yolun başındayim önce 25 kilo...

Evet insann özgüvenide kalmıyor özellikle eşinin yanında aslında ben tesettürlü oldğum için pek problemm olmuyor zaten bol giyiyorum ama 75 ken gören ayy ne oldu sana diyodu bide gülüyorlardı yakışmş kilo deyip sinir oluyordm hele eşimin bana tuhaf bakışları tosunum demesikarar verdm tam 9 kilo verdim hep böyle zorlana zorlana haftada 1 kilo ancak verdim.şimdide 10 kilo daha versem verebilsem hep birlikte inşallahh

bende seni gördüğüme sevindim kuzumm :) iyi yaa iş ev ve minoşla geçiyor günler :) ewet büyüdük teyzesi yarın 9. ayımız bitiyor şükürler olsun :) sen nasılsın kızın nasıl seninki de büyümüştür :)
ayyy kiloları hiç sormaa bende aynı durumdayım ve hergün biraz daha aldığımı hissediyorum en son 68 i görmüştüm emziriyorum diye çokta kasmak istemiyorum ama :):)

teşekkür ederim :)

o ayrı bi mutluluk tabiki benimki sadece motive olmak adına bi öneriydi..

ne kadar haklısın ömür dedğin ne ki bugüler birdaha gelmiycek o yüzden zararın neresinden dönersen kardır..bu arada konuyu açarız ya açmazmıyız hele bi zayıflayalım da .

Kızlarr çok kötüyümm canım lokum çikolata kek herşeyi istiyo offff şu yiyip yiyipte kilo alamayanları kıskanıyormpes etmek üzereyim baştanda yazmştm beni iradem çooook zayıfff
senn şu tatlı krizlerine bi çözüm bulman lazım ama nasıl? o anda tarçınlı süt faln içsen yada kuru meyve yesen incir kayısı vb. haa bak aklıma ne geldi bi tatlı kaşığı bal ye yada ballı süt iç iyi gelicek emn ol...

Spor yapabilmeni tebrik ediyorum uze inan....bende istiyorum ama olmuyo
Saç mevzusuna gelince eşin öyle demese daha iyiymiş ama belki de seni hırslandırmak için demiştir ya da sen öyle düşün daha da hırslann
katılıyorum uhibbukeye...

Günaydın kızlar, bir itiraf köşesimi yapsak ki benim itiraflarım var
Gece kızım durmadı hiç bende iki tane çikolatalı gofret ve nescafe içtim bol bol bol kremalı bide dun hiç spor yapmadım, bugun de hiç yapasım yok malak gibi yatmak istiyorum bide canım tost istiyo böyle kaşarlı ama yemedim

Aklında kalmasın canım kasarin bi zararı yok bol kaşarlı küçük bi tosttan zarar gelmez sen asıl gece yedigin 2 adet çikolatalı gofrete yan bu arada bu hafta sanırım sen olmiycaksin haftanın yıldızı musadenle canım ben olmak istiyorum :)

Kizlar bu güzel günlere ulasmamizi sağlayan RABBİM E sonsuz şükürler olsun.
Hepimizin mevlit kandili mübarek olsun ınsaallh dualarimiz kabul olsunALLAH yuvamiza sağlık huzur bereket versin
Bizi üzecek insanlardan uzak tutsun.
Tüm yavruları merhametli insanlarla karsilastirsin.
Edilecek o kadar çok dua ve sukur sebebimiz varki sukurler olsun.
Kızlar bugün biraz işlerim var gecede uyumadim doğru düzgün...sizleri seviyorum.
Bu arada rekabet kokusu alıyorum

Canım valla banada öyle geliyo hiç gözüm doymuyor

Hayirli kandiller kizlar bel fitigim yuzunden dunden beri kotuyum si an yataga mahkum kaldim raporluyum esim ilgileniyor sagolsun azcik bozdum gibi diyeti

Reactions: uze
Herkesin kandili mübarek olsun....
Rabbim ne hayırlı muradınız varsa kabul etsin inşaAllaahhhhh...

Malum bu sabah arkadaştaydım bi açma ve kare bi dilim patatesli kek yedim....onun dışında 2 çeşit helvalara üzümlü keke poğaçaya vs hiçbişeye bakmadım bence iyi dayandıımm
Akşamı çorba ve salata ile tamamlayıp bu hamur işini telafi etmeyi düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…