- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
Kızlarr çok kötüyümm canım lokum çikolata kek herşeyi istiyo offff şu yiyip yiyipte kilo alamayanları kıskanıyormpes etmek üzereyim baştanda yazmştm beni iradem çooook zayıfff
Yiyipte kilo almayanları kıskanmıyorum kızıyoruummmm öyle bünye mi olurmuş canıımmmm aaaaaa
İyi geceler kızlar bubsaate kadar com yogundum giremedim ama önce okuyorum yazdiklarinizi sonra yazıyorum alıntı yapamiycam şimdi ama baya bi dokturmussunuz.Yazdiklariniz kilo ile ilgili yasadiklariniz o kadar tanidikki sanki ben yazmışım gibi geliyor sanırım çevrenin bakış açısı hep aynı kilolu insanlara karşı. Zayiflayanlarin resimlerine dikkat ettinizmi öncesi sonrası olanlara kiloluyken çekilen resimler ne kadarda ezik zayifladiktan sonraki halleri ise podyuma çıkacak manken edasinda özgüveni gelmis.Ben cocuklarimla veya esimle doğru düzgün fotoğrafım yok istemiyorum içimden gelmiyor en güzel gunlerimizi kendimize zindan ediyoruz işte.Ama bu artık böyle olmiycak nişan ayında inşallah bütün fazlaliklardan kurtulmuş olarak hatta tekrar buraya konu acariz birlikte zayifladiktan diye ne dersiniz
sana katılıyorum ve inşaAllah o konuyu açtıgmızda hepimiz hedefimize ulaşmış oluruz