Kızlarr çok kötüyümm canım lokum çikolata kek herşeyi istiyo offff şu yiyip yiyipte kilo alamayanları kıskanıyormpes etmek üzereyim baştanda yazmştm beni iradem çooook zayıfff
İyi geceler kızlar bubsaate kadar com yogundum giremedim ama önce okuyorum yazdiklarinizi sonra yazıyorum alıntı yapamiycam şimdi ama baya bi dokturmussunuz.Yazdiklariniz kilo ile ilgili yasadiklariniz o kadar tanidikki sanki ben yazmışım gibi geliyor sanırım çevrenin bakış açısı hep aynı kilolu insanlara karşı. Zayiflayanlarin resimlerine dikkat ettinizmi öncesi sonrası olanlara kiloluyken çekilen resimler ne kadarda ezik zayifladiktan sonraki halleri ise podyuma çıkacak manken edasinda özgüveni gelmis.Ben cocuklarimla veya esimle doğru düzgün fotoğrafım yok istemiyorum içimden gelmiyor en güzel gunlerimizi kendimize zindan ediyoruz işte.Ama bu artık böyle olmiycak nişan ayında inşallah bütün fazlaliklardan kurtulmuş olarak hatta tekrar buraya konu acariz birlikte zayifladiktan diye ne dersiniz
Evet insann özgüvenide kalmıyor özellikle eşinin yanında aslında ben tesettürlü oldğum için pek problemm olmuyor zaten bol giyiyorum ama 75 ken gören ayy ne oldu sana diyodu bide gülüyorlardı yakışmş kilo deyip sinir oluyordm hele eşimin bana tuhaf bakışları tosunum demesikarar verdm tam 9 kilo verdim hep böyle zorlana zorlana haftada 1 kilo ancak verdim.şimdide 10 kilo daha versem verebilsem hep birlikte inşallahh
bende seni gördüğüme sevindim kuzumm :) iyi yaa iş ev ve minoşla geçiyor günler :) ewet büyüdük teyzesi yarın 9. ayımız bitiyor şükürler olsun :) sen nasılsın kızın nasıl seninki de büyümüştür :)
ayyy kiloları hiç sormaa bende aynı durumdayım ve hergün biraz daha aldığımı hissediyorum en son 68 i görmüştümemziriyorum diye çokta kasmak istemiyorum ama :):)
günaydın kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor ?
herkesin mevlid kandilini kutlu olsun ,,Allahım dualarınızı dileklerinizi kabul etsin inşallh...
Günaydın kızlar, bir itiraf köşesimi yapsak ki benim itiraflarım var
Gece kızım durmadı hiç bende iki tane çikolatalı gofret ve nescafe içtim bol bol bol kremalı bide dun hiç spor yapmadım, bugun de hiç yapasım yok malak gibi yatmak istiyorum bide canım tost istiyo böyle kaşarlı ama yemedim
Aklında kalmasın canım kasarin bi zararı yok bol kaşarlı küçük bi tosttan zarar gelmez sen asıl gece yedigin 2 adet çikolatalı gofrete yanbu arada bu hafta sanırım sen olmiycaksin haftanın yıldızı musadenle canım ben olmak istiyorum :)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun dualariniz kabul olsun inşallah.bizlerde dua etmeyi unutmayın
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineHayirli kandiller kizlar bel fitigim yuzunden dunden beri kotuyum si an yataga mahkum kaldim raporluyum esim ilgileniyor sagolsun azcik bozdum gibi diyeti
Canım keşke hırslı olsamda iki gün yapsam ama nerde bende hırs, çikolataya dayanamıyorum ben yaGünaydın mesevo...
çok çok çok zor bi gece geçirdik rabbim daha göstermesin gaz sancısımıydı diş huzursuzlugumu bilemedim resmen sabahladık
sen nasılsın minik nasıl ?
amin inşaAllah....
Ya pazar gününden beri aklımda bi tebrik edemedim senin birinciligi kusura bakma
İtiraflara gelince sen demedin biz okumadıkkkk cısssssss onlar ne öyleeeee
senin hedefinden hayallerinden vazgecrecek seyler düşünme hiç....
