benim gibi Zayıflamak isteyen herkese öncelikle kendi için zayıflamaya yardım etsin.kilo verdikçe yazacağım inşaallah
Sl

slm..Ben de 97 kg ile diyete başladım.1,5 ayda 9 kg verdim
Hala diyetime devam ediyorum.Hedefim 70 kg.Ben çok spor yaptığımdan dolayı kas kütlem çok fazla.Görüntüm 70 kg ama tartıda 97 kg çıkıyodum.Ben diyetimi tartıda da iyi görünmek amacıyla devam ettiriyorum.Bu arada sana diyetinde başarılar.Sadece istemen yeterli bence.Azim ve kararlılıkla cok çabuk verebilirsin inşallah..
Ben diyete devammmmmm..:)

Katılıyorm sana uzecim ben oruç düşünyorm bu hafta nefsimi yola getirmeliym biraz iradem çok zayıff:KK61:

JoleYa cim kesinlikle haklısın oruç tutmak ne kadar da cok yedigimizi bize hatırlatıyor. Aslında pazartesi perşembe orucları ni tutsak ne iyi olur.

slm..Ben de 97 kg ile diyete başladım.1,5 ayda 9 kg verdim
Hala diyetime devam ediyorum.Hedefim 70 kg.Ben çok spor yaptığımdan dolayı kas kütlem çok fazla.Görüntüm 70 kg ama tartıda 97 kg çıkıyodum.Ben diyetimi tartıda da iyi görünmek amacıyla devam ettiriyorum.Bu arada sana diyetinde başarılar.Sadece istemen yeterli bence.Azim ve kararlılıkla cok çabuk verebilirsin inşallah..
Ben diyete devammmmmm..:)

Merhaba dreamgiirl tebrik ederim seni hemen hemen ayni zamanda baslamisiz ama sen benden daha başarılısin.:KK66:
Ben iki haftada dir takılı kaldım moralim bozuldu açıkçası. Ama devam ınsaallh.
Peki nasıl bi diyet uyguluyorsun.

JoleYa cim kesinlikle haklısın oruç tutmak ne kadar da cok yedigimizi bize hatırlatıyor. Aslında pazartesi perşembe orucları ni tutsak ne iyi olur.
Tutalım canım hem nefsimz yola gelsin hemde borçlar ödensin bir taşla iki kuş:KK66:

JoleYa cim bnm kız uyudu cok sukur birazdan alıp yatağa götürürüm inşallah rahatça uyur bugünlerde uyaniyo hep.

Hiç uyumak istemiyor ya bugün lerde şaştı biraz.
Seninkiler uyudumu JoleYa cim

Benim kide birde uyudu akşam vakti uyumştu gece de uyuyamıyor sonra Allah kolaylk versin çok yoruluyor anneler gece gece buarada bu mesajı yazmak için dakikalardr uğraşyorum:KK62:

Benim kide birde uyudu akşam vakti uyumştu gece de uyuyamıyor sonra Allah kolaylk versin çok yoruluyor anneler gece gece buarada bu mesajı yazmak için dakikalardr uğraşyorum:KK62:

Bende yanında uyumuşum şimdi yatırım .e bi daha ne zaman uyur kuzu

evet biraz oyle oldu ama bu haftaya allah izn verirse bomba gibi baslamayi dusunuyorum yarin sabah kac cikrsam cikaym moral bozmiycam motivasyonu kaybetmemek adina cunku gercekten bu hafta dagitti beni bi daha boyle biseyin olmasina izn vermiycem SIZE SOZ VERIYORUM En azindn kacirsam bile devamini getirmicem bu hafta saldim da saldim ,, saldim da saldm... inanin o kadar rahatsizim ki bu durumdan yemeyince ne guzel oluyodum evde sporada baslicam gerci gun icndeki hareketlilik yetiyoda haftada 3-4 gun yarm saat yeter... kizlar haydin yepyeni bi yila yepyeni azim,irade ve kararlilikla girelim .... motivsyonumzn dagilmamasi adina BUNDAN SONRA KACAMAKLARIMIZI PES ETTIGIMIZ YERLERI YAZMAYALIM. Nedeni su:ben kendi adima soyliyim mesela kacamk yapanin yalnizca ben olmadigimi bilince bunun devami geliyor diye dusunuyorum.En azndan kim
se kacamagini dayanamadigi seyi yazmazsa ,''herkes devm ediyor demek ki kimse kacamak yapmiyor ben de yapmamaliyim'' die dusunuruz artik bu sayfamizda
1) dayanamadim bunu yedim ( kek borek vs... ismi anilmasin
2)canim sunu istiyo(ozellikle aburcuburun ismi cunku okuyanin aklinda yokken aklina dusuyor
3)kisacasi kacamak yaptim demesin o tartida cikar zaten biz herkesin diyetine devam ettigini varsayalim ki bizde devm edelim anlastik mi uyar mi sizede ?

X