- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
haklısın canım bu diyete hep başlamak istemişimdir ama her sefernde korktum açıkçası zarar ggörürm diye yinede kulağa hoş geliyor beşte beş bir haftada kurtul beş kilodanarkadaşlar bırakın şu şok diyetleri metabolizma şaşırıyor şok diyet uygulayınca,şok diyet adı üstünde su kaybından başka bişey değil vucut şok diyor noluyo bana az yağ gelicek dur ben depo yapayım biraz diyor ,, sonuç ::az kalori alıp çok hareket etmedikten sonra vucuttan sudan başka bişey gitmez farkına varın artık bunun nolur...
Allah kolaylk versin çok küçükler ikiside diğerleri büyük sanırm .ben kötü örneğim sanırm kaçamak konusundaKızlar iyi geceler hepinize ya ben çok fazla giremiyorum 4 çocukla uğraşmak inanin beni benden alıyor hele 2 si biri 2 yaş diğeri 3 aylık olunca tahmin edersiniz anca bu saate kadar uyutuyorum öyle giriyorum.Bu arada kacamaklara devam atmissiniz ha bakın bu haftanin yıldızı ben olucam bu gidişle siz devam edin bozmaya yanında kaçamak yaparsınız ben biliyorum sizi hele o joleya yokmuneyse yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis bu arada karbonatlı suyu soran biri vardı hanginizdiniz bilmiyorum ama ben 3 haftadır kullanıyorum bakalım 1.5 aydan sonra fark ettirir dediler goricez iciyorum çokta alistim o suya diğer suyu icemiyorum şimdi .Bu arada tartı gününe kadar giremiyebilirim ama takipteyim kızlar dikkat edin cisslara
ilk senden duyuyorumkızlar ben iki yastıkla uyurum hep tekle nefes darlığı çekiyorm dün aile dktrmz kalpte 2.derece üfürüm var tetkık yaptırman grek dedi biraz araştrdm nette çoğu zararszmış üfürümn bilgnz varmı bu konuda veya etrafnzda olan
bana geçen yıl da söylemşti tesadüf hastayken göğsümü dinlerken duymuş ben önemsemedim ama etkilenmeye başladım gidicem bakalımilk senden duyuyorum
geçmiş olsun bi git bakalım bizede haber ver olur mu ... allah rahatlık versin...bana geçen yıl da söylemşti tesadüf hastayken göğsümü dinlerken duymuş ben önemsemedim ama etkilenmeye başladım gidicem bakalım
sağol canım haberdar ederim tabii iyiki varsınızgeçmiş olsun bi git bakalım bizede haber ver olur mu ... allah rahatlık versin...
Kızlar ne drundasnz ben 7 den sonra küçük bişey yedimama ilk defa 15 dk spor yaptm ip atladm yeşil çay içtm su içiyorm aldğmı verixem inşallah
İmkansız diye bişey yoktur mesevooooooo hadi yaaa huuuuuuuuu neresinden dönersen kardır aldıgımızın yarısını geri versek o bile başarıııinşallah ama bu hafta imkansz gibi
arkadaşlar bırakın şu şok diyetleri metabolizma şaşırıyor şok diyet uygulayınca,şok diyet adı üstünde su kaybından başka bişey değil vucut şok diyor noluyo bana az yağ gelicek dur ben depo yapayım biraz diyor ,, sonuç ::az kalori alıp çok hareket etmedikten sonra vucuttan sudan başka bişey gitmez farkına varın artık bunun nolur...
kızlar ben iki yastıkla uyurum hep tekle nefes darlığı çekiyorm dün aile dktrmz kalpte 2.derece üfürüm var tetkık yaptırman grek dedi biraz araştrdm nette çoğu zararszmış üfürümn bilgnz varmı bu konuda veya etrafnzda olan
Sağol canm genelde zararsz oluyomş benimkide öyledir inşallahAslında haklısın mesevo ama bende birebir olmasada şok diyet yaptım...ama çok katı degil...onu yaptıgımda tamamen yag kaybetmediğimi biliyorum ama en azından tam herşey yavaşlamışken yeniden beni canlandırıyo ve vucudumu gerçekten hızlandırıyo sonrasında saglıklı beslenmeye dönsem de bi iki hafta daha vermeye devam ediyorum...evet dogru demiyorum ama arada 2 ya da 3 gün yapmak motive anlamında süper oluyo
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin benimde pek bilgim yok inşaAllah cidddi bişey degildir
Sağol canm genelde zararsz oluyomş benimkide öyledir inşallah
Kızlarr neler yapıyorsnz dikkat ediyormsnz yediklernze.aldığm 1300gramn 500 gramnı verdim inşallah yarın hepsini vermiş olurum pekte ümitli değlim amasabahta yumurtalı ekmek yedim üç dilim
Teşekkür ederim içmş kadar olduminşaAllah...
ben dışarı çıktım bir saat yürüdüm ohh ya yürümek çook güzel...
eve gelince eşime patates kızartmıştım onun tadına baktım ama kaçırdım...gözümde ve aklımda kalmasın dedim :)
Bende aldıgımı vermiş olsam yarına yeter diyorum...
şuan çay içiyorum buyur sende joleya
Teşekkür ederim içmş kadar oldumbende şimdi koydum ocağa dışardan geldim çay gibisi yok dinlendiyor değilmi
Kızlarr neler yapıyorsnz dikkat ediyormsnz yediklernze.aldığm 1300gramn 500 gramnı verdim inşallah yarın hepsini vermiş olurum pekte ümitli değlim amasabahta yumurtalı ekmek yedim üç dilim