Bunlar kaçamak olsun ceza olarak kendini iki gün sıkı bi diyete sok ben öyle düşünüyorum mesela
bizimde 7.ay bitti tam iki ay varmış aramız :)
en son 68 miiiiii
Bende o kiloda olsam keşke burda yazıdıgm güncel kg mu okumamışsındır inşaAllaaahhh
Tesekkur ederim canimCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Kizlar bu güzel günlere ulasmamizi sağlayan RABBİM E sonsuz şükürler olsun.
Hepimizin mevlit kandili mübarek olsun ınsaallh dualarimiz kabul olsunALLAH yuvamiza sağlık huzur bereket versin
Bizi üzecek insanlardan uzak tutsun.
Tüm yavruları merhametli insanlarla karsilastirsin.
Edilecek o kadar çok dua ve sukur sebebimiz varki sukurler olsun.
Kızlar bugün biraz işlerim var gecede uyumadim doğru düzgün...sizleri seviyorum.
Bu arada rekabet kokusu alıyorum
Hayirli kandiller kizlar bel fitigim yuzunden dunden beri kotuyum si an yataga mahkum kaldim raporluyum esim ilgileniyor sagolsun azcik bozdum gibi diyeti
YOK ÇOK AŞIRI KİLOM YOK DOĞUMDAN SONRA 5 KİLOM KALDI MALESEF AMA BEN 60 A İNMEK İSTİYORUM BAKALIM BİRAZ MİNOŞ BÜYÜSÜN BENDE GİRİCEM SIKI BİR DİYETE :) SENİN ÇOK MU FAZLAN NE KADAR KALDI DOĞUMDAN?
Cok sagol canim birden moralim bozuldu herseyi bosverdim ama toparlanicam söz:)amin inşaAllaaahhhh
herkes iddalı artık :):)
geçmiş olsun Allah şifa versin lorin...
sakın bozma diyeti kaçamaklarınıda devam ettirme emi :)
Lorin cim geçmiş olsun bilirim o yatağa mahkûm olmayı kipirdayamiyorsun demi ters hareket mj yaptın bende bir ka kere hatta hamileyken bile oldumHayirli kandiller kizlar bel fitigim yuzunden dunden beri kotuyum si an yataga mahkum kaldim raporluyum esim ilgileniyor sagolsun azcik bozdum gibi diyeti
Cnm ewrt yaa boş zaman çok kıymetli demi zor buluyoruz çünkü . .bende salata hazırlicam doymuyorum çünkü midem şişiyor en azındanHerkese hayırlı akşamlar kızlar...
bu ara herkes yogun galiba bi denk gelipte muhabbet edemedik
Bebekli hatun olunca böyle oluyor
Neyse bende gecerken ugradım akşam yemegini yiyim geç olmadan fırsat bulursam ugrarım yine görüşürz
Canimmm bırakma sakin bak bana bu hafta vasat oldumCanım valla banada öyle geliyo hiç gözüm doymuyor
Cok sagol canim aynen emekleyerek gidiyorum oglumu yikadim sanirim o yuzden belim zorlandi yarin tekrardan diyete adapte olucam insallahLorin cim geçmiş olsun bilirim o yatağa mahkûm olmayı kipirdayamiyorsun demi ters hareket mj yaptın bende bir ka kere hatta hamileyken bile oldum
Ama bozma diyetinin geçici durum inşallah
Cok sagol canim aynen emekleyerek gidiyorum oglumu yikadim sanirim o yuzden belim zorlandi yarin tekrardan diyete adapte olucam insallah
Ceken bilir iste acisini kiyamam hamileyken daha zor olmustur senin icin zeytinyagini hic denemedim iyi gelirmi ki yarin bide onu deneyeyim tsekkur ederim canimBende hamileyken geçen sene emekleme rek gidiyordum zeytin yağı suruyo musun .ALLAH sifa versin Lorin cim(
Ayy resmen yamulmustum çok fena bi durumdayım Dr hamileyim diye zeytin yağı sur demişti ilaç kullanamıyorum diye denemekten zarar gelmez inşallah iyi gelir canım yaCeken bilir iste acisini kiyamam hamileyken daha zor olmustur senin icin zeytinyagini hic denemedim iyi gelirmi ki yarin bide onu deneyeyim tsekkur ederim canim