yolun başındayim önce 25 kilo...

haklısın canım bu diyete hep başlamak istemişimdir ama her sefernde korktum açıkçası zarar ggörürm diye yinede kulağa hoş geliyor beşte beş bir haftada kurtul beş kilodan

kızlar ben iki yastıkla uyurum hep tekle nefes darlığı çekiyorm dün aile dktrmz kalpte 2.derece üfürüm var tetkık yaptırman grek dedi biraz araştrdm nette çoğu zararszmış üfürümn bilgnz varmı bu konuda veya etrafnzda olan

Allah kolaylk versin çok küçükler ikiside diğerleri büyük sanırm .ben kötü örneğim sanırm kaçamak konusunda

ilk senden duyuyorum

Kimsecikler yok bende yataym acıkmadan hepinize hayırlı geceler Allah rahatlık versin hanımlar

bana geçen yıl da söylemşti tesadüf hastayken göğsümü dinlerken duymuş ben önemsemedim ama etkilenmeye başladım gidicem bakalım
geçmiş olsun bi git bakalım bizede haber ver olur mu ... allah rahatlık versin...

Kizlar herkese hayırlı geceler uyumuşdnuz dur yorucu bir gün hem misafir agirladim akşam da ben gittim çok uykum geldi daha şimdi uyudu ufaklık. Yarın Büyük ihtimal yine misafir gelecek.cooook yorgunum.

ALLAH rahatlik versin inşallah herkese.eksklik hissettim sohbete katılamadim yatınca okucam rahat rahat inşallah.
Iyi geceler

Herkese hayırlı sabahlar ve mutlu haftasonlarııı
Bu sabah yine tartıldım takıntılımıyım neyim
91.1 olmuşum veeeee bugün müthiş bi zaıflama arzusu ile uyandım kimse bana cıssss yediremezzzzzzzzzzz

Kızlar ne drundasnz ben 7 den sonra küçük bişey yedimama ilk defa 15 dk spor yaptm ip atladmyeşil çay içtm su içiyorm aldğmı verixem inşallah

ohh ohh ne güzel ipler atlanmış tebrik ederm :)
Küçük bişey yedim kısmını okumadım

inşallah ama bu hafta imkansz gibi
İmkansız diye bişey yoktur mesevooooooo hadi yaaa huuuuuuuuu neresinden dönersen kardır aldıgımızın yarısını geri versek o bile başarııı

Aslında haklısın mesevo ama bende birebir olmasada şok diyet yaptım...ama çok katı degil...onu yaptıgımda tamamen yag kaybetmediğimi biliyorum ama en azından tam herşey yavaşlamışken yeniden beni canlandırıyo ve vucudumu gerçekten hızlandırıyo sonrasında saglıklı beslenmeye dönsem de bi iki hafta daha vermeye devam ediyorum...evet dogru demiyorum ama arada 2 ya da 3 gün yapmak motive anlamında süper oluyo

Geçmiş olsun Allah kolaylık versin benimde pek bilgim yok inşaAllah cidddi bişey degildir

Sağol canm genelde zararsz oluyomş benimkide öyledir inşallah

Kızlarr neler yapıyorsnz dikkat ediyormsnz yediklernze.aldığm 1300gramn 500 gramnı verdim inşallah yarın hepsini vermiş olurum pekte ümitli değlim amasabahta yumurtalı ekmek yedim üç dilim

Sağol canm genelde zararsz oluyomş benimkide öyledir inşallah

inşaAllah...

Kızlarr neler yapıyorsnz dikkat ediyormsnz yediklernze.aldığm 1300gramn 500 gramnı verdim inşallah yarın hepsini vermiş olurum pekte ümitli değlim amasabahta yumurtalı ekmek yedim üç dilim

ben dışarı çıktım bir saat yürüdüm ohh ya yürümek çook güzel...
eve gelince eşime patates kızartmıştım onun tadına baktım ama kaçırdım...gözümde ve aklımda kalmasın dedim :)
Bende aldıgımı vermiş olsam yarına yeter diyorum...
şuan çay içiyorum buyur sende joleya

Teşekkür ederim içmş kadar oldumbende şimdi koydum ocağa dışardan geldim çay gibisi yok dinlendiyor değilmi

Kizlar herkese mutlu hafta sonları olsun ınsaallh.
Bu hafta hepimizin iradesi zayıf kaldı sanırım

Çok sevindim JoleYa cm 500 gr vermeme.aksam ekmek yememissin dir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…